مشاور
تبلیغات مشاور
  
  



موضوع: ساخت وسایل دست ساز

  1. Top | #171



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    آموزش ساخت گل لاله با کاغذ کشی

    گل لاله رومیزی

    لوازم مورد نیاز برای گلسازی با کاغذ کشی

    • کاغذ کشی در رنگ دلخواهتون (صورتی کمرنگ)
    • سیم مفتول گلسازی برای ساقه گل ها (برای هر گل حدود 20 سانت)
    • چسب بلندر برای محکم کردن گلبرگ ها
    • توپ فومی کوچک برای وسط گل (اگر در دسترستون نبود، میتونید از کاغذ کشی لوله شده هم به جای توپ فومی استفاده کنید)

    کاغذ کشی

    مراحل ساخت گل لاله رومیزی با کاغذ کشی

    ابتدا توپ فومی رو روی سیم فرو کنید. تکه ای مستطیل از کاغذ کشی ببرید و دور توپ رو کامل باهاش بپوشونید. کاغذ کشی رو به شکل اشک هایی برش بزنید و با چسب بلندر انتهاش رو به ساقه بچسبونید. گلبرگ ها رو اضافه کنید و با چسب بپیچید تا حدود 10 گلبرگ کافیه. سر گلبرگ ها رو با دستتون چروک کنید و کمی به سمت بالا بکشید تا شکل گل لاله رو به خودش بگیره.
    مراحل ساخت گل لاله با کاغذ کشی


    گل با کاغذ کشی

    از این گل های زیبا چند تا درست کنید. در یک گلدان زیبا اسفنج بذارید و یا شن رنگی بریزید و گل ها رو توش بچینید و با چند برگ سبز تزیینی تزیین کنید به همین زیبایی و سادگی میتونید درست کنید و برای تزیین روی میز و یا اوپن قرار بدید.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  2. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  3. Top | #172



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    اموزش بالون با لامپ



    ادامه مطلب : لامپ سوخته - چسب مایع و یا چوب-رنگ برای رنگ کردن قسمت فلزی لامپ- کاموا- پارچه گلدار-درب پلاستیکی -عروسک ریز-حویه

    پارچه ها را در شکل های زیر و در اندازه طول لامپ ببرید

    و با چسب به لامپ بچسبانید

    برای قسمت سبد بالون از درب پلاستیکی ظرفهای پلاستیکی استفاده کنید

    دو طرف درب را سوراخ کنید



    نخ را مانند شکل گره بزنید و روی لامپ بچسبانید

    قسمت فلزی لامپ را رنگ کنید

    بدین ترتیب بالون شما کامل شد

    حالا با توجه به سلیقه خودتون میتونید ازتعدادی از این بالونها اویز برای تزیین اتاق کودکتون درست کنید

    با خمیر میتونید عروسکهای کوچیک درست کنید و قسمت سبد بالون بذارید تا کارتون زیباتر دیده بشه

    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  4. 4 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  5. Top | #173



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  6. 6 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  7. Top | #174



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    ایده های تزیین میوه و شیرینی برای مهمانی !!!


























































    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  8. 4 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  9. Top | #175



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    شیرینی ‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید



    مواد لازم
    • نصف پیمانه کره
    • 1.4 پیمانه پودر قند
    • 3- 2 قاشق چایخوری مربای میوه (به طعم دلخواه)
    • 1.4 قاشق چای‌خوری پودر وانیل
    • 1.8 قاشق چای‌خوری نمک
    • یک پیمانه آرد
    • 3/1 پیمانه مغز و آجیل کوبیده
    طرز تهیه
    1. آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    2. در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید (حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.
    3. آرد و نمک را کم‌کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
    4. مغزها را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.
    5. فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.
    6. روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی ‌پزی را قرار دهید .
    7. به اندازه چند توپ 2.5 سانتی‌متری از خمیر بردارید، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.
    8. با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید.
    9. شیرینی ‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  10. 5 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  11. Top | #176



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    طرز تهیه 13 نوع شیرینی عید

    انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,انواع شیرینی خانگی,انواع شیرینی بدون فر,انواع شیرینی های ایرانی,انواع شیرینی با خمیر یوفکا,انواع شیرینی های عید,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی
    باقلوای برشی بادام مواد لازم
    • تخم مرغ: 4عدد


    • نمک: 1 پنس


    • روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی


    • آرد به میزان لازم


    • شیرولرم:2پیمانه

    مواد لازم شربت
    • شکر: یک لیوان
    • گلاب :یک‌دوم لیوان
    • آب : 1لیوان
    • مواد میانی
    • پودرقند:300گرم
    • پودر بادام:200گرم
    • پودرفندق:100گرم
    • پودر هل:2 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه شربت:برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.خمیر شربت : شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید . حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید. خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره‌ها را بپوشاند. حتما 2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!سپس اضافه‌های خمیر را ببرید. اگر خمیر در نقطه‌ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید. مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب‌فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید. مجددا با غلطک بکشید. سعی کنید وقتی ظرف را می‌چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز روی خمیر را برش های طولی دهید . فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید. زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش‌های عرضی می‌زنیم.اگر برش‌ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را می‌بندیم و مجددا می‌گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

    شیرینی کرکیمواد لازم:
    • پودرقند:200گرم
    • آرد برنج:175کرم
    • پودربادام:100گرم
    • سفیده:1عدد
    • پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری
    • روغن جامد:250گرم
    • آردنخودچی:75گرم
    • آرد سفید:250گرم
    • پودر پسته:100گرم
    • زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیر را 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می‌گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی‌ها را با قلم‌مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه بگذارید.سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه تا کمی طلایی شود.

    باقلوای قزوین مواد لازم: آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری زرده:1 عدد آرد:به میزان لازممواد میانی : قند بادام 180 گرم پودر پسته 350 گرم پودر زعفران 4 قاشق پودر هل 2 قاشق شربت : گلاب 1 پیمانه شکر 1 پیمانهروش تهیه : 1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود. 2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1 قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط می‌کنیم به طوری که حالت پودر باشد . 3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف می‌کنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمی‌ریزیم و صاف می‌کنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قند بادام را می‌ریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته می‌ریزیم و با یک گوشکوب صاف می‌کنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر می‌ریزیم.4.خمیر را روی تابه می‌اندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را می‌چسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم. 5.در فر 160 درجه اول برای 30 دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره 30 دقیقه با درب بسته در 10 دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده می‌ریزیم . باز درب را بسته و در فر می‌گذاریم.

    شیرینی نخودچیمواد لازم:
    • آرد نخودچی
    • روغن: 150گرم
    • پودرشکر: 150گرم
    • پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه می‌زنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی و هل را به مواد اضافه نموده و می‌زنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد. سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید. روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن می‌کنیم. داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و می‌گذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود.همانطور که در تصویر مشاهده می‌شود هم نخودچی ساده و هم نخودچی زعفرانی با این خمیر می‌شود تهیه کرد.نکات: می‌توانید 100 گرم از آرد نخودچی‌ کم کنید و به جای آن به همان مقدار آرد سفید اضافه کنید ، این کار باعث می‌شود تا شیرینی شما استحکام بیشتری داشته باشد.

    سوهان کنجدیمواد لازم سوهان کنجد
    • کنجد:40گرم
    • شکر: 120گرم
    • کره: 1 قاشق سوپ خوری
    • زعفران: 1 قاشق چایخوری

    روش تهیه سوهان کنجدی:برای سوهان کنجدی ابتدا شکر را کارامل کرده بدون آنکه در آن قاشقی فرو کنید و ظرف را بچر خانید تا کارامل نسوزد. حال کنجد را ریخته و 2 دقیقه زمان دهید تا شل شود. حال کره را ریخته و زعفران خشک را. مواد را از حرارت برداشته و کف سینی فر چرب شده با قاشق و با فاصله بریزید و بعد از سفت شدن از سینی جدا کنید.مواد لازم سوهان عسلی
    • عسل:60گرم
    • روغن مایع:60گرم
    • آب:30گرم
    • شکر:125گرم
    • خلال بادام: 125گرم
    • زعفران خشک:1 قاشق چایخوری

    سوهان عسلی: شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.

