کرفس، هویچ، جو، قارچها و سبوس غلات نیز حاوی فیبر هستند و توصیه کرد که هر فردی روزانه بایستی حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم [replacer_a] مصرف کند.
فیبرهای موجود در مواد غذایی زمان ترانزیت رودهای را کاهش میدهد و در نتیجه جذب کمتر شده و میزان کالری کمتری دریافت میشود.
فیبرها به دلیل بافت اسفنجی شکلی که دارند مثل یک تور عمل میکنند و باعث میشوند چربیهایی که همراه غذا وارد بدن میشود در این شبکه فیبری به دام بیفتد و موجب دفع چربیها شود.
فیبر موجود در مواد غذایی سرعت خالی شدن معده را به تاخیر میاندازد به همین دلیل معده مدت زمان بیشتری را بعد از مصرف غذا پر میماند در نتیجه موجب میشود که فرد دیرتر احساس گرسنگی کند.
فیبر به دفع چربی کمک میکند و همچنین باعث کاهش کلسترول میشود:
فیبرها زمان ترانزیت رودهای را کاهش میدهد و در نتیجه جذب کمتر شده و میزان کالری کمتری دریافت میشود.
فیبرها از نظر تغذیهای به دو گروه حلال و غیرحلال تقسیمبندی میشوند که فیبرهای حلال در میوهها و غیرحلال در غلات یافت میشود.
کرفس، هویچ، جو، قارچها و سبوس غلات نیز حاویفیبر هستند و توصیه کرد که هر فردی روزانه بایستی حدود ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مصرف کند.
مصرف فیبرهای موجود در مواد غذایی ابتلا به سرطان کلون را کاهش میدهد فیبر