نمایش نتایج: از 1 به 23 از 23

موضوع: آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

2907
  1. بالا | پست 1

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    Smile آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    میشود تمام سال را بهار کرد میشود روزهای دیگر سال هم برای عزیزانمان شیرینی و غذا هدیه ببیریم

    غذایی که چاینی اش عشق است

    گل مینای دوبل




    مواد لازم


    • 100 گرم کره
    • 1 ق چ رنده پوست لیمو
    • 2 ق س پودر کاستارد
    • 170- 150 گرم آرد
    • 2 /1 ق س وانیل
    • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
    • 2 /1 ق چ آرد ذرت
    • 2 /1 ق چ بیکینگ پودر
    • 50 گرم پودر قند


    طرز تهیه:

    1. کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند در ظرفی بریزید و با همزن آنقدر هم بزنید تا حجمش تقریبا 2 برابر و سفید رنگ شود.

    2. زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس پودر کاستارد را به همراه آرد ذرت به مواد بیفزایید. مواد را به خوبی هم بزنید.

    3. رنده پوست لیمو را هم به مواد بیفزایید و با همزن همه مواد را به خوبی مخلوط و سپس همزن را خاموش کنید.

    4. آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده آهسته و کم‌کم به مواد افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید. سینی فر را آماده بگذارید. فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

    5. خمیر را روی سطح تمیز که کمی آرد پاشیده‌اید با وردنه باز کنید تا ارتفاع آن کمتر از نیم سانتی متر شود. با قالب گل مینا خمیر را قالب زده و توی سینی فر با فاصله از هم بچینید.

    6. وقتی همه خمیر را قالب زدید و در سینی چیدید، سینی را در طبقه وسط فر گرم شده به مدت 12 تا 15 دقیقه حرارت دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.
    ادامه دارد ...
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  2. 5 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  3. بالا | پست 2

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    شیرینی برنجی



    مواد لازم


    • 2 ق چ آرد سفید
    • 450 الی 500 گرم آرد برنج
    • 250 گرم روغن جامد مخصوص قنادی
    • 4 /1 پیمانه آب
    • 4 /1 پیمانه گلاب
    • 1عدد سفیده تخم مرغ
    • 2عدد زرده تخم مرغ
    • 1 پیمانه پودر شیرین کننده ماردین
    • 1 ق چ پودر هل
    • تخم خرفه یا شربتی جهت تزیین


    طرز تهیه:

    1. روغن جامد را به همراه یک قاشق سوپخوری از پودر شیرین کننده ماردین بزنید تا کاملا کرم مانند شود. سپس باقیمانده پودر را درون مخلوط آب و گلاب حل کنید و کنار بگذارید.

    2. سفیده و زرده ها را به روغن جامد اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط شود. سپس پودر هل و مخلوط آب و گلاب و شیرین کننده را اضافه کرده و در آخر آرد برنج و آرد سفید را اضافه کنید. خمیر در ابتدا کمی چسبنده است.

    3. خمیر را 3 تا 4 ساعت استراحت دهید. سپس آن را درون دستگاه بیسکویت زن بریزید یا گرد کنید و روی آن را مهر بزنید.

    4. روی شیرینی ها تخم خرفه یا تخم شربتی بپاشید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید و سینی را فر 180 درجه سانتی گراد و گرم شده از قبل به مدت 20 دقیقه بپزید. این خمیر را می توانید تا 15 روز در یخچال نگه داری کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  4. 4 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  5. بالا | پست 3

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    شیرینی اره ای



    مواد لازم


    • 200 گرم روغن جامد
    • 50 گرم روغن مایع
    • 1 پیمانه سرخالی شیرین کننده ماردین
    • 8 /1 ق چ وانیل
    • 1 ق س پودر کاکائو
    • 1 عدد تخم مرغ
    • 4 /1 پیمانه شیر
    • 350 گرم آرد سفید(به میزانی که خمیر درست شود)
    • 4 /1 ق چ بیکینگ پودر


    طرز تهیه:

    1. شیر را به همراه پودر شیرین کننده مخلوط کنید. سپس روغن جامد و روغن مایع را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کرمی شکل شود و به صورت یکدست درآید.

