اما من اصلا خوب نیسم تنها امیدم به خداست که دوباره زندگی رو بهم برگردونه
اما من اصلا خوب نیسم تنها امیدم به خداست که دوباره زندگی رو بهم برگردونه
انشاالله ک همینطور میشه برات دعا می کنم،منم آرزو می کنم حالم مث قبل شه.
منم امیدوارم خدا صدای دلامونو بشنوه و حال دلمونو خوب کنه پس بذارید واسه هم دعا کنیم تا خدا صداهامونو بهتر بشنوه
فقط به چیزای خوب فکر کن و بلند بگو من هیچ مشکلی ندارم واینو با صدای بلند تکرار کن بزار تک تک مولکول های بدنت بشنون. نخندیا اینا واقعیته
درد دلم خیلی بزرگه ولی مرسی باشه چرا بخندم اینم ی راهکاره نمیخندم و حتما اینو تکرار می کنم
منم حال ندارم امروز دلم گرفته
ادم هرچقدرم محکم باشه یه روزی یجایی کم میاره ومیشکنه
تحت هیج شرایطی موج منفی نده به خودت میدونم سخته ولی حد اقل تلاش کن
تو انسانی دنیا هیچ در مقابل تواگه تو نباشی اون ارزش نداره پس جلوش اینقدر کوچیک نشو
![]()
درسته به هرحال هرکسی بعضی وقتا ناراحت میشه و نیاز به همدردی داره و منم اینو قبول دارم واسه همین الآن اینجام. « من نگفتم هیچوقت»
درسته؟
میدونم سخته ولی تلاش کن
تظاهر نکن باور کن
من عااااالـــــی![]()
واسه شما و همه دعا میکنم که عالی باشن![]()
تو این دنیا یی ک میگی ارزش نداره وقتی به بعضی آدماش ارزش میدی و بزرگتر از دنیای خودت می کنیش اونوقت اونقد مغرور میشه ک میشکندت چجور باید خندید و راحت گذشت ،درسته خنده حالو خوب میکنه ولی ریشه درد رو از دلت پاک نمیکنه نمیشه با خنده بعضی چیزهارو نادیده بگیری و بگذری میشه؟
مرسی از همدردیتون
نه ميتونم بگم بدم, نه خوب. دلتنگ کسى ام که دارم واسش قران ميخونم, واسه سلامتيش, خدايا به حق فاطمه زهرا هرکس هرحاجتى داره به مرادش برسون... الهى آمين
خیلی خوبم الحمدالله
نمره های خیلی خوبی گرفتم استادام ازم تعریف میکنن خیلی وقت بود که انقدر احساس انرژی و سلامت نداشتم...
امیدوارم همه کسانی که اینجان هم خوب باشن و خوبتر و خوبتر هم بشن.
دوستان اگر کسی رشته تحصیلیشو دوست نداره و از این بابت احساس ناراحتی میکنه حتما تحقیق کنه و تغییر رشته بده خیلی تو روحیه و احساس رضایت مؤثره.
دلم به مستحبی خوشست
که جوابش
واجبست...
السلام علیک یا فاطمة الزهرا ...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)