زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
داداش سعید دیگه خستگیت دررفته اگه درنرفته چای دوغزال بخور خخخخخ
1-دلت میخواست تو چه سنی ازدواج میکردی؟!
2-اگه خواهر مجرد داشته باشی و یکی از دوستات برگرده بهت بگه از خواهرت خوشم اومده دلم میخواد باهاش ازدواج کنم تو چه عکس العملی نشون میدادی؟!
3-اگه بری مسافرت و توراه بری رستوران و غذا بخوری و بعد ببینی ای دل غافل کیفت را زدن و پول نداری ک پول غذترا بدی و هیچ امکانی هم نداره ک به کسی زنگ بزنی چیکار میکنی؟!
4-اگه دسشویی داشته باشی و تحت فشار، بعد یکی از آشناهاتون ک خیلی باهاش رودروایسی دارین را ببینی و اونم تورا ببینه و میدونی الان یگ ساعت وقتت را میگیره ، چیکار میکنی؟! خخخخخ فک کن
5-اگه بری تو ی مهمونی و ی جایی ک تو چشم نیست ی دختری خودش رایهو پرت کنه تو بغلت و جای رژ لبش رو یقه پیرهنت بمونه و بری تو جمع و همه مشکوک نگات کنن چیکار میکنی؟!
سعید خجالت نمیکشی همش اینجایی6
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
آخ دلم میسوزه برات سعید خان![]()
1-دلت میخواست تو چه سنی ازدواج میکردی؟!
20سالگی.الان پسرم حداقل 5سالش بود
2-اگه خواهر مجرد داشته باشی و یکی از دوستات برگرده بهت بگه از خواهرت خوشم اومده دلم میخواد باهاش ازدواج کنم تو چه عکس العملی نشون میدادی؟!
اگه پسر خوبی باشه کمکش میکنم بهش برسه.
در ضمن داماد وسطیمون دوست صمیمی داداش بزرگم بود.
3-اگه بری مسافرت و توراه بری رستوران و غذا بخوری و بعد ببینی ای دل غافل کیفت را زدن و پول نداری ک پول غذترا بدی و هیچ امکانی هم نداره ک به کسی زنگ بزنی چیکار میکنی؟!
خخخ معمولا قبلش جیبامو چک میکنم.حتی وقتی پول نقد ندارم از طرف میپرسم دستگته پز دارن؟سالمه؟بعد غذا سفارش میدم.
اینترنت نداره رستورانه!!!! اگه داشته باشه با اینترنت بانک پول رو میریزم به حسابش.اگه اینترنتم نداشت ی چیزی گرو میزارم.(با این تفاسیر پول واسه برگشتمم ندارم که)
4-اگه دسشویی داشته باشی و تحت فشار، بعد یکی از آشناهاتون ک خیلی باهاش رودروایسی دارین را ببینی و اونم تورا ببینه و میدونی الان یگ ساعت وقتت را میگیره ، چیکار میکنی؟! خخخخخ فک کن
خخخخخخخخ این چیزا تعارف بردار نیست منم آدم تعارف نیستم .با عرض پوزش از محضرش مرخص میشم و با نهایت سرعت به سمت خلوتگاه
میرم.
5-اگه بری تو ی مهمونی و ی جایی ک تو چشم نیست ی دختری خودش رایهو پرت کنه تو بغلت و جای رژ لبش رو یقه پیرهنت بمونه و بری تو جمع و همه مشکوک نگات کنن چیکار میکنی؟
خواهر خب پاکش میکنم بعد میرم دیگه!!!! ولی قبلش اون دختر رو نصیحت و پند و اندز میکنم که قبل اینکه بپره ی ندا بده من یا جا خالی بدم یا با آغوش باز ازش استقبال کنم که رژش نمال به لباسم حداقل![]()
بچه ها دقت کردین آقا سعید چه قدر ظریف نقاشی رو پیچوند؟!!![]()
تو چروووو اصلا انلاینی من چک میکنی
مگه جای تورو تنگ کردم که انلاینم![]()
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
اصولا من شخصیت پیچیده ای دارم![]()
اصولا من شخصیت پیچیده ای دارم![]()
مگه بیکارم بیام تو رو بپام؟؟؟؟؟
اینو گوش کن روحیت عوض بشه
گل میگی گل میگی تا بهار در میزنه از گل میگی هر کجا حرفه منه از گل میگی.گل میگی گل بشنوی از دل نازکترم.تا برام
از گل میگی من کنارت پر پرم.
همه دستا توی کاره .همه جا نقش و نگاره.آره اینکار بهار آی بهاره .آی بهاره.
تو هوا عطر دیاره.نفسامون بی قراره آره این کاره بهاره آی بهاره آی بهاره.......![]()
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
به دلیل عدم وجود حس و حال نقاشی اینجانب با اجازه طراح نسبتا محترم سوال رو بروی اشخاص منتخب شکلکی میگذارم.باشد که خداوند مرا
در این امر یاری بنوماید
sr1494:
reza1 :لبخند تلخ
![]()
![]()
![]()
naghme
![]()
farimah
![]()
zbahane
![]()
پریماه
![]()
![]()
![]()
ملکه شیشه ای
![]()
![]()
رز مریم
![]()
همنورد
![]()
رهگذر
![]()
![]()
رنگو
![]()
farokh
![]()
![]()
fateme.68
![]()
e.v
![]()
naz gol
![]()
Taghi Titan
![]()
![]()
_amir_
![]()
satare
![]()
![]()
![]()
![]()
خخخخخخخخ.خدایش خیلی خوب ارنج کردم.
![]()
خفه نشیییی این چیه برا من گذاشتی![]()
این به یه ادم خپل میاد برا خودتو رضا بذار![]()
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
یاد کلاس نقاشی سهراب سپهری افتادم که شاگرداش ازش خواستن اسبی رو بکشه ولی چون بلد نبود پاهاشو بکشه اینطور جواب دادشيطنت شاگردي گُل كرد. صدا زد: «حيوان مچ پا ندارد, سم ندارد». و معلم از مخمصه رسته بود, به خونسردي گفت: «در علف است. حيوان بايد بچرد
شکلک ها رو بین خلاقیتو عشقه خخخخ
بهتر که تو لیست نیستم با وجود اضافه شدن خخخ
آموخته ام که:خدا عشقست و عشق تنهاخداست!
آموخته ام: وقتی ناامید میشوم خدا،با تمام عظمتش،عاشقانه انتظار میکشد،دوباره به رحمتش امیدوارشوم!
آموخته ام: اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم،خدا برایم بهترش را درنظر گرفته!
Mahestey
![]()
من از شکلک خودم راضیم
آخه همیشه که ناراحتم میام به سعید میگم
اونم یه جوری همه چی رو برمیگردونه به خودم ، منم مثه خنگولا خوشحال میشم
ولی بعد که میفهمم دوباره خودم تنها باید به نتیجه برسمبازم میام میگم سعیییییییددددد
![]()
دوستانی که لطف میکنید و در پست کاربران نظر میذارید،
یه مسئله رو فراموش نکنید،
کسانی که برای مشاوره به این سایت مراجعه میکنند به اندازه کافی حالشون نامناسب هست
پس تو حرفهاتون این نکته رو لحاظ کنید که :
حال پریشان به آرامش نیاز دارد نه سرزنش!
یوهاهاها !
من یه شکموی خبیثم ... !
خوشم اومد آقا سعید
لایک
بنظر خودتت عایا برتر هستی؟/اگه شکست عشقی خوردی بگو؟/اگه تو نظر سنجی کاربر برتر رای نمیوردی دوس داشتی کی جای تو باشه؟/اولین کلمه ای که بعد این کلمه ها ب ذهنت میاد چیه :مادر.عشق.کتک. قدرتمندی.کل کل .سواد.رشوه.پارتی بازی./خدایی بودن رو حس کردی ینی میتونی تجمسش کنی وچقد باهاش مانوسی/ سوال اخری معنوی بود خخخخخخخخ
آموخته ام که:خدا عشقست و عشق تنهاخداست!
آموخته ام: وقتی ناامید میشوم خدا،با تمام عظمتش،عاشقانه انتظار میکشد،دوباره به رحمتش امیدوارشوم!
آموخته ام: اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم،خدا برایم بهترش را درنظر گرفته!
بنظر خودتت عایا برتر هستی؟
مممم.به نظر من ازم لایقتر وجود داشت و ی جورایی دوستان به من لطف داشتن که انتخابم کردن
/اگه شکست عشقی خوردی بگو ؟/
شکست که نمیشه گفت.اما تجربه ای احساسی و عبرت آموز داشتم .که ۴سال با ی دختری رابطه داشتم.و ایشون شوهر کردن
رفتن.من موندمو حوض ام.خخخخ
اگه تو نظر سنجی کاربر برتر رای نمیوردی دوس داشتی کی جای تو باشه؟/
بین اونایی که کاندید شدن یا کلا؟؟
بین اونایی که بودن zbahane لایق تر بود.
اولین کلمه ای که بعد این کلمه ها ب ذهنت میاد چیه
:مادر:زهرا(اسم مامانم)
.عشق:جیگرکی.آخه من همیشه میگم عشق سیخی چنده
.کتک :ناظم دوران ابتدایی مون.آقای رسولی.
. قدرتمندی:رضا زاده.خودش اومد تو ذهنم.خخخ
کل کل . خخخ.پریماه و رهگذرواسه چی میاد تو ذهنم آخه!!! برید دم در خودتون بازی کنید ببینم.
سواد.:دانشگاه تهران
رشوه:سکه لای تقویم سال نو.
.پارتی بازی:بورسیه تحصیلی خارج از کشور
./خدایی بودن رو حس کردی ینی میتونی تجمسش کنی وچقد باهاش مانوسی
این که تو کانون توجه بودمو حس خوبی داشتم یا وقتی سرباز بودم تو پادگان خیلی برش داشتم اصطلاحا میگفتم تو پادگان خدایی میکنم.
ولی به صورت واقعی که بگم خودمو جلوای خدا احساس کنم .نه هنچین حسی رو نداشتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)