    شیرینی عسلیمواد لازم:
    • آرد برنج: 1پیمانه
    • پودر هل: 1 قاشق چایخوری
    • پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
    • کره ذوب شده: 50گرم
    • پودر گردو: یک دوم پیمانه
    • زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری
    • عسل: به میزان لازم

    روش تهیه:ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.

    قطاب یزدیمواد لازم:
    • آرد:200گرم
    • بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
    • شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
    • زرده:1 عدد
    • گردو خرد شده : به میزان لازم
    • روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری
    • قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:1 قاشق چایخوری
    • گلاب:کمی
    • پودر قند :برای تزئین

    طرز تهیه:روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود. شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و چسبناکی بدست می‌آید. سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید. به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می کنیم . سپس در پودر قند می غلتانیم . نکته:
    • مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
    • برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.





    شیرینی پسته مواد لازم:
    • پودر قند:100گرم
    • کره نرم شده:120گرم
    • زرده:2عدد
    • آرد:250گرم
    • پودر پسته:100گرم
    • رنگ سبز:1قطره

    طرز تهیه:ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده‌ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.حال رنگ مجاز و آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده‌اید و در فر قرار داده‌اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.

    شیرینی بادامی فرانسویمواد لازم:
    • کره:200گرم
    • آرد:250گرم
    • پودر بادام:125گرم
    • زرده:1عدد
    • پودر قند:150گرم
    • وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
    • کنجد برای تزیین
    • تخم مرغ:1عدد

    طرز تهیه: ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای 4 ساعت استراحت دهید .حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بته‌جقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلم‌مو از تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید. حال سینی را در فر 180 درجه برای 10تا20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.

    کوکیز قلبی ژله‌ایمواد اولیه:
    • کره:180گرم
    • آرد:330گرم
    • بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
    • شکر:130گرم
    • دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
    • شکر قهوه ای:50گرم
    • نمک:یک چهارم قاشق چایخوری
    • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
    • تخم مرغ:1عدد
    • مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم

    طرز تهیه:ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانت خمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود 10 تا12 دقیقه است.حال شیرینی‌ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده بمالید و در ظرفی چیده و سرو نمایید.نکته : برای تهیه کوکیز‌ها حتما باید کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی‌شما خشک می‌شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی‌آید.

    شیرینی ابریشمی مواد لازم:
    • روغن یا کره:250 گرم
    • تخم مرغ:2عدد
    • پودرشکر:300گرم
    • هل:2 قاشق سوپ خوری
    • آردبرنج:400گرم
    • شیر یا گلاب:کمی
    • آرد نخودچی:250 گرم
    • پودر کاکائو:2 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه: ابتدا روغن یا کره نرم شده را باپودر شکر می‌زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.حال تخم مرغ ها را اضافه نمایید. سپس آردبرنج را افزوده و آرد نخودچی را اضافه نمایید تا مایه خمیر شود. حال کم کم گلاب و یا شیر را ریخته تا خمیر نرمی بدست آید.خمیر را دو قسمت کرده و یک قسمت ساده و یک قسمت را پودر کاکائو اضافه نمایید تا خمیر شکلاتی شود.فر را با حرارت 200 درجه گرم نمایید.حال خمیر ها را جداگانه روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و روی آنها را کمی پسته نیمکوب شده ریخته و یک لایه کیسه نایلون روی خمیر گذاشته و خمیر را با وردنه باز کرده و با قطر حدود 1 سانت شیرینی‌ها را قالب زده و در سینی فر چیده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه پخت را انجام دهید .

