وب سایت آشپزباشی: سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.

مواد لازم:


  • لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
  • لیمو ۱ عدد
  • روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
  • برگ جعفری تازه ۱/۲ پیمانه
  • پنیر فتا ۱۲۰ گرم
  • انجیر ۶ عدد
  • بادام ۱/۳ پیمانه
  • شاهدانه ۳ قاشق غذاخوری



آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا:


  1. لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو خرد کنید.
  2. پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید.
  3. برگ‌های جعفری رو خرد کنید.
  4. پنیر رو به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.
  5. انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید.
  6. بادام رو خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط برشته کنید.
  7. در صورت تمایل می تونید پوست دانه‌های شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشت‌کوب و یا هر وسیله‌ دیگه‌ای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اون‌ها روی آب شناور میشه و می تونید دانه‌ها رو جدا کنید.


طرز تهیه:

1. ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. اون‌ها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اون‌ها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.

2. در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.

3. رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.