سلام به همگی
امروز قصد دارم طرز تهیه یک کیک خوشمزه رو که با نگاه اول به مواد اولیه ش خوشمزه به نظر نمیاد بهتون معرفی کنم
دیروز عصر میخواستم برای عصرونه کیک درست کنم یهو دیدم تخم مرغ نداریم ٬
و به این دلیل که شدیدا دلم چای و کیک میخواست تصمیم گرفتم به هر قیمتی شده یه کیک سرهم کنم
خلاصه رفتم سراغ اینترنت و از اونجایی که google دست رد به سینه هیچکسی نمیزنه و واسه هر چیزی یک حرفی واسه گفتن داره این کیک رو بهم معرفی کرد
من مواد لازم و طرز تهیه رو طبق دستور اصلی براتون میزارم٬ بعدش چنتا نکته هست که در آخر میگم.
مواد لازم:
۱ و ½ پیمانه آرد
۱ پیمانه ماست
¾ پیمانه شکر دانه ریز
½ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ پیمانه روغن
۱ قاشق چای خوری عصاره یا اسانس وانیل
فر را برای ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کنید.
یک عدد قالب ۸ اینچی (۲۰ سانتیمتری) را با کره یا روغن چرب کنید.
کمی آرد روی قالب بپاشید و تکان دهید تا آرد به همه جای قالب برسد. سپس روی آن کاغذ روغنی قرار دهید.
۱ و ½ پیمانه آرد را الک کنید.
داخل ظرف دیگری ۱ پیمانه ماست و ¾ پیمانه شکر را بریزید.
سپس با همزن خوب هم بزنید تا کاملا نرم شود.
½ قاشق چای خوری جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.
خوب هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه مواد داخل ظرف بماند.
وقتی ترکیب جوش شیرین با ماست واکنش نشان دهد روی سطح مواد حباب ایجاد میشود.
½ پیمانه روغن را اضافه کنید.
(سعی کنید از روغنی استفاده کنید که زیاد بو نداشته باشد مثلا روغن آفتابگردان.)
عصاره وانیل یا اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس آردی که از قبل الک کرده اید را به مواد اضافه کنید.
با قاشق یا با هم زن مخلوط کنید.
خوب هم بزنید تا مواد نرم شود و آرد سفید داخل مواد باقی نماند.
اگر مواد کمی قلنبه قلنبه شد نگران نشوید.
مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و داخل فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و خلال دندان را داخل کیک فرو کنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید.
اگر خلال دندان تمیز بودن کیک پخته اما اگر مواد به آن چسبید کیک شما هنوز کاملا نپخته.
اگر روی کیک سرخ شده و مایل به قهوه ای رنگ شده باشد ولی داخل کیک هنوز نپخته باشد روی کیک را با فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد.
نکات مهم:
1_ اول اینکه من از پودر کیک آماده استفاده کردم و چون این پودرا داخلش همه چی داره دیگه شکر و جوش شیرین نزدم و فقط یه کم بکینگ پودر زدم تا بیشتر پف کنه!
کلا اگه سعی کنید از جوش شیرین کمتر استفاده کنید خیلی بهتره.
پودر کیکم اگه خواستین بگیرین مارک رُشد از بقیه بهتره.
2_ من داخل کیکم مغز گردو هم اضافه کردم و خیلی خوشمزه ترش کرده بود.
خوب امیدوارم شما هم این کیک خوشمزه رو درست کنید و لذت ببرید٬ من که خیلی دوس داشتم خیلیم زود آماده میشه