پاسخ : مردان از چه زنانی خوششان می آید؟

نوشته اصلی توسط
ملکه شیشه ای
سلام نجابت و بساز بودن خیلی خوبن
اصلا آرامش میاره تو زندگی
اما من به این نتیجه رسیدم زنایی که همیشه قانع و بسازند مردشونو تنبل بار میارن.
بعضی زنا هستند اصلا حواسشون به زندگی شون یا بچه هاشون نیست فقط فکر تفریح خودشونن. اینا خوب نیستند. بعضیا همیشه همیشه راضین. همه کار می کنند شوهرشون آروم باشه. با همه چیش میسازند. اینام به نظرم خوب نیستند. بعضیای دیگم یه سری توقعای معقول دارند. مثلا چند سال که اجاره نشین باشند دیگه خونه از خودشون می خوان ماشین به روز بشه یا خوب بپوشند خوب بگردند. به نظرم اینا همیشه یه خط میدن که مردا بیشتر پیشرفت کنند. مردام که اصولا می خوان زنشون تو خونشون راضی باشه خوشبخت باشه. خب اگه ببینند ناراضیه بیشتر تلاش می کنند.
شایدم همون موقع که می بینی زنه شوهرشو تحت فشار می ذاره ازش بدت بیاد بگی مثلا چقدر بی انصافه. ولی چند وقت بعدش که زندگیشونو ببینی خودت میفهمی زنه حق داشته.
من خودم که زیاد دوست ندارم از کسی چیزی بخوام. از یه طرفم کسیو که دوست دارم هر کاری می کنم سخت بهش نگذره اما به این نتیجه رسیدن این اخلاق هم برای خودم بده هم طرف مقابلم.
در کل اگه دیدید خانومتون یه جاهایی داره سخت میگیره بهتون از دستش ناراحت نشید دنبال زن همیشه قانعم نباشید. زنی که حاضره تو چادر باهاتون زندگی کنه اخرش انقدر پیش میره که شاید همون چادرم براتون نمونه
تلاش برای پیشرفت مالی باید دو نفره باشه منظورم فقط این نیست که که هر دو نفر کار کنن بلکه تو خرج کردن ها پس انداز کردن ها مراعات کنن و برنامه ریزی داشته باشن و همپا باشن
نه طوری که یکی تحت فشار و استرس یکی دیگه بی خیال
یه سری از خانمای ایرانی نمی دونن پول به چه بدبختی درمیاد و بعضی وقتا شوهرشون چه کارایی میکنه ،همیشه طلبکارن ، شوهره زیر بار قرضه باید مدام با طلب کار سروکله بزنه یا ریسکهای سنگین کنه بعد حتی خانمه راضی نیست یکم از تجملاتش کم کنه
البته برعکسش هم زیاد دیدم
کلا همدلی راه حله
از اون طرف بعضی مردا می خوان همه کاره باشن و خودشون رو عقل کل می گیرن که این شکلی هم نتیجه بدی بدست میاد
برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما
تماس بگیرید. من مثل خیلی از کاربرای دیگه دانش و تخصصی تو مشاوره ندارم و فقط نظر خودمو میگم
برای کسانی که قوانین سرسختانه در زندگی شون میذارن:
به جای تمرکز بر روی نتایج ، به تلاش های خود بیندیشیم و برنامه ریزی کنیم.
نگاه به گذشته، افسردگی و نگاه به آینده ، اضطراب ایجاد می کند، چون نه قادر به تغییر گذشته ایم و نه به آینده آگاهی داریم.
علاقه مندي ها (Bookmarks)