    سوهان مشبک یا توری مواد لازم:
    • گردو ریز خردشده:70گرم
    • شکر: یک دوم پیمانه
    • کره:یک سوم پیمانه
    • خامه:2 قاشق سوپ خوری
    • آرد سفید:یک سوم پیمانه
    • وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:گردوی نیمکوب شده و یا ریز خرد شده را با آرد و شکر و خامه را به کره نرم شده اضافه نمایید سپس با همزن خوب مخلوط نمایید.کمی زعفران آب کرده اضافه کنید. (حدود 2 قاشق سوپ خوری )سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و مایه را به وسیله قاشق چایخوری روی سینی بریزید. فاصله ها زیاد باشد . حال سینی را در فراز پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد برای مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها خشک و طلایی شود.

    شیرینی برنجی مواد لازم برای 4 نفر:
    • پودر قند:120گرم
    • کره:150گرم
    • آرد برنج:375 گرم
    • تخم مرغ:2عدد
    • گلاب:کمی
    • زعفران:در صورت دلخواه
    • خلال پسته:برای تزیین

    روش تهیه:ابتدا کره و پودر قند را باهمزن برقی برای 10 دقیقه زده تا کاملا پوک و سفید شود حال تخم مرغ ها رادانه دانه انداخته و خوب مخلوط نمایید حال آرد برنج را ریخته و مخلوط کنیدو سپس گلاب را کم کم ریخته تا خمیر شود.حال خمیر برنجی را در کیسه گذاشته و برای 4 ساعت در دمای آشپز خانه استراحت دهید حال از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید حال با یک ماسوره ساده روی آن را طرح انداخته ویک پسته در مرکز شیرینی ها گذاشته و سپس در سینی فر چیده وسینی را در فر 180 درجه برای 10 دقیقه قرار دهید تا دور شیرینی‌ها فقط طلایی شود.

    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  12. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  13. Top | #177



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    کارت تبریک برجسته به شکل قلب






















    خیلی ساده است. ابتدا الگوی مورد نظر را از اینجا دانلود کنید و پرینت بگیرید. برای این کارت از کاغذ یا مقوای نسبتا” ضخیم می‌توانید استفاده کنید.







    سپس باید به وسیله‌ی چاقو و خط کش بخش‌هایی از کاغذ را ببرید یا علامت بگذارید (خطِ تا ایجاد کنید.) شکل زیر را ببینید. خطوطی که در شکل زیر به رنگ مشکی هستند باید ببرید و روی خطوطی که خاکستری رنگ هستند خطِ تا ایجاد کنید.








    به شکل شماره ۳ نگاه کنید. روی خطوطی که به رنگ زرد هستند خطِ تا ایجاد کنید. سپس به آرامی کارت را از این خطوط تا بزنید. همان طور که شما کارت را بالا می آورید انتهای قلب به سمت بیرون هدایت می شود. (احتیاج نیست کارت را به سطح کارتان چسب بزنید. چسب‌هایی که در تصویر می‌بینید برای بهتر عکس گرفتن از مراحل کار به کار رفته است.) کارت را کاملا” تا بزنید.







    لایه بیرونی کارت را بسازید و به پشت کارت قبلی بچسبانید. (ابعاد قطعه کاغذی که در شکل می‌بینید، ۱۹ سانتی متر در ۹٫۵ سانتی‌متر است.) قبل از چسب زدن از وسط خطِ تا ایجاد کنید.







    حالا الگوی پاکت را از این جا دانلود کنید. ببرید، خطِ تا ایجاد کنید و تا بزنید. کارتی که ساختید درون آن قرار دهید. داخل پاکت را به دلخواه می‌توانید با کاغذهای رنگی تزیین کنید.





    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  14. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  15. Top | #178



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    آموزش درست کردن جعبه هدیه به شکل قلب

    لوازم مورد نیاز:

    الگو (در این پست ارائه می شود.)
    مقوا
    قیچی
    چسب نواری
    کاموا
    پارچه نمدی
    چسب مایع
    پانچ
    روش درست کردن جعبه هدیه به شکل قلب:
    ۱- الگوی زیر را دانلود کنید، پرینت بگیرید و قسمت های لازم را ببرید. انتهای هر برش را مانند تصاویر زیر با پانچ سوراخ کنید.

    ۲- برش ها را به سمت بالا تا و قسمت پایین آن ها را چسب بزنید.

    ۳- با پارچه نمدی داخل جعبه و پشت آن را بپوشانید.

    ۴- کاموا را به صورت یک درمیان از برش ها عبور دهید تا دیواره جعبه بافته شود. بعد از اتمام هر دور، مقدار بافته شده را کمی به پایین هدایت کنید تا فضایی بین کاموا خالی نماند و در پایان کار، مقوا دیده نشود.

    ۵- مرحله ۴ را تکرار کنید. این کار کمی به وقت نیاز دارد.

    ۶- وقتی به لبه برش ها رسیدید، با استفاده از سوزن، نخ را مانند تصاویر زیر از سوراخ ها عبور دهید.




    جعبه آماده است:
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  16. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  17. Top | #179



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    فرکردن مو با جوراب (بدون حرارت)!!

    ارسال شده توسط: کوزه گر در تیر ۱۹, ۱۳۹۱ در ابتکارات جالب و مفید, ترفندها, زیبایی, مو ۱۷۸ نظر 131928 بازدید 9
    این روش بسیار آسان و کم هزینه است و احتیاجی نیست برای فر دادن به موهایتان زمان زیادی وقت بگذارید. شاید تعجب کنید وقتی این جمله را بخوانید: با این روش زمانی که در خواب هستید موهایتان مجعد می‌شود. اگر باور نمی‌کنید به ادامه مطلب بروید و این روش جالب را ببینید. (در تصویر زیر قبل و بعد از انجام این روش را می‌بینید.)

    روش انجام کار را به صورت مرحله به مرحله به شما نشان می‌دهم.
    ابتدا یک جوراب بردارید و قسمت انگشتان آن را ببرید. شکل زیر را ببینید.

    حالا جوراب را مانند یک حلقه بپیچانید. (مانند شکل زیر)

    موهایتان را (که خشک است) مانند شکل زیر ببندید. (هر چه می‌توانید بالاتر ببندید.)

    حالا قسمتی از مو را که بسته‌اید، مانند شکل کمی مرطوب کنید.(موهایتان را خیس نکنید! یادتان باشد قرار است این رطوبت تا صبح خشک شود!) بعد از این که چندین بار این روش را امتحان کنید متوجه می‌شوید که مو (برای این روش) به چه میزان رطوبت نیاز دارد.

    در این مرحله جوراب را در قسمت انتهایی موهایتان قرار دهید. (مانند شکل زیر)

    و مو را به دور آن بپیچید تا به قسمت بالای مو برسید. شکل‌های زیر را ببینید.


    تمام شد. همان طور که گفتم اگر این روش را قبل از خواب انجام دهید، صبح می‌توانید موهای مجعد داشته باشید. در غیر این صورت باید ۶-۷ ساعت مو را در این حالت قرار‌ دهید و سپس باز کنید.
    پ.ن:
    به دلیل درخواست های مکرر و سوالات پی در پی خوانندگان محترم “ایده های ناب” در مورد نحوه ی انجام این ایده، تصاویری را به این مطلب اضافه می کنم. امیدوارم با افزودن این تصاویر توانسته باشم به سیل سوالات خانم های عزیز پاسخ دهم.
    خانم های محترم اگر موهایی یکدست داشته باشند، می توانند از این روش علاوه بر فر کردن مو، به عنوان تزیین مو در مهمانی ها نیز استفاده کنند. البته این یکی از روش های تزیین مو با جوراب به این صورت است. با جوراب به شیوه ای ساده تر نیز می توان مو را به این شکل تزیین کرد، که این روش در آینده ای نزدیک ارائه خواهد شد.
    روش پیچاندن جوراب:

    روش بستن مو با جوراب:

    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  18. 7 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  19. Top | #180



