از میان این خشکبار، بادام در تقویت حافظه بسیار مفید است و مصرف آن برای کودکان توصیه می‌شود همچنین اگر پوست قهوه‌ای رنگ و نازک بادام برداشته شود و مغز سفید رنگ آن مصرف شود در بهبود یبوست تأثیر دارد.


مریم مقیمی، متخصص طب سنتی گفت: بادام در تقویت حافظه بسیار مفید است و مصرف آن برای کودکان توصیه می‌شود. همچنین اگر پوست قهوه‌ای‌رنگ و نازک بادام برداشته شود و مغز سفیدرنگ آن مصرف شود، در بهبود یبوست تأثیر دارد.

وی در مورد خواص خشکبار گفت: برخی از اقلام خشکبار باعث تقویت حافظه می‌شوند و برخی در رفع ناراحتی‌های گوارشی مؤثرند.

وی ادامه داد: از میان این خشکبار، بادام در تقویت حافظه بسیار مفید است و مصرف آن برای کودکان توصیه می‌شود همچنین اگر پوست قهوه‌ای رنگ و نازک بادام برداشته شود و مغز سفید رنگ آن مصرف شود در بهبود یبوست تأثیر دارد.

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: بادام را می‌توان به صورت حریره یا مخلوطی در شیر مصرف کرد به این صورت که 15 عدد بادام را در یک لیوان آب به همراه نبات و شکر مخلوط کرده و مصرف کرد.
وی ادامه داد: همچنین خشکباری که تهیه می‌شوند اعم از بادام،فندق،پسته و... حتماً باید به صورت تازه تهیه شوند و بهتر است با پوست سخت آن تهیه شود چرا که در صورتی که خشکبار به صورت پوست‌کنده یک ماه بماند خاصیت خود را از دست می‌دهد بنابراین بهتر است با پوست سخت آن به اندازه مصرف روزانه خریداری شود.
مقیمی گفت: همچنین باید دانست که خشکبار را نباید مغز کرد و به مدت طولانی در یخچال و فریزر نگهداری کرد چرا که در این صورت خواص و ویتامین‌های خود را از دست می‌دهد.