نمایش نتایج: از 1 به 24 از 24

موضوع: طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

21410
  1. بالا | پست 1

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6459
    نوشته ها
    1,228
    تشکـر
    5,007
    تشکر شده 3,611 بار در 1,092 پست
    میزان امتیاز
    12

    طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    [replacer_a]


    مواد لازم برای ژله پایه‬
    ‫شیر ۳ پیمانه‬
    ‫شکر سه چهارم پیمانه‬
    ‫بستنی وانیلی ۱ پیمانه‬
    ‫وانیل ۱ پنسه‬
    ‫پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر پر‬

    ‫مواد لازم برای تهیه ژله قهوه‬
    ‫قهوه فوری یا نسکافه ۲ قاشق غذاخوری سر خالی‬
    ‫شکر ۸ قاشق غذاخوری سر پر‬
    آب جوش یک و نیم پیمانه
    آب سرد یک و نیم پیمانه
    پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر

    مواد لازم برای تهیه ژله شیر قهوه
    کافی میکس ۲ بسته
    شکر ۴ قاشق غذاخوری
    آب جوش یک و نیم پیمانه
    پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر
    آب سرد یک سوم پیمانه

    مواد لازم برای تهیه ژله شکلاتی
    هات چاکلت ۲ بسته
    شکر ۴ قاشق غذاخوری
    آب جوش یک و نیم پیمانه
    پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر
    آب سرد یک سوم پیمانه


    طرز تهیه ژلاتین برای تمام قسمتها
    پودر [replacer_a] رو با یک سوم پیمانه آب سرد مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کنه, حالا اونو روی بخار کتری یا آب جوش بذارید تا حالت رقیق و روان پیدا کنه.

    طرز تهیه ژله شیر یا ژله پایه
    شیر و شکر رو در ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید تا شکر توی شیر حل بشه! حالا مایه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کمی خنک بشه و بستنی و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به دست بیاد! حالا [replacer_a] رو اضافه کنید و بذارید تا کمی خنک بشه!

    طرز تهیه ژله قهوه
    قهوه فوری رو با شکر و آب جوش مخلوط کنید تا به صورت محلول در بیاد! حالا ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب بشن! مایه رو در یک ظرف مستطیل مسطح بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده و بعد به صورت مکعب مربع برش بدید.

    طرز تهیه ژله شیر قهوه
    ۲ بسته کافی میکس و شکر رو با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و مثل [replacer_a] قهوه در ظرف بریزید و اجازه بدید ببنده و بعد برش بدید.

    طرز تهیه ژله شکلات
    ۲ بسته هات چاکلت رو با شکر و آب جوش مخلوط کنید و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید و باز در ظرف بریزید و اجازه بدید ببنده و بعد برش بزنید!
    حالا قالب اصلی رو کمی چرب کنید یا با آب سرد بشویید و برای ربع ساعت توی فریزر بذارید و بعد توی قالب اصلی تون, [replacer_a] های خرد شده قهوه, شیر قهوه و شکلات رو بریزید. حالا [replacer_a] پایه, که باید حتما خنک شده باشه رو خیلی آروم روی خرده ژله ها بریزید و دسر رو توی یخچال بذارید تا ببنده و بعد در ظرف مورد نظر برگردونید!

    نکات
    این [replacer_a] گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست و کمی مراحلش طولانیه
    بسته هات چکلت و کافی میکس همین بسته های تکنفره ۱۸ گرمی هست که در بازار موجوده
    اگر قالبتون فلزی هست, باید حتما چند ثانیه در آب داغ نگه دارید تا [replacer_a] راحت تر جدا بشه
    هیچ وقت ژلاتین رو به مایه داغ اضافه نکنید, چون ژلاتین میبره
    برای اینکه وقتی [replacer_a] رو در ظرف برمیگردونید, خیلی راحت در ظرف جابه جا بشه و اگر وسط ظرف نیفتاد, قابل حرکت دادن باشه, کمی ظرف رو خیس کنید
    یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میگیره
    نوووش جااان!
    امضای ایشان



