مشاور
تبلیغات مشاور
  
  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: نحوه اخذ ویزای مسافرتی

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    Oct 2018
    عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.03
    نوشته ها
    1
    تشکـر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    سیستم عامل و مرورگر

    نحوه اخذ ویزای مسافرتی

    سلام خسته نباشید
    من مقداری پول جمع کردم میخوام به کشور اندونزی سفر کنم کشور بسیار زیبایی هست.
    ولی تاحالا تجربه سفر به خارج از کشور رو نداشتم و از پیچیدگی های اخذ ویزا هم هیچ اطلاعی ندارم فقط میدونم باید به سفارت اون کشور تو ایران مراجعه کرد
    کسی میتونه برام توضیح بده؟
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

  2. Top | #2

    دلنوشته کاربر
    خــــــــــدانگــهــــــــدار
    تاریخ عضویت
    May 2014
    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    ميانگين پست در روز
    5.90
    نوشته ها
    9,716
    تشکـر
    4,204
    تشکر شده 10,163 بار در 5,098 پست
    سیستم عامل و مرورگر
    حالت من
    Relax

    پاسخ : نحوه اخذ ویزای مسافرتی

    در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

    • ویزای توریستی (گردشگری)
    • ویزای تجاری
    • ویزای خبرنگاری
    • ویزای مقام‌های رسمی
    • ویزای تحصیلی


    سفارت اندونزی در تهران برای مسافرهای ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید چهارده روز در خاک این کشور باشید.

    • ویزای توریستی اندونزی بعد از صدور به مدت ۲ ماه معتبر است.
    • ویزای توریستی اندونزی یک بار ورود است. حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید.
    • نمی‌توانید ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنید.
    • با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ی کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید.



    مدارک لازم برای ویزای اندونزیبرای گرفتن ویزای توریستی اندونزی در مرحله‌ی اول باید مدارکتان را آماده کنید. سفارت اندونزی برای صدور ویزای توریستی مدارک زیادی از شما نمی‌خواهد. مدارک لازم برای ویزای اندونزی را آماده
    کنید و به کارگزار ویزا تحویل دهید:
    ۱. اصل پاسپورت
    ۲. کپی همه‌ی صفحات شناسنامه
    ۳. دو قطعه عکس ۴*۳
    ۴. گواهی تمکن مالی به مبلغ بیش از ۱۰ میلیون
    ۵. فرم کامل شده‌ی مشخصات فردی
    ۶. رزرو بلیط هواپیما
    ۷. تائیدیه رزرو هتل




    • پاسپورت باید دست‌کم شش ماه اعتبار داشته باشد.
    • کپی صفحات شناسنامه باید در برگه‌ی a۴ باشد.
    • عکس‌ها باید جدید، رنگی و با زمینه‌ی سفید باشند.
    • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی صادر شده باشد و بانک صادر کننده آن را مهر کند.
    • فرم مشخصات فردی را می‌توانید از زورق بخواهید.
    • تاریخ رفت و برگشت بلیطی که رزرو می‌کنید باید با تاریخ درخواستی برای ویزا مطابقت داشته باشد؛ در غیر این‌صورت ویزای شما طبق بلیط رزرو شده صادر می‌شود.
    • رزرو هتل هم مانند بلیط هواپیما باید مطابق زمان درخواست شده برای ویزا باشد. اگر برای مدتی کمتر از زمان درخواستی خود هتل رزرو کرده باشید، برای بیش از آن زمان به شما ویزا نمی‌دهند.
    برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

    خـــــدانـگهــــــدار


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ثبت نام در پیام نور و سربازی
    توسط Marathon در انجمن مشاوره تحصیلی
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 07-20-2018, 10:25 PM
  2. چند سوال راجع به اخذ ویزای تحصیلی آلمان
    توسط GrBoy در انجمن مشاوره تحصیلی
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 02-02-2018, 02:48 PM
  3. لب و لوچه آویزان
    توسط anosheh در انجمن مشاوره آنلاین
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 02-07-2017, 10:49 PM
  4. آیا ازدواج با چنین آدمی میتونه خوشبختی بیاره؟
    توسط مرسده در انجمن اخلاق و رفتار
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 06-14-2015, 03:31 AM
  5. وقتی ادم نمیتونه فکراشو عملی کنه
    توسط ملکه شیشه ای در انجمن روانشناسی فردی
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 05-18-2015, 07:41 PM

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

مشاوره, روانشناسی,مشاوره جنسی ,مشاوره کودک, مشاوره خانواده,روانشناس ,روانپزشک, مشاور خانواده

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

جستجوهای مرتبط در گوگل
kp i,  kp index,  kp iso,  kp imp,  نحوه اخذ مدرک mmt,  نحوه اخذ کارت بازرگانی,  نحوه اخذ نمایندگی بیمه ایران,  نحوه اخذ مدرک icdl,  نحوه اخذ پاسپورت,  نحوه اخذ کارت هوشمند رانندگان,  نحوه اخذ مجوز موسسه پژوهشی,  نحوه اخذ مجوز شهربازی سرپوشیده,  نحوه اخذ اقامت باکو,  نحوه اخذ مجوز مجله علمی پژوهشی,  چه کنم,  چکار کنم,  چیکار کنم,  پول,  پولیس,  پوليس,  پولا 12,  پول ایران,  پولي 12,  پولی ۹,  پول الرياض,  پولى ٩,  پولاد کیمیایی,  

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
twitter Google Plus facebook


آدرس ایمیلتان را بدون دابلیو دابلیو وارد کنید