    نمایش مشخصات کاربری
    دلنوشته کاربر
    میان پرواز تا پرتاب... تفاوت از زمین تا آسمان است. پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی! پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند، پس پرواز را بیاموز...
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    شماره عضويت
    8050
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.38
    نوشته ها
    1,470
    تشکـر
    3,819
    تشکر شده 3,279 بار در 1,139 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    میزان امتیاز
    10

    پاسخ : ساخت وسایل دست ساز

    آموزش بافت مارپیچ (جدید)


    همان طور که در آموزش تصویری بالا می بینید، باید:
    ۱- سه تکه مو را جدا کنید و به صورت معمولی ببافید.
    ۲- رشته ی میانی مو را در دست نگهدارید و دو رشته ی دیگر را به آرامی به سمت بالا (به سمت سر) ببرید. با انجام این کار مو جمع می شود.
    ۳- مو که در نزدیک سر جمع شده است را به آرامی به پایین بیاورید و منظم کنید. نتیجه این بافت زیبا خواهد بود:


    ترکیبی از بافت مارپیچ و بافت تیغ ماهی (بافت حصیری):
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  20. 3 کاربران زیر از رهگذر زندگی بابت این پست مفید تشکر کرده اند


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ساقه وسط کاهو را مصرف نکنید!
    توسط Artin در انجمن نکات تغذیه ای
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 01-13-2014, 02:05 PM
  2. من واقعا دوسش دارم
    توسط ana در انجمن مشاوره ازدواج
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 12-27-2013, 02:08 PM
  3. شوهر ساکت وسرد
    توسط medhat در انجمن اخلاق و رفتار همسر
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 12-21-2013, 06:38 PM
  4. شوهر ساکت وسرد
    توسط medhat در انجمن مشاوره ازدواج
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 12-21-2013, 06:38 PM
  5. فرزندم وسایل دیگران را بدون اجازه بر می دارد!
    توسط R e z a در انجمن روانشناسی کودک و نوجوان
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-10-2013, 01:16 AM

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

وسایل تزیینی دست ساز

تزیینات منزل دست ساز

وسایل دست ساز

وسایل دست ساز جالبدکوری چوبی دست سازساخت هدیه دست سازساخت وسایل دکوری دست سازآموزش وسایل تزیینی دست سازوسایل دکوری دست سازپادری دست ساز36 دکوری دست ساز چوبی برای تزئین و دکوراسیون منزلدست سازهای زیباجامدادی رومیزی دست سازوسایل دست ساز چوبیوسایل دست ساز زیباساخت وسایل دست سازوسایل تزیینی دست ساز سادهوسایل چوبی دست سازتزیینات دست سازوسایل دست ساز تزیینی منزلقاب عکس دست سازوسایل دست ساز تزیینیآباژور دست سازساخت وسایل تزیینیلوستر دست سازساخت لوستر دست سازهدیه تولد دست سازدکوری دست سازدکوری های دست سازدرست کردن سیسمونیلوازم دست سازوسایل تزیینی دست ساز چوبیتزیین دیوار با وسایل سادهوسايل بازيافتي جديدوسایل تزیینی دست ساز منزل

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

جستجوهای مرتبط در گوگل

ساخت وسایل تزیینی منزل,  ساخت وسایل,  ساخت وسایل الکتریکی,  ساخت وسایل ساده,  ساخت وسایل تزیینی,  ساخت وسایل خود ارضايي,  ساخت وسایل با مواد بازیافتی,  ساخت وسایل هنری,  ساخت وسایل تزیینی ساده,  ساخت وسایل چوبی,  آموزش زبان انگلیسی,  آموزش رقص ایرانی,  آموزش و پرورش,  آموزش فتوشاپ,  آموزش تلگرام,  آموزش و پرورش فارس,  آموزش آرایش چشم,  آموزش رانندگی,  آموزش نماز,  آموزش خیاطی,  

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter Google Plus facebook


آدرس ایمیلتان را بدون دابلیو دابلیو وارد کنید