  2. 9 کاربران زیر از naghme بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  3. بالا | پست 2

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6459
    نوشته ها
    1,228
    تشکـر
    5,007
    تشکر شده 3,611 بار در 1,092 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    [replacer_a]


    مواد لازم ژله رولتی:: ژله با طعم و رنگ دلخواه
    ::آب داغ : سه چهارم پیمانه یا لیوان برای هر بسته ژله
    ::بستنی وانیلی: نصف پیمانه (پیمانه استاندارد شیرینی پزی)


    طرزتهیه:
    [replacer_a] مورد نظر رو با آب داخل ظرفی ریخته در داخل مایکروویو قرار میدهیم(میتونید روی بخار آب صافش کنید یعنی نباید هیچ دون دونی داشته باشه) تا صاف و یکدست بشه بعد میذاریم تا کاملا خنک بشه اونوقت بستنیه پیمانه زده شده رو داخل ظرفی با پشت قاشق له می کنیم تا گلوله نداشته باشه اونوقت به [replacer_a] صاف و سرد شده اضافه می کنیم( اگه دیدید ژله زود بست نگران نباشید دوباره روی بخار آب قرار بدید تا شل بشه فقط زیاد هم نزنید ) کمی هم میزنیم( همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه زیاد هم نزنید چون کف روش از بین میره و [replacer_a] دو رنگ نمیشه .)

    بعد داخل ظرف مستطیل نسبتا بزرگی که پلاستیک یا سلفون کشیدیم میریزیم و فقط 45 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم و بعد از 45 دقیقه پلاستیک رو روی سطح صاف قرار میدیم و دور [replacer_a] رو با چاقو آزاد می کنیم و خوب و سفت میپیچیم تا فضای خالی بینشون نداشته باشه بعد برش میزنیم باور کنید از این چیزی که گفتم باز آسونتره

    نکات مهمش یکی اینه که ژله صاف شده باید حتما خنک باشه و ژله نباید ارتفاع زیادی داشته باشه چون 100 درصد ترک میخوره ·(ضخامت [replacer_a] باید خیلی کم باشه تقریبا نیم سانت یا کمتر)-

    نوش جان
    امضای ایشان



  4. 7 کاربران زیر از naghme بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  5. بالا | پست 3

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6938
    نوشته ها
    257
    تشکـر
    236
    تشکر شده 282 بار در 156 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    چقد خوشمزه و خوشگل بنظر میاد.
    اولیه یه کم طولانیه ولی فک کنم خیلی خوشمزه باشه

  6. 4 کاربران زیر از tavoos بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  7. بالا | پست 4

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    May 2014
    شماره عضویت
    3710
    نوشته ها
    9,699
    تشکـر
    4,204
    تشکر شده 10,202 بار در 5,111 پست
    میزان امتیاز
    21

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    منکه عاشق ژله ام
    امضای ایشان

    خـــــدانـگهــــــدار


  8. 4 کاربران زیر از farokh بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  9. بالا | پست 5

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Jun 2014
    شماره عضویت
    4385
    نوشته ها
    528
    تشکـر
    1,425
    تشکر شده 866 بار در 371 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    مرسيييييي نغمه عزيز...
    انگار ديگه وقتشه هااااااا.....
    امضای ایشان

  10. 3 کاربران زیر از zbahane بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  11. بالا | پست 6

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6459
    نوشته ها
    1,228
    تشکـر
    5,007
    تشکر شده 3,611 بار در 1,092 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    نقل قول نوشته اصلی توسط zbahane نمایش پست ها
    مرسيييييي نغمه عزيز...
    انگار ديگه وقتشه هااااااا.....

