مشاور
تبلیغات مشاور
  
  



نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Nov 2016
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    1
    تشکـر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    هر آنچه در مورد مایکروویو باید دانست!




    مایکروویو که به اشتباه ماکروویو خوانده می شود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکروMICRO به (معنی کوچک) و ویوWAVE (به معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا می باشد. فرکانس چنین امواجی، بین300 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتا بالا است و از درون ابر و غبار عبور می کنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج، کوتاه تر می شود. به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های مایکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار می گیرد. در حالی که اگر نیم متر از ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت...



    امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن می شوند که این جنبش بالای ملکول ها موجب به هم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درملکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده می شود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا ملکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود می کنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار می گیرد. البته امروزه اغلب دستگاه هایی که تحت عنوان مایکروویو به فروش می رسند، علاوه بر لرزاننده ی (نوسان یا موج ساز) مورد بحث، دارای یک یا چند المنت (سیم فلزی ای که در مقابل جریان برق مقاومت بالایی دارد و موجب گرم شدن آن می شود) هستند که به عنوان گریل (کباب پز) و فر، داخل دستگاه قرار داده شده اند. چنین دستگاه هایی را به عنوان "مایکروویو گریل دار" و یا "مایکروویو+ گریل+ فر" و یا کامبینیشن (یعنی ترکیب چند دستگاه) می شناسند.
    محاسن استفاده از مایکروویوحرارت دهی یکی از مهم ترین روش های متداول در فرآیند مواد غذایی است. از انرژی مایکروویو بر خلاف پرتوهای یونیزه، برای حرارت دادن مواد غذایی استفاده می شود. در روش پخت متداول، حرارتی خارجی به ماده غذایی وارد می شود، ولی در پخت با مایکروفر حرارت در داخل خود ماده غذایی تولید می شود. امواج تولید شده توسط مگنترون یک میدان متناوب مغناطیسی ایجاد می کند و مولکول های غذا مخصوصاً مولکول های قطبی مثل آب، پروتئین ها و چربی ها خودشان را با تغییرات سریع میدان متناوب الکتریکی همسو می کنند. آنها حول یک محور نوسان می کنند که حدود ۲۴۵ میلیون بار در ثانیه است. این نوسانات باعث ایجاد اصطکاک قابل توجهی بین مولکول ها شده و نتیجه آن، تولید انرژی است. در نتیجه این کار، درون غذا گرم می شود، در حالی که ظرف غذا خنک است. سهولت استفاده و زمان کم پخت، باعث استفاده زیاد این وسیله در خانه ها و رستوران ها شده است.کاربردهای ماکروویو در صنایع غذایی آنزیم بری (Blanching)، پاستوریزه کردن، استرلیزه کردن، خشک کردن مواد غذایی، بالا بردن دمای مواد غذایی منجمد به زیر نقطه انجماد، استفاده از آن در اجاق ماکروویو در مصارف خانگی از کاربردهای این وسیله است. نکاتی راجع به پخت غذا با مایکروویو * امواج مایکروویو به دلیل دارا بودن فرکانس کم قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیب رسانی مولکول های مواد غذایی نیستند.* امواج مایکروویو از طریق ایجاد اصطکاک مولکولی به خصوص بین مولکول های آب در غذا تولید حرارت می کنند.* هرچه توان مایکروویو بالاتر باشد، به دلیل افزایش سرعت رسیدن ماده غذایی به دمای مورد نظر کاهش مواد مغذی کمتر خواهد بود.* هرچه عمق نفوذ امواج در ماده غذایی بیشتر باشد، زمان پخت کمتر خواهد بود.* حفظ ویتامین ها به علت طبخ سریع و کم بودن آب در موقع پخت بیشتر است.* حفظ پروتئین ها در ماده غذایی در این روش بیشتر خواهد بود.* در مورد چربی ها، مواد معدنی و کربوهیدرات ها، تحقیقات صورت گرفته مطالب مفیدی را ارائه نمی دهند.* حفظ مواد مغذی در موادی که با مایکروفر گرم می شوند، به وزن آنها بستگی دارد، هرچه وزن مواد کمتر باشد حفظ مواد مغذی بیشتر است.مزایای مایکروفرهای خانگی * سرعت حرارت دهی؛ * حفظ خصوصیت طعم و رنگ غذا؛ * حفظ مواد مغذی به دلیل زمان کوتاه پخت؛ * کاهش خطر مسمومیت غذایی به علت نگه داشتن غذا به مدت طولانی؛ * عدم تشکیل رسوب در ته ظرف؛ * استفاده چندمنظوره از مایکروویو برای طبغ غذا، گرم کردن مجدد غذا و ذوب کردن یخ مواد غذایی.معایب اجاق های مایکروویو
    1- این دستگاه غذا را در مدت کوتاهی گرم می کند و یا می پزد. ولی غذای طبخ شده در آن چندان خوشمزه نیست. در ضمن در مورد استفاده از آن، چند نکته ی اساسی نیز وجود دارد. مقالات لوازم خانگی - ارتعاش در دستگاه مایکروویو ثابت است و اگر غذایی در مجاورت آن باشد تنها بخشی که نزدیک مقالات لوازم خانگی - ارتعاش قرار دارد گرم می شود. میزان نفوذ امواج در ماده ی غذایی حدود 3- 5/2 سانتی متر می باشد. در داخل دستگاه های قدیمی، چرخاننده ای وجود داشت که با حرکت دادن غذا در جلوی دستگاه های لرزاننده به تمام غذا، اجازه ی دریافت انرژی کافی برای گرم شدن را می داد. اغلب دستگاه های مایکروویو علاوه بر سیستم چرخاننده، دارای پروانه ی (عموما فلزی) جداگانه ای نیز هستند که با جابه جا کردن هوا، به همه ی مواد غذایی گرما می رساند.2- براساس برخی مطالعات، ارتعاشات شدید مایکروویو موجب پاره شدن دیواره ی سلول های غذاها و به هم ریختن ساختمان ظریف برخی مواد غذایی از جمله ویتامین ها شده و آن ها را به سرعت از بین می برد.در ضمن در اثر به جا ماندن رادیکال های آزاد باقیمانده ی حاصل از ضایعات ویتامین ها و دیگر ملکول های تخریب شده، ممکن است درون غذا ترکیبات جدید خطرناکی ایجاد شود. برخی مطالعات، تغییراتی را در خون افراد استفاده کننده از غذاهای مایکروویو شده گزارش نموده اند و همچنین احتمال سرطان زا بودن این دستگاه را مطرح کرده اند.3- نمی توان از هر نوع ظرفی در اجاق های مایکروویو استفاده کرد. زیرا برخورد امواج با سطح فلزات، ممکن است موجب ایجاد شعله و آتش سوزی و حتی انفجار دستگاه شود. اکنون ظروف فلزی مخصوصی جهت استفاده در مایکروویوها ساخته شده است. امروزه ظروف فراوانی با برچسب "قابل استفاده در مایکروویو" در معرض فروش هستند، ولی اینکه برای کنترل کیفیت و سلامت آن ها از کدام استاندارد استفاده شده و یا باید استفاده شود به طور دقیق مشخص نیست. برخی ظروف پلاستیکی غیر استاندارد، هنگام تماس با مواد داغ، پلیمرهای شیمیایی منتشر می کنند که برای بدن انسان ایجاد مسمومیت کرده و مصرف غذاهای گرم شده در این ظروف را خطرناک می سازد. به همین دلیل توصیه نمی شود غذا یا نوشیدنی های داغ را در ظروف پلاستیکی نگهداری و یا سرو نمایند.بحث ضررهای ناشی از استفاده از این دستگاه در طبخ و گرم کردن غذا، از مدت ها پیش مطرح بوده است. طبق نظر مخالفان با استفاده از این دستگاه، امواج این دستگاه علاوه بر ضایعات مواد غذایی، ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و موجب ضایعاتی در بدن آن ها شود. طبق مطالعات علمی، حتی استفاده ی طولانی مدت از دستگاه(مایکروویو)، به دلیل وجود امواج با طول کوتاه موجب ایجاد ضایعات و سرطانی کردن بافت های بدن فرد استفاده کننده می شود. موادی از نشت امواج حاصل از اجاق های مایکروویو گزارش شده که در دراز مدت موجب نابودی برخی افراد استفاده کننده شده و حتی به مرگ برخی آن ها نیز انجامیده است. فرهای مایکروویو امروزی نسبت به اولین نسل این دستگاه ها (که بیش از سی سال پیش به بازار آمدند) ایمنی بیشتری دارند. امکان خروج امواج از آن ها بسیار کمتر است و معمولاً در کارخانه توسط دستگاه های حساس، آزمایش و کنترل می شوند. در ضمن این اجاق ها (چه انواع قدیمی و چه انواع پیشرفته ی امروزی)، هیچ نوع تشعشع رادیو اکتیویته ای تولید نمی نمایند. علاوه بر نکات یاد شده، سوختگی ناشی از استفاده از این دستگاه نیز مطرح است، ولی نسبت به سایر روشهای پخت ،احتمال سوختگی کمتر است.پختن تخم مرغ در این دستگاه، گاه به انفجار آن در محوطه ی اجاق مایکروویو منجر می شود. گرم کردن شیر در ظروف شیشه ای، سبب می شود حرارت شیر بسیار بیشتر از حرارت ظرف آن باشد. نوشیدن چنین شیری موجب سوختگی شدید هم گردیده است.در ضمن مواردی هم از کاهش سطح هموگلوبین خون در اثر مصرف شیر گرم شده با مایکروویو نیز گزارش شده است. همچنین هنگام گرم کردن شیر مادر ( منظور شیر مادر نگهداری شده در فریزر می باشد) در مایکروویو، ایمنوگلبولین های موجود در شیر مادر به سرعت تخریب می شوند. به همین دلیل استفاده از این دستگاه در گرم کردن غذای کودکان توصیه نمی شود. مثال دیگر از تفاوت گرمایی مواد مختلف هنگام گرم کردن آن ها در اجاق مایکروویو، گرم کردن غذاها در ظروف سفالی است. ظروف سفالی معمولا از مواد داخل آن گرم تر می شوند. دست زدن به این ظرف موجب سوختگی می شود. به عنوان نمونه ای دیگر، هنگام استفاده از اجاق مایکروویو جهت گرم کردن نان شیرینی مربایی، مربای درون شیرینی به شدت گرم می شود در حالی که بقیه ی مواد هنوز خیلی گرم نشده اند.هوای داخل دستگاه مایکروویو، بسیار خنک تر از غذای در حال پخت و یا گرم شدن است. زیرا ارتعاشات تولیدی اجاق مایکروویو، موجب لرزش ملکول های غذایی و همچنین ملکول های هوا می شود؛ ولی این ارتعاشات به گرم شدن هوا نمی انجامد.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  2. کاربران زیر از sasha@ بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    Nov 2016
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    2.78
    نوشته ها
    999
    تشکـر
    608
    تشکر شده 1,197 بار در 635 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    حالت من
    Bitafavot
    پاسخ : هر آنچه در مورد مایکروویو باید دانست!
    دوست داشتم بخووونم ولی خیلی ریزه عزیزجان کاش فونتتو درشت تر کنی
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  4. Top | #3

    تاریخ عضویت
    Feb 2016
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    1.96
    نوشته ها
    1,285
    تشکـر
    2,425
    تشکر شده 2,122 بار در 1,068 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    پاسخ : هر آنچه در مورد مایکروویو باید دانست!
    آخ آخ من اولین بار که میخواستم استفاده کنم، بلد نبودم ظرف فلزی گذاشتم داخل دستگاه شروع کرد به جرقه و آتیش گرفتن قلبم ریخت
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.
    آنکس که ظلمی بر دوش دارد، رستگار نخواهد شد.

  5. کاربران زیر از Mohammad313 بابت این پست مفید تشکر کرده اند


  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    Nov 2016
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    2.78
    نوشته ها
    999
    تشکـر
    608
    تشکر شده 1,197 بار در 635 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    حالت من
    Bitafavot
    پاسخ : هر آنچه در مورد مایکروویو باید دانست!
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad313 نمایش پست ها
    آخ آخ من اولین بار که میخواستم استفاده کنم، بلد نبودم ظرف فلزی گذاشتم داخل دستگاه شروع کرد به جرقه و آتیش گرفتن قلبم ریخت
    یاد اولین باری افتادم که سرخ کن خریده بودیم چقد ترسیدم از سرو صداش
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  7. کاربران زیر از حناء بابت این پست مفید تشکر کرده اند


اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مقایسه هاست لینوکس با هاست ویندوز
    توسط bety10 در انجمن اینترنت و کامپیوتر
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 07-11-2015, 01:08 PM
  2. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.
    توسط prv در انجمن گپ خودمانی
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 05-14-2015, 12:44 AM
  3. خشک کردن گل ها با ماکروویو
    توسط parrinaz در انجمن آموزش خانه داری
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 12-18-2014, 11:44 AM
  4. یک آزمایش روانشاسی/ تا اطلاع ثانوی ماست سیاه است!
    توسط farokh در انجمن اس ام اس و نوشته های زیبا
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 06-03-2014, 09:41 AM
  5. شکست پُلی است برای پیروزی؟
    توسط R e z a در انجمن روانشناسی شغلی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 08-20-2013, 06:25 PM

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

مشاوره, روانشناسی,مشاوره جنسی ,مشاوره کودک, مشاوره خانواده,روانشناس ,روانپزشک, مشاور خانواده

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

جستجوهای مرتبط در گوگل

iv,  ivr,  ivh,  ivan,  ivy,  ivy place,  ivideo,  ivf,  ivory,  ivi,  هر آنچه از دل برآید,  هر آنچه گویی هستم,  هر آنچه آرزوی من بود,  هر آنچه مینمایی هستی,  هر آنچه هستم هستم,  هر آنچه دیده بیند,  هر آنچه گفتی هستم,  هر آنچه آنی آنی,  هر آنچه هستی بازآ,  هر آنچه می گویی هستم,  moshaver,  moshaverfa,  moshavere,  moshaveran,  moshaverparsiteb,  moshaver129,  moshavereh,  moshaverin,  moshaver41,  moshaveranesharif,  قدرات,  قدرت تعوفني بالعافيه,  قدرت تعوفني,  قدرة قادر,  قدرة الله,  قدرت بسرعه تنساني,  قدرت تعوفني بالعافيه وعلى الخير,  قدرت خلاص,  قدرت تبعد,  قدرت ازاى,  
کلمات کلیدی این موضوع
علاقه مندي ها (Bookmarks)
علاقه مندي ها (Bookmarks)
مجوز های ارسال و ویرایش
  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter Google Plus facebook


آدرس ایمیلتان را بدون دابلیو دابلیو وارد کنید