مرسی .فدای تو
مهمه که بتونی دختری رو پیدا کنی که باباش پولدار باشه، دختری که خوش تیپ باشه، دختری که دوستت داشته باشهولی مهم تر از همه اینه که این 3 تا دختر نباید همدیگر رو بشناسن
یه روز یه دختر دعا می کنه خدایا : من چیزی برای خودم نمی خوام فقط یه داماد خوب و خوشگل نصیب مادرم کن![]()
[.....
خودمو اینجور نگیرم . چه جور بگیرم ؟؟؟؟؟؟ تو دلم یه دنیااااا حرفه ............... ولی بیخیال
اشیا برای استفاده شدن و انسانها برای دوست داشتن می باشند
ولی افسوس امروزه از انسانها استفاده می شود و اشیا دوست داشته می شوند !
تست کنکور هنر:
اولین هنری که پس از دیدن چهره آرایش کرده دختران امروزی به ذهن شما متبادر میشود چیست؟
الف: مینیاتور.
ب: صافکاری، بتونه کاری و نقاشی اتومبیل!!!!
ج: دوپینگ!!!!
د: من به ناموس مردم نگاه نمیکنم
دنیا را بد ساخته اند... کسی را که دوست داری، تو را دوست نمی دارد. کسی که تو را دوست
دارد تو دوستش نمی داری... . اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد به رسم
و آیین هرگز به هم نمیرسند این رنج است و زندگی یعنی این...
شرلوک هلمز با واتسون میرن بیرون شهر و تو چادر میخوابن،نصفه های شب شرلوک هلمز واتسون رو بیدار می کنه میگه: به آسمون نگاه کن چی میبینی؟واتسون: یه عالمه ستاره!هولمز: از اینهمه ستاره چی می فهمی؟واتسون: از چه نظر؟ ستاره شناسی؟ الهیات؟ فلسفه؟ از کدوم زاویه بگم؟ تو چی میفهمی؟هولمز: احمق! چادرمونو دزدیدنبعضی اوقات پیچیده فکر نکنید ، ساده فکر کنید !
ادب، فقط احترام گذاشتن به غریبه ها و مردم کوچه و بازار نیست،
مؤدب کسی است که به آدمهای تکراری دور و برش، لبخند بزند و احترام بگذارد
دردهایی در این دنیا هست،به آن عظمت که دیگر در برابر آنها از اشک کاری ساخته نیست !
مثل من مشکلاتم اینقدر زیاده که نه با اشک ریختن درست میشه نه با غصه خوردن چه شبهایی که باچشمای خیس سربه بالین گذاشتم اما صبح که پاشدم همون غصه ها همون مشکلات بازم هستن بدون کوچکترین تغییر فقط این منم که روز به روز پیرتر شدم پس چرا باید گریه کنم چرا باید غصه بخورم من خدایی دارم که مطمئنم هیچ وقت تنهام نمیذاره خدایا شکرت
برای ستایش توهمین کلمات روز مره کافیستهمین که کجا میروی؟دل تنگتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)