    آره دیگه بهانه جونم
    میدونی عزیزم آخه نیست هممه ی غذاها رو دیگه فوووول یاد گرفتم ، گفتم برم سراغ انواع دسرا، که واسه آقای آینده مون دیگه همه چی تکمیل باشه!
    امضای ایشان



  12. 3 کاربران زیر از naghme بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  13. بالا | پست 7

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8109
    نوشته ها
    1,999
    تشکـر
    2,867
    تشکر شده 3,828 بار در 1,232 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    دلم خواست مخصوصا از اون ژله رولتیا شبیه ابناته
    خوشگله وانگار خوشمزه
    امضای ایشان

    آموخته ام که:خدا عشقست و عشق تنهاخداست!
    آموخته ام: وقتی ناامید میشوم خدا،با تمام عظمتش،عاشقانه انتظار میکشد،دوباره به رحمتش امیدوارشوم!

    آموخته ام: اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم،خدا برایم بهترش را درنظر گرفته!

  14. 3 کاربران زیر از mahastey بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  15. بالا | پست 8

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8023
    نوشته ها
    1,114
    تشکـر
    4,745
    تشکر شده 2,210 بار در 819 پست
    میزان امتیاز
    11

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    مرسی نغمه جون

  16. 2 کاربران زیر از pari@ بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  17. بالا | پست 9

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6691
    نوشته ها
    4,297
    تشکـر
    18,649
    تشکر شده 9,823 بار در 3,399 پست
    میزان امتیاز
    16

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    مرسی ، قنشگ و خوشمزه

  18. 2 کاربران زیر از reza1 بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  19. بالا | پست 10

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6486
    نوشته ها
    126
    تشکـر
    42
    تشکر شده 125 بار در 54 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    سلام
    معمولا خودم غذا درست میکنم. اینجا دستور پخت برنج با آبگوشت مرغ رو ارائه میکنم:

    قبل از هر چیز، فکر انجام کار دیگری همزمان با آشپزی باشید، مثل حموم رفتن. آشپزی کار چیپ و آسونیه و ارزش وقت حروم کردن نداره.
    مواد لازم: مرغ، برنج، سیب زمینی، پیاز، فلفل، زردجوبه، روغن، نمک
    طرز تهیه: ابتدا برنج رو داخل قابلمه شماره 1 میشوریم، تا دو برابر ارتفاع برنج آب میریزیم، دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه میکنیم. برای 15 دقیقه میذاریم روی شعله بزرگ. در همین فاصله زودی میپریم مرغ رو میشوریم و قطعه قطعه کرده و داخل یک قابلمه دیگه (شماره 2) میریزیم، بعدش سیب زمینی را در ابعاد مکعبی نسبتا بزرگ توی قابلمه 2 تکه تکه میکنیم، سپس پوست 2 یا 3 تا پیاز سالم را کنده، پیازها را سالم سه گوشه قابلمه 2 با زاویه 120 درجه نسبت به هم میچینیم، اگه فردا منزل هستید و جایی نمیرید، میتونید هسته مرکزی پیازها را جدا کرده تا خام کنار غذا نوش جان فرمایید. سپس زردجوبه، نمک و فلفل قرمز به مقدار زیاد به قابلمه شماره 2 اضافه میکنیم، خیلی زیاد هم فلفل نزنید که خدایی نکرده روده-تان نصف شب گریباش نکنه. پر قابلمه 2 را آب میریزیم، تا حالا باید 15 دقیقه گذشته باشه، قابلمه برنج (شماره 1) را روی شعله کوچک با دامنه پایین میذاریم و شعله بزرگ رو قابلمه مرغ (شماره 2) با شعله زیاد قرار میدهیم. حالا حدود 90 دقیقه وقت داریم بریم حموم و لباس بشوریم و یا فیلم ببینیم.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست chef.gif  
    ویرایش توسط روح اله : 11-21-2014 در ساعت 07:51 PM

  20. 5 کاربران زیر از روح اله بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  21. بالا | پست 11

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت


  22. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  23. بالا | پست 12

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت



    طرز تهیه ژله هندوانه ای برای شب یلدا


    برای تزئین میز شام شب یلدایتان این ژله هندوانه ای را حتما امتحان کنید.

    مواد لازم :
    پودر ژله آلبالو 1 بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
    پودر ژله آلوورا 1 بسته
    خامه صبحانه 100 گرم
    رنگ سبز
    چوب بستنی به تعداد لازم
    چیپس شکلات به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
    ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .

    نکته :
    من برای ژله از 200 سی سی آب استفاده می کنم .


    دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .


    بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .

    نکته :
    هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .


    ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .


    بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .


    مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .


    این تصویر رو از نزدیک گرفتم تا دونه های سفید خامه رو ببینید ، من دقیقا می خواستم به یه همچین حالتی برسم . این تداعی کننده رگه های سفید هندونه هست که کار رو طبیعی تر و زیباتر می کنه .


    برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .
    بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

    نکته :
    اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .



    بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .

    نکته :
    لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن .
    قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .

    من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم .

    بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .


    بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .

    نکته :
    می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( بهرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .


    بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .
    این قسمت چوبی ...


    و این هم قسمت بدون چوب ...




    بعد از اینکه ژله کامل بست با یه چاقو ژله رو از دیواره جدا می کنیم .



    سپس برش می دیم .



    و به همین راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .




    به همین راحتی و به همین خوشمزگی ...



  24. 4 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  25. بالا | پست 13

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8023
    نوشته ها
    1,114
    تشکـر
    4,745
    تشکر شده 2,210 بار در 819 پست
    میزان امتیاز
    11

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    هندونه هه خیلیییییی خوشمله فک کنم خوشمزه هم هس برام درست میکنی بهاااااار خودم
    امضای ایشان

    شازده کوچولو گُفت

    گُلِ مَن گاهی بَداَخلاق و کَم

    حوصِله و مَغرور بود

    اَما ماندَنی بود این بودَنَش بود که او را تَبدیل به گل مَن کَرده بود
    I

  26. کاربران زیر از pari@ بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  27. بالا | پست 14

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    دختر خوبی باشی بری یه گوشه دست به سینه سرت پایین باشه اره برات درست میکنم

  28. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  29. بالا | پست 15

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6459
    نوشته ها
    1,228
    تشکـر
    5,007
    تشکر شده 3,611 بار در 1,092 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    ژله تخم مرغی





    با نوک چاقو به قسمت سر تخم مرغ ارام ضربه بزنید تا سوراخ بشه تکه ها رو بردارید یه سوراخ کوچولو درست می شه ، اون طرفش را هم یه سوراخ دیگه ایجاد کنین

    بعد محتویات داخل تخم مرغ را هم بزنین تا ازش خارج بشه

    داخلشو با اب پر کنید بعد خالی کنید چند بار این کار را تکرار کنید.

    درون تخم مرغ ها رو پر از اب کنید بگذارید چند ساعتی بمونن بعد خالی کنین

    بعد به کمک قیف مواد رو داخلش بریزین، هر لایه رو که میریزین 10 دقیقه صبر کنین تا ببنده بعد لایه بعد تا آخر...

    * با سرنگ هم میتونید ژله رو وارد تخم مرغ کنید

    *برای اینکه خوب دربیاد باید یکم ژله رو غلیظ تر (با آب کمتر) درست کنین وگرنه لایه هاش از هم جدا می شه.

    در آخر پوست تخم مرغ را آروم جدا کنین تا فقط ژله بمونه

    امضای ایشان



  30. 3 کاربران زیر از naghme بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  31. بالا | پست 16

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    شماره عضویت
    6459
    نوشته ها
    1,228
    تشکـر
    5,007
    تشکر شده 3,611 بار در 1,092 پست
    میزان امتیاز
    12

