Every friends can say: I can understand your feelingBut a best friend can say: I can feel you feeling
دقیقا همه مشکلا برمیگرده به مسله مالی . یعنی من خودم به شخصه دیدم که دونفری که حتی عاشق هم بودن به خاطر مشکل مالی چقدر بینشون درگیری میشه مخصوصا اگه پای یه بچه هم وسط باشه حتی اگه اون زن تا قبلش میتونست قناعت کنه و سکوت کنه به خاطر بچش نمیتونه چیزی نگه . پس حداقل کاری میشه که کرد بهتره تا موقعی که مرده نتونسته یه شغل ثابت با خونه فراهم کنه قید بچه رو بزنن که اینم خودش عواقب بدی داره چون ممکنه سنشون بالا بره یا از هم سرد بشن.
هر چی بیشتر دربارش حرف بزنیم بیشتر آدم میترسه ازدواج کنه![]()
هر کی عرفی داره طرف های ما خانواده دختر میده اونم قبلنا نسبت به مهریه که تعیین می کردند ارزش جهزیه هم به اون نزدیک باشه.
الان مهریه بلای 400 تا ... ولی جهزیه که می اره ارزش یک چهارم اونم نیست !!خب جهزیه انچنانی به خانواده دختر فشار می یاره منکرش نیستم خونه ای که چهار تا دختر داشته باشه خدا به داد پدر برسه.
هر دو طرف باید کوتاه بیان و همینطور دخترا موقع خرید و عروسی ملاحضه کنند ...
یک چیزای اینجا هست که اصلا توجه نمیشه اینکه هر توقع منطقی باید متناسب با شرایط موجود باشه درسته حداقل چیزایی برای ازدواج باید باشه که منطقیه ولی وقتی همین چیزای منطقی هم وجود نداشته باشه بنظرم یا باید قانع بود یا ازدواج نکرد
Every friends can say: I can understand your feelingBut a best friend can say: I can feel you feeling
ویرایش توسط mohammad365 : 05-11-2016 در ساعت 12:05 PM
بنظر من هر خونواده با این دید نگاه کنن که با کمک کردن به وصلت دوزوج که یکیشون فرزند خودشونه به خوشبختی بچه هاشون کمک کردند
خدا ببخش خو شما حتما عرف های دارید که از نظر من مزخرفه وبلی برای شما محترمه.
اگر خواستگاه مهریه هم می دونستیم این طور نمی شد ، خرید و جشن می دونستیم اینجوری نمی شد.
خب خانواده پسر انتظار ندارند ولی موقع تعیین مهریه پدر عروس پاش تو یک کفش می کنه دخترم ارزشش از 500 تا سکه کم نیست این باعث میشه خانواده پسر هم چیزای که مریوط به خانواده دختر میشه سخت گیری کنند.
نمی دونم این افکاری غالب شده مهریه زیاد باعث فخر و ارزش دختر و حالا پشتیبانی مالی هم بهش می گند و خودشم یکی از واجبات دین هست اگر ترک بشه و کمتر باشه گناهان کبیره محسوب میشه!!
قدیم ا از پسر می پرسیدند نماز می خونه و درامدش از چه راهی هست ، غیرت و خانواده دوست و متعهد هست و.... و برای اینم تحقیق می کردند
الان مادیات هست و تحقیق هم می کنند ببینن چیز های که در اموال گفته درسته یانه.
می بینی رفته تحقیق از خانواده دختر یا پسر عوض بپرسه رفتار و اخلاق اش چجوره می پرسه ایشون فلان جا باغ داره و ماشینش چیه و....خب مرد حسابی این ادم درست نباشه ظاهرسازی می کنه بعد ازدواج می بینی هیچی نداره.
پول داشتن خوشبختی نمیاره ولی نبودش حتما بدبختی میاره...اصلا نمیخوام فانتزی گونه حرف بزنم و این حرفایی هم که میگم صرفا نظر خودم نیست...واقعیته...بارها دیدم وشنیدم...پول روی روح و روان ادما خیلی تاثیر داره...قناعت خوبه...همیشه هم خوب بوده...ولی قناعتی که تا اخر عمر و زندگی ادامه پیدا کنه یعنی تنبلی...قناعت یعنی من در زمان حال از بعضی چیا چشم پوشی میکنم تا در اینده به پبشرفتم و به دست اوردن چیزهایی که لایقش هستم کمک کنه....به عنوان یه دختر برای شروع هیچوقت توقع ماشین فلان و خونه فلان ندارم...گرچه وجود یه استانداردای اولیه همیشه لازمه....ولی این به این معنی نیست همیشه همینجوریه....زندگی یعنی حرکت و پیشرفت مسلما خواهان هستم که زندگیم تغییر کنه....قناعت کردنو زندگی کردن روی یه خط صاف نمیبینم...والا این دیگه زندگی نیست..شبیه مرده های متحرکه بیشتر
الانم مگه همه دارند چکار میکنن؟ مرده های متحرکن اتفاقا قناعت کردن وزندگی کردن روی یک خط صافند برای اینکه زندگیت متعادل بشه باید قناعتتم متناسب با زندگیت باشه واینکه فکر نمیکنم الان کسی زندگیش استاندارد باشه اینجوری هم که من ببینم هرچقدر هم آدم حرکت کنه درجا میزنه باید اون چیزایی که نمیزاره پیشرفت کردو پیدا کرد واز بین برد
واقعا اون کسی که پول نداره فکر میکنید حرکتی هم نداره؟دنبال پیشرفت نیست؟اتفاقا هست خیلی هم هست زمونه خرابه کلا این ضرب المثلی که میگه هرچقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری کلا رد میشه وهرچقدرم خرج کنی هیچ آشی رو هم نمیخوری
وقتی هر سعی وتلاشی که بکنی برابر صفر است بهتر است هیچ تلاشی نکنی که روحتم خسته نشه
من خودم شخصا دوست دارم دختر باشم تا یک پسر تو خانمها هیچوقت مشکل پیدا کردن کار وجود نداره با هر مدرک تحصیلی همه جا کار هست اونوقت ازون طرف آقایونی داریم که با ارشد مجبورن راننده باشن یا برن سر گذر با افغانیها برن سرکار خب اینم عدالت جامعه ما.تازه ازون طرف هم اینقدر سرکوفت میخورن که پسرها تنبلند دنبال پیشرفت نیستند نمیشه قانع بود وازین حرفا خوب شما بیا خودتو جای یک پسر ایرانی بزار بعد میفهمید پسر بودن چیه بعد میفهمید توقع داشتن چیه بعد میفهمید چطوری باید ازدواج آسون بشه
الان باید دخترا بیان خاستگاری ما هم سعی میکنیم قانع باشیم و ازشون مهریه زیاد نگیریم والله![]()
سلام...
به نظرم جلو اقایون هرچی کوتاه بیای بدتر میشه و قدر خوبیاتو نمیفهمند.
منکه زیاد سخت نگرفتم اما اگه برگردم سختر میگیرم
این بنظرم بستگی به انتخاب همسر هم دارد اگر انتخابمون درست وبا فکر باشه و همدیگر رو دوست داشته باشن سعی میکنن از کمترین امکانات بهترین استفاده رو کنن وخانم هم اگر اورا واقعا دوست داشته باشد با توجه به وسعت مالی از او انتظار دارد وسعی میکند به او فشار مالی وارد نشودو قناعت هم میکنند.انتخاب درست خیلی مهمه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)