    2. حالا مخلوط شیر وشیرین کننده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید.

    3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. در صورت دلخواه می توانید از اسانس های مختلف نیز در این خمیر استفاده کنید.

    4. خمیر را هم می توانید در چرخ گوشت با سری مخصوص بیسکویت بریزید و هم درون دستگاه بیسکویت رول کنیدو قالب بزنید یا به صورت یک فندق گرد کنید. شیرینی های آماده را روی سینی فر بچینید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  6. 5 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  7. بالا | پست 4

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    مرنگ



    مواد لازم


    • 3 عدد سفیده تخم مرغ
    • 12 ق س پودر شیرین کننده ماردین
    • 8 /1 ق چ وانیل
    • 1 عدد آب لیمو ترش تازه
    • پودر پسته یا خلال پسته جهت تزیین به میزان لازم
    • رنگ های خوراکی به میزان دلخواه


    طرز تهیه:

    1. سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود. سپس پودر شیرین کننده را کم کم اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست و غلیظ شود. این عمل را طوری انجام دهید که حدودا 10 الی 15 دقیقه سفیده و پودر شیرین کننده هم زده شوند.

    2. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید. مایه مرنگ را درون قیف با سری شکوفه بریزید. کف سینی را کاغذ روغنی بیندازید و شکوفه های مرنگ را بزنید. سپس به مدت 24 ساعت کنار بگذارید تا خشک شوند. یا به مدت 10 دقیقه درون فر در دمای 100 درجه سانتی گراد قرار دهید و سپس 3 ساعت در دمای محیط بگذارید.

    3. روی مرنگ ها را خلال پسته بزنید و یا پودر پسته بپاشید . در صورت تمایل می توانید مرنگ ها را با رنگ های خوراکی به رنگ های دلخواه درآورید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  8. 5 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  9. بالا | پست 5

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    چامین مرغ با پلوی رز



    مواد لازم برای 2 نفر


    • 1 عدد سینه مرغ خرد شده
    • 1 پیمانه پودر نارگیل
    • 4/1 پیمانه سس سویا
    • 2 ق س کنجد
    • 2 عدد پیاز بزرگ
    • 2 ق چ شکر
    • 2/1 پیمانه جعفری خرد شده
    • 1 پیمانه آب مرغ
    • به میزان لازم پودر زنجبیل


    طرز تهیه:

    1. ابتدا پیاز ها را خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز های خرد شده را داخل تابه سرخ کنید تا نرم و سبک شوند. حالا سس سویا، شکر و زنجبیل را اضافه کرده و تفت دهید. پودر نارگیل را هم افزوده، به تفت دادن ادامه دهید.

    2. حالا آب مرغ را به مواد اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید.

    3. در این زمان جعفری را همراه تکه‌های مرغ و کنجد داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا مرغ کاملاً بپزد و خورش آماده شود.

    4. بعدازآنکه خورش آماده شد می‌توانید آن را با برنج یا نان سرو کنید.

    فوت و فن

    مقدار زنجبیل بسته به ذائقه تان دارد. هر اندازه ای را که می خواهید ابتدا رنده کرده ، سپس استفاده کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  10. 4 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  11. بالا | پست 6

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    فلاور چاکلت



    مواد لازم



    • 200 گرم شکلات تخته‌ای تلخ
    • 50 گرم کره
    • 100 گرم خامه صبحانه
    • 5 ق س فندق پودر شده
    • 2 حلقه کمپوت آناناس
    • 1 ق چ پودر کاکائو
    • 1 ق س پنیر ماسکارپونه


    طرز تهیه:

    1. کمپوت آناناس، فندق پودر شده و پنیر ماسکارپونه را داخل غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط ‌کنید تا یکدست شود.

    2. شکلات تخته‌ای، کره و خامه‌ صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم (به صورت بن ماری) ذوب ‌کنید.

    3. دو مخلوط به‌دست‌آمده در مراحل قبل را به‌ آرامی و در چند مرحله باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

    4. قالب سیلی************ی مخصوص شکلات به شکل گل را به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید تا خنک شود.

    5. حالا داخل قالب را با مخلوط آماده شده پرکنید. مجدداً قالب را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات کاملاً بسته شود. سپس شکلات‌ها را به راحتی خارج کنید و در ظرف دلخواه بچینید. مجدداً ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    6. درنهایت با اسپری طلایی یا رنگ‌های پودری که در فروشگاه های لوازم قنادی به فروش می رسند ،روی شکلات‌ها را تزیین کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  12. 4 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  13. بالا | پست 7

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    رز های کُرکی(کم‌کالری)



    مواد لازم


    • 200 گرم آرد
    • 180 گرم کره
    • 125 گرم گردو پودر شده
    • 1 عدد زرده تخم‌مرغ
    • 1 ق چ پودر دارچین
    • 8 /1 ق چ هل پودر شده
    • 3 ق س روغن مایع
    • 8 /1 ق چ وانیل
    • نشاسته ذرت به میزان لازم
    • 100 گرم عسل یا شیره‌ خرما


    طرز تهیه:

    1. کره، عسل، دارچین، پودر هل و وانیل را با همزن برقی هم بزنید. وقتی یکدست شد، زرده تخم‌مرغ را افزوده، مخلوط کنید. بعد پودر گردو را هم اضافه کرده، دوباره هم بزنید. در این مرحله روغن مایع را اضافه ‌کنید و در حد چند ثانیه دوباره هم بزنید. باید توجه داشته باشید که وقتی روغن را ریختید، دور همزن باید کند شود.

    2. حالا همزن را خاموش کنید. آرد را افزوده و با دست مخلوط ‌کنید. البته باید دست را به نشاسته ذرت آغشته کنید و بعد سریع خمیر را در نایلون بگذاریدو در یخچال به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت دهید. حال خمیر را بیرون آورده، روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز ‌کنید و با قالب گل برش بزنید.

    3. شیرین‌ها را کف سینی بگذارید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار ‌دهید. در انتها وقتی کوکی‌ها پختند و سرد شدند، روی آنها را با آیسینگ‌های رنگی تزئین کنید یا با خمیر فوندانت که قالب زده‌اید، تزئین کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  14. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  15. بالا | پست 8

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    دسر شکلاتی شش پر



    مواد لازم


    • 1 پیمانه پودر کیک شکلاتی
    • 100 گرم خامه شکلاتی
    • 150 گرم شکلات تخته‌ای تلخ
    • 5 ق س گردوی پودر شده
    • 100 گرم ماست خامه‌ای
    • 5 ق س عسل
    • 4 ق چ پودر ژلاتین
    • 2 ق س شیر سرد


    طرز تهیه:

    1. ژلاتین و شیر سرد را باهم مخلوط‌ کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا شفاف شود. خامه‌ شکلاتی و شکلات تخته‌ای را هم ذوب کنید تا روان شوند. ماست خامه‌ای و عسل را به همراه گردوی پودر شده مخلوط‌ کنید.

    2. هر سه مخلوط را باهم ترکیب کنید و پودر کیک را هم بیفزایید. در صورت نیاز مجدداً مخلوط را روی حرارت غیرمستقیم هم بزنید تا مایه یکدست شود.

    3. مواد را داخل قالب سیلیی به شکل گل بریزید و دسر را به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید. این کار برای این است که بتوانید دسر را راحت از قالب خارج کنید.

    4. بعد از این مدت دسر را از قالب خارج کنید و درظرف دلخواه در یخچال قرار دهید تا به بافت مورد نظر برسد و یخ آن آب شود. روی دسر را پودر کاکائو الک کرده و به دلخواه تزیین کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  16. 4 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  17. بالا | پست 9

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    شکوفه های برنجی نارگیلی



    مواد لازم


    • 200 گرم کره
    • 50 گرم روغن مایع
    • 100 گرم پودر نارگیل
    • 150 گرم آرد برنج
    • 250-200 گرم آرد سفید
    • 200 گرم پودر قند
    • 2 عدد زرده تخم‌مرغ
    • 8 /1 ق چ وانیل
    • تخم خرفه و یا پودر پسته
    • جهت تزیین به میزان لازم


    طرز تهیه:

    1. کره هم دمای محیط را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی هم بزنید تا حجمش دو برابر و سفید شود.

    2. به سفیده وانیل، رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. وقتی مواد مخلوط شدند، همزن را خاموش کنید. 3 آرد را به مواد آماده کم‌کم اضافه وبا دست به آرامی مخلوط کنید تا به شکل خمیری لطیف و نرم در بیاید.

    3. خمیر را روی سطح آردپاشی و تمیز باز کنید تا به صورت یک ورقه با ضخامت 2 تا 3 میلی متر در بیاید. حال فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    4. خمیر را با قالب گرد کوچک قالب بزنید. وسط خمیر با قاشق چایخوری کمی مارمالاد بگذارید.

    5. خمیر اطراف مارمالاد را با چاقو به صورت شعاعی به 6 قسمت برش بزنید. این لبه‌های خمیری را روی هم برگردانید تا شیرینی به شکل گل رز در بیاید.

    6. خمیرهای یک شکل را در قالب‌های کوچک بگذارید. قالب ها را طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا شیرینی‌ها آماده شوند.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  18. 4 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  19. بالا | پست 10

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نج پر های رنگارنگ



    مواد لازم


    • 350 گرم آرد نخودچی
    • 150 گرم آرد برنج
    • 200 گرم روغن جامد قنادی و یا کره
    • 65 گرم روغن مایع
    • 1 ق چ زعفران حل‌شده
    • 150 گرم پودر قند


    طرز تهیه:

    1. روغن جامد قنادی (یا کره) و روغن مایع را با همزن بزنید تا نرم شود، سپس پودر قند و زعفران حل‌شده را هم اضافه کنید و با همزن مجدداً بزنید .

    2. آرد برنج و آرد نخودچی را اضافه کنید. سپس این مواد را داخل چرخ‌گوشت دو بار چرخ ‌کنید تا مواد کاملاً خمیری و یکدست شوند. می‌توانید این کار را با غذاساز هم انجام دهید.

    3. از مواد به‌ اندازه‌ی یک گردو بردارید و در سینی ‌فر بگذارید. با استفاده از قالب‌های گل روی شیرینی را طرح بیندازید. سینی را در فر که از قبل با دمای 120 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، به مدت 25 دقیقه قرار دهید.

    4. شیرینی‌ها را از فر بیرون آورید و کمی صبر کنید تا خنک شوند. آنها را سپس از سینی بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  20. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  21. بالا | پست 11

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    رشته پلو با کوفته قلقلی



    مواد لازم برای 4 نفر


    • 3 پیمانه برنج
    • 200 گرم رشته پلویی
    • 300 گرم گوشت چرخ‌کرده
    • 1 عدد پیاز
    • 100 گرم کشمش
    • 1 ق س زعفران دم کرده
    • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    • ادویه پلویی و دارچین به میزان لازم
    • روغن مایع به میزان لازم
    • مقداری خرما (درصورت تمایل)


    طرز تهیه:

    1. برنج را چند ساعت با آب و نمک خیس کنید. سپس به روش معمول آبکش کردن، یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید. برنج را در آب جوش بریزید تا نرم شود.

    2. در 5 دقیقه آخر قبل از آبکش کردن برنج، رشته‌ها را با دست خرد کنید و به آن اضافه کنید. وقتی رشته‌ها کمی نرم شد، برنج را آبکش کنید. در ته قابلمه مناسب ته‌دیگ دلخواه بگذارید. سپس برنج را در قابلمه بریزید و لابه‌لای آن ادویه پلویی بپاشید و برنج را دم کنید. برای تهیه کوفته ریزه ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و در کاسه‌ای بریزید.

    3. گوشت را با نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و کمی ادویه پلویی به آن اضافه کنید و ورز دهید. سپس گوشت را به شکل کوفته‌های هم اندازه درست کنید و با ½ پیمانه آب و یک قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید.

    4. برای این که این غذا را به شکل گلی سرو کنید ، رشته پلوی دم کشیده را داخل قالب گلی شکل چرب شده بریزید و خوب به هم فشرده کنید سپس برای 10 دقیقه در فر ی که از قبل روشن کرده اید قرار دهید و بگذارید کمی خودش را بگیرد . در پایان آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با کوفته ریزه و بقیه مخلفات روی پلوی گلی را تزیین کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  22. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  23. بالا | پست 12

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    سبزی پلو با ماهی گلی



    مواد لازم برای 5 نفر


    • 500 گرم برنج
    • 500 گرم سبزی پلوی خرد شده
    • نمک، روغن و زعفران به میزان لازم
    • 5-4 تکه فیله ماهی


    طرز تهیه:

    1. برنج را حداقل 3 تا 4 ساعت همراه با آب و نمک بخیسانید. بعد آن را در قابلمه آب جوش بریزید. بعد از یک بار زیر و کردن مهلت دهید تا برنج در آب بجوشد. بسته به نوع برنج، سبزی را اضافه کنید. (سبزی را وقتی اضافه کنید که مغز برنج کمی نرم شده باشد و سفت نباشد)

    2. با کفگیر آن‌ها را یکی دوبار مخلوط کنید. بعد از اولین جوش یک لیوان آب سرد در قابلمه بریزید و سپس برنج و سبزی را آبکش کنید.

    3. در ته قابلمه موردنظر کمی روغن و ته دیگ دلخواه سیب‌زمینی، نان یا کاهو بگذارید. روی آن برنج و سبزی را بریزید. حدود یک لیوان آب ولرم را با 4 قاشق روغن مخلوط کرده و روی برنج بریزید. برنج آبکش شده را به مدت کمی دم کنید.

    4. ماهی را پس از پاک کردن و مزه دار کردن با کمی نمک، فلفل و آبلیمو، آنها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و با قالب گرد، قالب بزنید. سپس حدود 5-4 دایره ماهی را روی هم قرار بگذارید و رول کنید.

    5. انتهای ماهی‌ها را به شکل گل رز در آورید و انتهای گلبرگ ها را با نخ تمیز ببندید. آنها را به آرد، نمک، فلفل و ادویه مورد نظر آغشته کنید. ماهی‌ها را در روغن داغ سرخ کنید. برای سرو نخ را باز کنید و همراه با سبزی‌پلو ونارنج یا لیمو سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مدت دم کردن طولانی بشود رنگ سبزی بر می‌گردد.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  24. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  25. بالا | پست 13

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    صبحانه باتوتَک ومربا



    مواد لازم برای خمیر توتک


    • ۲ پیمانه آرد الک شده
    • ۲ ق چ بیکینگ پودر
    • 2 /1 ق چ نمک
    • ۱۰۰ گرم کره
    • 3 /2یا 4 /3پیمانه شیر
    • یک عدد سفیده تخم مرغ


    طرز تهیه:

    1. ظرفی گود آماده کنید و همه مواد خشک (بیکینگ‌پودر، آرد و نمک) را در آن بریزید . کره را هم اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا مخلوط کره و آرد به صورت دانه‌های عدس در آید. حالا نوبت این است که ، شیر را کم کم اضافه کنید .

    2. روی سطح صاف یک سینی کمی آرد بپاشید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه به ضخامت 5/1سانتی‌متری باز کنید

    3. قالب مورد نظر را آماده کنید و خمیر را قالب بزنید.قلم موی مخصوص آشپزی را به سفیده تخم مرغ آغشته کرده و ‌روی خمیرهای قالب زده بمالید . در صورت تمایل روی هر کدام از خمیرها مقداری کنجد یا سیاه دانه یا هر چیز دلخواه دیگر بپاشید.

    4. توتک‌های آماده را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه قرار دهید. این توتک یک نان صبحانه است که می‌توانید آنها را با هرچه که دوست دارید مثل کره، پنیر، شکلات صبحانه یا مربا سرو کنید.

    فوت و فن

    شیر را به اندازه ای بریزید که خمیر شکل بگیرد؛ فقط مراقب باشید شل نشود.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  26. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  27. بالا | پست 14

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    24611
    نوشته ها
    538
    تشکـر
    727
    تشکر شده 634 بار در 364 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    خیلی همشون عالی بودن

    سپاسگزارم سمیراه خانوم خوش ذوق و باسلیقه
    امضای ایشان
    زندگی تو فقط در خدا خلاصه کن

  28. بالا | پست 15

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    لقمه میگو در ظرف گلی



    مواد لازم


    • 500 گرم میگو ی طعم دار شده با سبزیجات خشک
    • زعفران به مقدار لازم خمیر توتک



    طرز تهیه کاسه نانی

    1. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید وقالب بزنید. یک کاسه استیل یا ظرفی مناسب فر را بر عکس بگذارید و روی آن را کاغذ آلومینیوم بپوشانید. خمیر را به شکل های دلخواه قالب بزنید. بعد آنها را روی آلومینیوم قرار دهید.

    2. گوشه خمیرها را به هم بچسبانید و روی آنها را سفیده یا زرده تخم‌مرغ زده شده بمالید و به دلخواه کنجد یا سیاه دانه بپاشید. بعد کاسه را با خمیرهای رویش در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

    3. بعد از این مدت کاسه را از فر بیرون بیاورید. ۱۰ دقیقه صبر کنید، بعد کاسه را جدا کنید وسبد نانی را برگردانید و آلومینیوم را به آرامی از آن جدا کنید. وقتی کاسه نانی خوب خنک شد، می‌توانید داخل آن را با غذا یا سبزیجات دلخواه پر کنید.

    لقمه میگو

    روش تهیه نان های توتک را در پاراگراف های بالایی یاد گرفتید حالا خمیر را با همان قالب کوکو قالب زده و میگو های طعم دار شده را به شکل گل روی خمیر بچینید .

    این کار را با مقدار خمیر و میگوهای موجود، آن قدر تکرار کنید تا مواد تمام شود حالا یک عدد ظرف پیرکس آماده کنید و بعد از آنکه کف آن را با روغن زیتون چرب کردید، خمیرهای میگو دار را کف پیرکس بچینید. حالا ظرف پیرکس را در فر قرار دهید و ابتدا با دمای 120 درجه سانتی گراد 3 دقیقه حرارت دهید سپس شعله بالای فر را هم روشن کنید تا میگو ها پخته و سرخ شوند.