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت




    یکی از زیباترین ایده های برای پذیرایی از میهمانان در عید نوروز ۹۴ درست کردن ژله به شکل سبزه عید است. در این پست آموزش درست کردن ژله به شکل سبزه عید آشنا می شوید.
    اول یه بسته ژله الوورا رو با یه لیوان اب جوش حل کنید و سه چهارم لیوان اب سرد بریزید.
    بزارید تو یه ظرف شفاف که از پشتش پیدا باشه ببنده
    بعدش دوتاقاشق ژله ی سبز رنگ رو فقط به قدری اب جوش بریزید که خیس بشه بعد سر کتری حلش کنید و با سه قاشق خامه مخلوط کنید تا خامه سبز بشه.
    حالا خامه رو تو سرنگ بکشید و بصورت نامنظم فقط وارد ژله الورا کنید و درحال بیرون کشیدن تزریق کنید .با اینکار برگ های سبزه عیدتان را درست کرده اید.
    فقط مواظب باشید کف ژله تون رو پاره نکنید.
    وقتی کار تزریق تموم شد,بقیه پودر ژله سبز رنگتونو یا با ابجوش و اب یا با اب جوش و شیر یا ابجوش و بستنی بدید روی کارتون و بزارید ببنده بعدم برگردونید و دورش روبان بپیچید.
    امضای ایشان



  32. 2 کاربران زیر از naghme بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  33. بالا | پست 17

    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    شماره عضویت
    17322
    نوشته ها
    3,619
    تشکـر
    3,638
    تشکر شده 6,747 بار در 2,688 پست
    میزان امتیاز
    13

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    ژله ها جز دسرهای معروف و البته خیلی لذیذ سفره ها هستن. این دسرهای خوشمزه فوایدی هم دارن ، ماده ی اصلی ژله رو ژلاتین تشکیل میده که کلسیم زیادی داره و در کنار این چون شکر کمی در اون استفاده شده زیاد هم چاق کننده نیست.
    ایده های خیلی زیادی برای درست کردن ژله وجود داره که ما اینجا بعضی از اونها رو میگیم، در کنارش میتونین از این عکس های خوشمزه برای مدل ژله هاتون هم استفاده کنید. هدف از این عکس ها ترغیب شما برای درست کرده این دسرهای خوشمزه و مفیده
    میتونین ژله هاتون رو توی پوست میوه های مختلف درست کنید

    کیک های ژله ای یه ایده ی خیلی خوب هستن که برای عصرانه هم میتونن استفاده بشن ، تنها چیزی که برای این کیک های هیجان انگیز لازمه کیک ، خامه قنادی و ژله هستش

    یه ایده ی دیگه اینه که میوه ها رو خورد کنید و توی ژله ی بیرنگ بریزید

    یا اینکه براساس رنگ و طعم ژله هاتون از میوه های مطابق برای تزیین روی اونها استفاده کنید

    میتونین میوه هایی مثل گیلاس رو وسط ژله هم قرار بدین

    استفاده از گل های خوراکی هم میتونه یه ایده متفاوت و قشنگ باشه

    ژله های رنگین کمونی هم که خیلی مفروفن و خیلی هم اشتها برانگیز

    درست کردن ژله توی قالب های کوچیک برای مهمونی ها خیلی خوبه چون مهمون ها راحت تر میتونن اونها رو توی بشقابشون قرار بدن

    یه ایده ی دیگه برای ژله های کوچیک هم ژله های رولی هستن که به قسمت های کوچیک بریده شدن

    مارشملو هم همراه ژله یه ایده جدید و خوشمزه است حتما امتحانش کنید

    ژله ی خورده بریم شیشه هم یه نوع دیگه از تزیین های ژله ای معروف هستش

    اینم چنتا مدل برای تزیین ژله برای مهمونی های مخصوص بچه ها

    و در آخر هم یه مدل ژله ی سخت که تمرین و یاد گرفتنش میارزه : ژله ی تزریقی



    امضای ایشان
    خدا مرهم تمام دردهاست هر چه عمق

    خراش های وجودت بیشتر باشد

    خدا برای پر کردن آن بیشتر در وجودت جای می گیرد

    خدایا دردهایم دلنشین می شود

    وقتی درمانم " تویی "

  34. 3 کاربران زیر از ستیلا بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  35. بالا | پست 18

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ


    مواد لازم:
    پودر ژله آماده نوشابه یک عدد
    پودر ژله آماده پرتقالی یک عدد
    پودر ژله آماده آلوورا یک عدد
    طرز تهیه :
    * ابتدا پودر ژله آلوورا رو با یه لیوان آبجوش حل کرده و بعد نصف لیوان آب سرد می ریزیم و کاملا حل می کنیم. سپس داخل همین مرغ خوری های معروف می ریزیم و تو یخچال قرار می دیم تا کاملا ببنده.
    * این ژله قراره بعدا نقش یخ رو بازی کنه.

