نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: خواص جالب میوه ها و سبزی های رنگارنگ

1159
  1. بالا | پست 1

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Feb 2015
    شماره عضویت
    12914
    نوشته ها
    271
    تشکـر
    214
    تشکر شده 178 بار در 112 پست
    میزان امتیاز
    0

    خواص جالب میوه ها و سبزی های رنگارنگ

    کارشناسان حوزه سلامتی به ما توصیه میکنن که حداقل ۵ واحد میوه و سبزیجات در طول روز بخوریم. اما آیا این توصیه به معنی اینه که اگه یه نفر سیب و هویج دوست داره، فقط همین دوتا رو بخوره کافیه؟ مطمئنا جواب منفیه! خیلی مهمه که انواع مختلف میوه و سبزیجات رو امتحان کنین. در حقیقت ، تحقیقات زیادی نشون دادن مواد غذایی با رنگ های مختلف خواص متفاوتی دارن، پس باید انواع میوه ها و سبزیجات رو از گروه های رنگی مختلف وارد رژیم غذاییتون کنین.

    *قرمز

    مواد غذایی: گوجه فرنگی، فلفل دلمه قرمز، گواوا، توت فرنگی، سیب، گیلاس و آلبالو، چغندر، انار، کرنبری، هندوانه و گریپ فروت.
    مواد مغذی: لیکوپین، ویتامین A (بتاکاروتن)، ویتامین C ، منگنز و کیورستین.
    فواید: کاهش ابتلا به سرطان (به خصوص سرطان سینه و پروستات)، کاهش سطح فشار خون و کلسترول، بالا بردن سطح ایمنی بدن، محافظت دربرابر حمله قلبی و کاهش التهاب.



    *نارنجی

    مواد غذایی نارنجی رنگ: هویج، پرتقال، انبه، پاپایا، زردآلو، سیب زمینی شیرین، کدو، فلفل دلمه نارنجی، طالبی، شلیل و هلو.
    مواد مغذی: بتاکریپتوکسانتین، بتاکاروتن، امگا ۳، زیگزانتین، فلانوئیدها، لیکوپن، پتاسیم و ویتامین C و B .
    فواید: تقویت سیستم ایمنی، جوانی پوست، محافظت در برابر بیماری چشم، پایین آوردن خطرات سرطان، اسیدیته کمتر، کاهش کلسترول، بهبود فشار خون و سلامتی مفاصل.


    *زرد

    مواد غذایی زرد رنگ: موز، آناناس، ملون، فلفل دلمه زرد، انبه، و کدوی زرد.
    مواد مغذی: منگنز، منیزیم، پتاسیم، کاروتنوئیدها، بیوفلانوئیدها و ویتامین های A ، B و C.
    فواید: هضم بهتر، کاهش گرفتگی ماهیچه ها، بهبود دید، سلامتی پوست و استخوان ها، بالابردن سطح ایمنی بدن، بهبود سلامتی قلب و قوی کردن دندان ها.


    *سبز

    مواد غذایی سبز رنگ: اسفناج، بروکلی، مارچوبه، نخود فرنگی، انگور، آواکادو، کیوی و پسته.
    مواد مغذی: کلروفیل (Chlorophyll) ، لوتین، زیگزانتین، کلسیم، فولات و ویتامین A و C .
    فواید: بهداشت بهتر باروری ، کاهش شانس نقص جنین، بهبود هضم، قوی کردن سیستم ایمنی، کاهش سطح کلسترول و فشار خون، بهبود دید و کاهش خطر ابتلا به سرطان.


    *آبی/بنفش

    مواد غذایی بنفش یا آبی رنگ: بلوبری، آلوسیاه، انگور، مویز، کاهوپیچ بنفش، و توت سیاه.
    مواد مغذی: آنتی اکسیدان ها، لوتین، زیگزانتین، رسوراترول، آنتوسیانین، ویتامین C ، فلانوئید، ellagic، و کیورستین.
    فواید: پوست بهتر، کند کردن رشد تومورها، کاهش التهاب، جذب بهتر مواد معدنی، کاهش کلسترول، قوی کردن سیستم ایمنی، کاهش خطر حمله قلبی و بهبود سلامت چشم.


    *سفید

    مواد غذایی: پیاز، سیر، گل کلم، تره فرنگی و قارچ.
    مواد مغذی: فلانوئید، آلیسین، بتاگلوکان، EGCG، SDG ، لیگنان ، فولات و ویتامین C و K .
    فواید: تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر سرطان روده، پروستات و سینه، متعادل کردن هورمون ها، محافظت در برابر رادیکال های آزاد، بهبود سلامت قلب و کاهش کلسترول.

































  2. 2 کاربران زیر از Shadi.hedayat بابت این پست مفید تشکر کرده اند


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارجحیت عروسک بازی نسبت به ماشین بازی برای پسرها!
    توسط Artin در انجمن روانشناسی کودک و نوجوان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 04-29-2022, 02:21 PM
  2. شیوه عملی متقاعدسازی
    توسط Artin در انجمن روانشناسی فردی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 07-30-2016, 12:59 PM
  3. بحث آزاد: درمورد ازدواج اجباری برای آقایون
    توسط dardodel در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 04-03-2016, 10:38 PM
  4. بیماری اریون
    توسط بی صدا در انجمن مشاوره پزشکی
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 07-30-2015, 11:36 PM
  5. به ازای 5میلیون دختر 6 میلیون پسر مجرد
    توسط saeed021 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 05-29-2015, 05:51 PM

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

© تمامی حقوق برای مشاورکو محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد