ای داداش بد
شاید یکی بیاد کمکم خدا را چه دیدی پسر
ای داداش بد
شاید یکی بیاد کمکم خدا را چه دیدی پسر
یا قائم آل محمد
آقاییییییووووننننن
داداشششششامممم
این جمعه روز ماس, واس ماس
چون روزش باس ماس
کادوهاشممممم.... باس ماس
پیشاپیش روز زن مبارک... 😃😃😃😃
یا قائم آل محمد
سلام دوستای گلممم شاید شما هیچ وقت من و گریون ندیده همیشه خندیدم و بهارو دختر شادی میدونید
ولی امروززززز خیلی ناراحتممم خیلی غصه دارمم دیشب سالگرد ازدواجمون بود یه جشن خودمونی داشتیم ولی اصلا بهم خوش نگذشت چون خواهرم نگار بین ما نبود قبلش بخاطر یه فشار عصبی که بهش وارد شده بود بردنش بیمارستان هنوز مرخص نشده بچه هاالان که دارم مینویسم اشکام سرازیر شده تو رو خدا براش دعا کنید زود حالش بهتر بشه چون من خودمو مقصر این حالش میدونم.
هیچ وقت به این بدی نبود حالم![]()
هرروزخوشبخترین انسان روی زمین ازخواب برمیخیزم
هرروزخوشبخترین انسان روی زمین ازخواب برمیخیزم
نمیونم براش دعا کن فقط زینب جونم.![]()
یه سری آدم ها اول باید خودشون تحت درمان قرار بگیرن بعدش بیان به دیگران مشاوره بدن![]()
حالم جالب نیست
دو ماه دیگه کنکور دارم ، از شدت اضطراب دستم به کتابام نمیره وقتی هم درس نمیخونم عذاب وجدان مثه خوره به جونم میفته
اصلا اعتماد به نفسم داره ته میکشه ... چشمام هیچی رو نمیبینه الا دو ماه دیگه رو ... وااااااااااااای!
گنجشک کوچیکی تویه جنگل زندگی میکرد بین سنگ ها یه خونه کوچیک داشت که تخم هاشو اونجا نگهداری میکرد.ی روز ی بادی وزیدو خونه گنجشک برگشتو خراب شد....گنجشک اومدو دید خونش خراب شده
رو کرد به سمت خدا و شروع کرد به گله کردن گفت آخه خونه کوچیک من کجایه دنیایه به ایین بزرگیه تورو گرفته که خرابش کردی!!؟؟
از سمت آسمون صدایی اومد...گفت از نزدیکیایه خونه تو ماریی در حال عبور بود اینکارو کردم تا تخم هایه تو معلوم نشن تا مار اونارو نخوره....
اتفاقاتی که تو زندگیه ما میوفته همش حکمت داره.شاید ی ناراحتی برامون پیش بیاد اما فقط خدا میدونه که این ناراحتی ممکنه برایه جلوگیری از ی ناراحتیه بزرگتره...
یک سری از آدم ها فقط ساخته شدن برای زبون بازی و شعار دادن دریغ از ذره ای احسا س و عاطفه در وجودشون.فقط یه چیزی شنیدن هنوز خودشون درکش نکردن میام برا بقیه هم میگن خوش باشن دور هم.
دیشب بعد نیمه شب خیلی حالم گرفته شد، طوری که کمی عصبی شدم،یه زخم کهنه بعد مدت ها آزارم داد.
خدا رو شکر صبح سرحال بودم، دور زدن تو هوای خوب واقعا روحیات آدم رو خوب می کنه.![]()
همیشه فکرکن که توی یک دنیای شیشه ای زندگی می کنی پس مراقب باش به طرف کسی سنگ پرت نکنی چون اول دنیای خودتو می شکنی. ناراحتی پرسرحالمو پر انرژی ....
آموخته ام که:خدا عشقست و عشق تنهاخداست!
آموخته ام: وقتی ناامید میشوم خدا،با تمام عظمتش،عاشقانه انتظار میکشد،دوباره به رحمتش امیدوارشوم!
آموخته ام: اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم،خدا برایم بهترش را درنظر گرفته!
اعصاب ندارم
یا قائم آل محمد
سلام رهگذر عزیزم
سالگرد ازدواجتون مبارک
ان شاءالله به حق خانوم فاطمه زهرا (س) هرچه زودتر خواهر بزرگوارتون سالم و سلامت بشن و روز تولد حضرت فاطمه کنار هم جشن بگیرین و شاد باشین
گلم ما عادت کردیم تو را همیشه شاد و سرزنده ببینیم
سلام من بعد از یک عالمه فکر کردن تصمیم گرفتم برگردم درسته سن زیادی ندارم و تجربه ی زیادی تو زندگیم نداشتم ولی من کوه بزرگی از امید و موفقیتم و اگر بتونم باعث خوشحالی یه نفر بشم خوب خیلی خوب میشه دیگه!پس:
سلامی چو بوی خوش آشنایی بدان مردم دیده روشنایی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)