    * بعد از اینکه کاملا بست از یخچال درآورده و با چاقو به صورت مربع برش داده و با یه کاردک از پیرکس جدا می کنیم.

    * کاملا شکل مکعبی دارن ( انقدر شفافه که مشخص نمی شه) .

    * و اما ژله های نوشابه و پرتقالی رو با یه لیوان آبجوش حل کرده و یه لیوان آب سرد می ریزیم و نباید هیچ اثری از دانه های ژله بمونه.

    * تقریبا دو سوم گیلاس رو با همین ژله پر می کنیم و داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده.

    * بعد ژله آلوورای مکعبی رو روش می چینم تقریبا دو یا سه عدد کافیه.

    * بقیه ژله که در محیط قرار داده بودید رو داخل مخلوط کن ریخته و یه کوچولو روشن می کنیم ( در حد چند ثانیه).

    * دقیقا به این صورت کف می کنه.

    * بعد بقیه گیلاس رو با این ژله پر می کنیم. اگه کف ژله کم شد دوباره مخلوط کن رو چند ثانیه روشن می کنیم تا کف کنه و داخل گیلاسها می ریزیم.
    * بعد دوباره به یخچال منتقل می کنیم تا کاملا ببنده.

    * بفرمایید یک لیوان نوشابه خنک

  36. بالا | پست 19

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Aug 2015
    شماره عضویت
    20630
    نوشته ها
    293
    تشکـر
    281
    تشکر شده 216 بار در 131 پست
    میزان امتیاز
    9

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    ژله شیر قهوه دهنم اب انداخت کاش امادشو داشتنا بیرون

  37. بالا | پست 20

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    ژله میان تهی (ژله جادویی)
    [replacer_img]

    مواد لازم :
    ژله با طعم دلخواه (من از انگور استفاده کردم)
    ظرف شیشه ای
    چسب
    سلفون

    طرز تهیه :
    ابتدا ژله را با یک و نیم لیوان آب آماده کنید .
    ژله را در ظرف مورد نظر بریزید . (تقریبا یک سوم از ظرف را ژله بریزید .)

    ژله را به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید تا کاملا بسته شود .
    بعد از اینکه ژله کاملا بست دوباره به اندازه یک سوم از ظرف را ژله می ریزیم . می توانید ژله دوم را طعم دیگری انتخاب کنید .
    فقط توجه داشته باشید که ژله دوم حتما خنک باشد .

    حال روی ظرف را سلفون بکشید . برای اطمینان بیشتر می توانید چسب هم روی سلفون بزنید .


    یک سینی یا دیس بیاورید و ژله را سرو ته درون آن قرار داده و به یخچال منتقل کنید . اجازه دهید تا ژله ها کاملا سفت شود .


    ژله ها را از یخچال خارج کنید و سلفون آن را باز کنید .

    ژله های خوشگل ما آماده است .
    [replacer_img]

  38. بالا | پست 21

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    مواد لازم برای تهیه ژله رولی:

    ژله با طعم دلخواه : یک بستهبستنی وانیلی : دو سوم پیمانهآب جوش : یک پیمانهطرز تهیه ژله رولی با روشی آسان :

    برای تهیه این ژله خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمنان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، بستنی را از فریزر خارج نموده و به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و صبر کنید تا بستنی حل شود. می توانید گاهی آن را به آرامی هم بزنید اما نیازی نیست برای مخلوط نمودن آن تلاشی کنید و بهتر است بستنی به آرامی باز شود.در این مرحله از تهیه ژله رولی ظرفی با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۴۵ دقیقه ژله را از یخچال خارج نموده و سطح آن را برش های دو سانتیمتری بزنید. بهتر است برای این کار از چاقوی تیز و خیس استفاده نمایید.بعد از ایجاد برش های موازی و منظم، شروع به رول کردن ژله می کنیم و آن را به آرامی می پیچیم. و در ظرفی جداگانه می چینیم. در مرحله آخر از طرز تهیه ژله رولی آن را بعد از رول کردن به مدت یک یا دوساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا منسجم شود.در این بخش نمونه تکمیل شده ژله رولی را مشاهده می فرمایید که می توانید با شکلات های رنگی آن را تزیین نمایید.