    یه جور دیگه

    علاوه بر میگو شما می توانید کوکو سبزی های شب عیدتان را هم در قالب گلی درست کرده و در این کاسه ها سرو کنید.
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  29. 3 کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  30. بالا | پست 16

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط nepo نمایش پست ها
    خیلی همشون عالی بودن

    سپاسگزارم سمیراه خانوم خوش ذوق و باسلیقه
    خواهش میکنم
    همه میگن پاییز غمگینه ولی از نظر من زیباست و عاشقانه
    برای کسایی که می خوان بهارو بیارن تو خونشون این پست رو گذاشتم
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  31. کاربران زیر از سمیراه بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  32. بالا | پست 17

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Nov 2015
    شماره عضویت
    24611
    نوشته ها
    538
    تشکـر
    727
    تشکر شده 634 بار در 364 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیراه نمایش پست ها
    خواهش میکنم
    همه میگن پاییز غمگینه ولی از نظر من زیباست و عاشقانه
    برای کسایی که می خوان بهارو بیارن تو خونشون این پست رو گذاشتم
    امضای ایشان
    زندگی تو فقط در خدا خلاصه کن

  33. کاربران زیر از nepo بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  34. بالا | پست 18

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    شماره عضویت
    20630
    نوشته ها
    293
    تشکـر
    281
    تشکر شده 216 بار در 131 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    ممنو سمیرای مهربونم چقدر خوشمزه ان کاش میشد بپزیشون اینجا شیر کنی

  35. کاربران زیر از ژوان بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  36. بالا | پست 19

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط ژوان نمایش پست ها
    ممنو سمیرای مهربونم چقدر خوشمزه ان کاش میشد بپزیشون اینجا شیر کنی
    ای جانم

    خیلی شیکمویی یا از سوالای صندلی داغتم معلوم بود

    باید دعوتت کنم خونمون از مهمون شکمو خوشم میاد

    هرچی بزاری جلوش با ذوق میخوره
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  37. بالا | پست 20

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    شماره عضویت
    19934
    نوشته ها
    80
    تشکـر
    120
    تشکر شده 49 بار در 37 پست
    میزان امتیاز
    0

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    چه عزیزای دلی ان مرسی

  38. بالا | پست 21

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    شماره عضویت
    20630
    نوشته ها
    293
    تشکـر
    281
    تشکر شده 216 بار در 131 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیراه نمایش پست ها
    ای جانم

    خیلی شیکمویی یا از سوالای صندلی داغتم معلوم بود

    باید دعوتت کنم خونمون از مهمون شکمو خوشم میاد

    هرچی بزاری جلوش با ذوق میخوره
    اره دقیقا
    ای جااااااااااااااااااان با کله میام یخچالت خالی میکنم اصلا

  39. بالا | پست 22

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    شماره عضویت
    19153
    نوشته ها
    2,540
    تشکـر
    1,726
    تشکر شده 5,759 بار در 1,860 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط ژوان نمایش پست ها
    اره دقیقا
    ای جااااااااااااااااااان با کله میام یخچالت خالی میکنم اصلا
    من که از خدامه
    بیا خصوصی گلم
    امضای ایشان
    آیا دوست دارید برای

    صلح جهانی کاری انجام دهید ؟

    به خانه بروید و به خانواده تان
    عشق بورزید


  40. بالا | پست 23

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    شماره عضویت
    20630
    نوشته ها
    293
    تشکـر
    281
    تشکر شده 216 بار در 131 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : آموزش انواع غذا و شیرینی با تم شکوفه

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیراه نمایش پست ها
    من که از خدامه
    بیا خصوصی گلم
    به چشم

  41. کاربران زیر از ژوان بابت این پست مفید تشکر کرده اند


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. محل نگهداری موبایل وزرا / عکس
    توسط orbital در انجمن عکس های دیدنی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 02-27-2016, 07:02 PM
  2. آموزش صحیح باردار شدن
    توسط pari@ در انجمن گپ خودمانی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 01-13-2016, 02:15 AM
  3. روش های آموزشی مودب بودن به کودکان
    توسط Artin در انجمن روانشناسی کودک و نوجوان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-29-2013, 11:36 PM
  4. حل المسائل و دانش آموزان تنبل
    توسط R e z a در انجمن روانشناسی کودک و نوجوان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-25-2013, 12:29 AM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-27-2013, 01:10 AM

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

© تمامی حقوق برای مشاورکو محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد