من مسلمونم و بهش افتخار میکنم چون بهترین جوابارو بهم داده تاحالا. کتاب قرآن هم درسته خودم به شخصه بعضی آیاتشو مشکوک میبینم و هیچ مفسری هم دلیل قطعی و قانع کننده نمیتونه بیاره ولی بعضی آیاتش واقعا کار بشر نیست. چندین هزر سال پیش یه همچین کتابی بوده وعلت اینکه تحریف نشده هم اینه که بعضی چیزاش واقعا قابل تامله. مثلا تعداد سال و روز و ماه و خیلی از چیزای دیگه رو از آیات بدست آوردن وتوش پیدا کردن. از بعضی احادیث هم میشه اثبات کرد که ائمه ما دارای فهم و علم و درک بسیار بالایی بودند و به راحتی نمیشه از بعضی احادیث گذشت. ولی خب بهرحال هرچی بیشتر میگذره نسل جدید علمش بیشتر میشه و دنبال یه سری مسائل میره. رفته رفته چیزایی کشف میشه و با توجه به اینترنت و رسانه های بین المللی در دسترس قرار میگیره و ذهن همه رو بخودش مشغول میکنه. من نمیخوام کسی رو اینجا از باوراش بندازم بیرون . چیزی تحمیل کنم ولی اگه حرفام غیر منطقیه بگید چرا. آیا میشه هرکسی هرچیزی گفت بگم درسته؟؟ آیا راه درست و با عدالت این نیست که حرف همه رو گوش بدی و بعد قضاوت کنی؟؟ آیا کشور و والدین پر از ایراد میتونن الگوی مذهبی برای ما باشن؟؟
كاربرايي كه اينجا عضو هستن فكر نميكنم اندازه اي كه بتونن تمام سوالات شما رو جواب بدن به اون اندازه علم و آگاهعي داشته باشن من خودم شخصا حرف بيشتر مراجع رو قبول ندارم دليلي نميبينم كه بخام حتما قبول كنم شكي هم ندارم چون براي خودم منطق ديگه اي دارم بخاطر اين بيشتر به حرفاي پروفسورهاي كه تو تركيه هستند چون زبانشون رو ميفهمم گوش ميدم و منطقشون رو قبول دارم وواسه خودم يه عالم ديگه بين منو خدا هم هست يك مسلمون هيچ وقت به هيچ چيز شك نميكنه بلكه تحقيق ميكنه .شما رو ميفهمم اين حق شماست كه تحقيق و تفحص كنيد و به علم كافي برسيد اما اينجا جاش نيست يه وقتي يه نفري كه علم نداره مياد و يكي از تاپيكهاي شما رو بخونه خب قطعا اونم شك ميكنه همش به اين موضوع فكر ميكنه اونوقت گناهش پاي شماست چون اين حرفا رو شما بازگو كرديد .برادر من اينجا نميتوني جواب سوالتو بگيري
آره راست میگید. حالا برای پاک کردن این پست چکار کنم؟؟؟
خوشحالم بلاخره تموم شد
تویی که مرا در سقوط می بینی
آیا تاکنون اندیشیده ای
شاید خود وارونه ایستاده ای؟...
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)