  39. بالا | پست 22

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    طرز تهیه ژله مغزدار



    برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید


    مواد لازم :
    ( این مقدار مواد برای 3 عدد گل رز کافیه )
    ژله آلوئه ورا یا هر ژله ای که دوست دارید : 1 بسته
    آبجوش 1 پیمانه : (در اینجا هر پیمانه 200 سی سی است )
    بستنی وانیلی : 1 پیمانه
    قالب گل رز
    دنت توت فرنگی : 1 عدد ( می تونید بجای توت فرنگی از دنت وانیل یا موز یا شکلات هم استفاده کنید)

    طرز تهیه :
    فکر کنم بد نباشه یه نکته در مورد قالبهای سیلی************ی خدمتتون بگم ؛ قبل از اینکه بخواید مایع یا ژله مورد نظرتون رو در این قالبها بریزید بایستی قالب رو در یک سینی قرار بدین. چرا ؟ چون این قالبها انعطاف پذیرن و مایع شما با حرکت دست می ریزه .



    ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش مخلوط کنید .



    بعد یک پیمانه بستنی بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی اون کمی آب بشه .



    بعد بمدت 3 - 2 دقیقه با همزن هم بزنید . چرا ؟ بخاطر اینکه اگه کم هم بزنید خط جدایش بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد .



    برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید ( البته من بعضی وقتها چرب نکردم و مشکلی نداشته ولی بد نیست شرط احتیاط رو رعایت کنید ).




    با قاشق از مایع ژله بستنی در داخل قالب بریزید . به اندازه تقریبی 1 سانتیمتر سر قالب رو خالی بذارید ( یعنی نباید قالب رو تا آخر با این ژله پر کنید ) .بعد قالب رو در یخچال قرار بدین .

    نکته : فقط نصف ژله بستنی رو استفاده کنید بقیه رو بعدا لازم داریم .




    بعد از اینکه ژله کمی بست با یه قاشق قسمت مرکزی اونو بر می داریم .

    نکته : ژله بایستی به اندازه ای سفت بشه که بتونید با قاشق قسمت مرکزی اونو جدا کرد شاید به اندازه یک ساعت ( یا کمی کمتر یا بیشتر) . اگه ژله زیاد سفت بشه یا اینکه چند ساعت داخل یخچال بمونه بعدا از همین محل به دو قسمت تقسیم خواهد شد . پس این نکته رو فراموش نکنید .



    بعد قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید .



    عکس پایینی رو بخاطر این گرفتم که ببینید می شه تنوع رنگ و طعم داد . من در شکل پایینی از ژله انار و دنت وانیلی استفاده کردم . بهتره رنگهای اونا رو متضاد در نظر بگیرید تا قشنگ تر دیده بشه . پس برای ژله انار لزومی نداره گل رزها رو رنگ آمیزی کنید .



    خوب بریم سر وقت ژله آلوئه ورای خودمون : اگه یادتون باشه گفتم که بایستی یه مقدار از ژله بستنی رو نگهدارید . بهتره ژله مورد نظر رو اندازه چند دقیقه روی بخار آب قرار بدین تا ولرم بشه . چرا ؟ خوب برای اینکه یه ذره از ژله قبلی رو حل کنه تا بعدا" از این ناحیه از هم جدا نشن .
    حالا با قاشق خیلی آروم قسمتی از قالب که خالی مونده بود رو با ژله بستنی آلوئه ورا پر می کنیم .
    بعد قالب رو بمدت چند ساعت در یخچال بذارید .



    برای جدا کردن ژله از قالبهای سیلی************ی ؛ ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو آزاد کنید .



    بعد به دو روش می تونید ژله رو از قالب در بیارید :
    1 - قالب رو در ظرف مورد نظرتون برگردونید و پشت قالب رو کمی با سشوار گرم کنید .
    2 - یا اینکه مثل قالب های فلزی داخل تشت آبجوش بذارید ( البته برای اینکه ژله از قالب سیلی************ی جدا بشه بایستی زمان بیشتری {نسبت به قالبهای فلزی} داخل تشت آبجوش نگهداریم )




    خوب این هم یه ایده جدید دیگه ای بود برای درست کردن ژله . امیدوارم خوشتون بیاد .
    می دونید وقتی این ژله رو می بینم یاد چی می افتم ؟ یاد آبنباتهایی که داخلش عسل هست و موقع خوردن کلی ذوق می کنی تا زودتر به اون قسمت عسل برسی .
    سورپرایز جالبیه برای اطرافیانتون . حتما امتحان کنید .



  40. بالا | پست 23

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    طرزز تهیه ژله آکواریومی این تزئین ژله را می توانيد درجشن تولد بچه ها استفاده کنید.
    مواد لازم برای[replacer_a] آکواریومی:-ژله آبی-پاستیل به شکل ماهی و ...-شکلات های سنگی برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.طرز تهیه ژله آکواریومی:ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم. درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است. اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود. برگرداندن ژله:در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید. نكاتي در رابطه با ژله:هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.


  41. بالا | پست 24

    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضویت
    8050
    نوشته ها
    1,468
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,325 بار در 1,147 پست
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : طرز تهیه ژله های خوشمزه و متفاوت

    ژله در پوست هندوانه

    مواد لازم

    • پودر ژله هندوانه 2 بسته
    • آب جوش 2 لیوان
    • آب سرد 2 لیوان


    ژله در پوست هندوانه


    با کمی ذوق و خلاقیت می توانید دسری زیبا برای شب یلدا تهیه کنید. ژله در پوست هندوانه ایده بکر و خلاقانه ای برای پذیرایی از میهمانان است.



    طرز تهیه: یک هندوانه گرد و متوسط را از وسط دو نیم کنید. سپس با قاشق یا اسکوپ داخل آن را کاملا خالی کنید. برای اینکه ژله زیباتری داشته باشید می توانید کمی از گوشت هندوانه را نگهدارید(مانند شکل).




    دو بسته پودر ژله هندوانه را طبق دستور تهیه کنید. به این صورت که کل دو بسته را با دو لیوان آب جوش حل کنید، سپس دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.



    مایع ژله را داخل هندوانه بریزید.سپس هندوانه را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله سفت شود و به اصطلاح خودش را بگیرد. مراقب باشید که هندوانه در سطحی صاف قرار داشته باشد و کج نشود.



    وقتی ژله خودش را گرفت هندوانه را خارج کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز هندوانه را به قطعات دلخواه برش بزنید و در ظرف سرو قرار دهید.

    نکته: بهتر است بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم ظرف را روی بخار آب گذاشته تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود(روش بن ماری).



    • برای: 20 نفر
    • حاضر است در : 130 دقیقه
    • وعده: دسر
    • دسته بندی دستور آشپزی : دسر
    • مواد لازم : پودر ژلاتین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. تفاوت بین خانم ها و آقایان البته به نفع خانمها!!!
    توسط R e z a در انجمن روانشناسی فردی
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 12-17-2014, 10:02 PM
  2. تفاوت سني در ازدواج
    توسط mmahsa17 در انجمن سن ازدواج
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 04-20-2014, 10:24 PM
  3. تفاوت سنی مرد و زن برای ازدواج
    توسط aida90 در انجمن سن ازدواج
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 11-20-2013, 04:45 PM
  4. سکوت مردانه یا پرحرفی زنانه؟!
    توسط R e z a در انجمن روانشناسی ازدواج
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-25-2013, 01:20 AM
  5. گاهی باید سکوت کرد!
    توسط R e z a در انجمن سایر
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 10-16-2013, 10:15 PM

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

© تمامی حقوق برای مشاورکو محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد