زانو جوشی استیل یا زانویی لب جوش استیل ، زانویی فولادی است که توسط پرس سرد ایجاد می شود. شکل اتصال آن به طور جوش مستقیم به لوله است. زانو رده 40 لب جوش به طور عمده برای فشار و دمای بالاتر نسبت به انواع دیگر اتصال مورد استفاده قرار می گیرد.

زانویی لوله ای استیل

زانویی لوله ای استیل ، بخش مهمی در یک سیستم لوله کشی برای تغییر جهت جریان سیال است. زانویی برای اتصال دو لوله با همان قطر اسمی میباشد . زانو رده 40 می تواند از زاویه جهت ، نوع اتصال، طول و شعاع ، مواد متغیر باشد. همانطور که می دانیم ، با توجه به مسیر مایع خطوط لوله، زانویی را می توان به درجه های مختلف تقسیم کرد ، مانند 45 درجه ، 90 درجه ، 180 درجه ، که شایع ترین 45 درجه است. همچنین برای برخی از خطوط لوله ویژه 60 درجه و 120 درجه وجود دارد.

اتصالات زانو استیل جوشی

در تاسیسات استیل یک کارخانجات جهت تغییر مسیر یک لوله کشی از زانو ها و تقسیم جریان از توسط سه راهی ها استفاده میشود . در صنایع غذایی کلا از اتصالات و لوله استیل های مخصوص صنایع غذایی استفاده میشود . متریال های مختلفی را ما از سری 300 و 400 داریم . زانو استیل صنایع غذایی و کلیه لوله و اتصالات صنایع غذایی از متریال 304 و 316 تولید و توضیع میشود.

انواع زانو رده 40 استیل شامل:

زانو استی 45 درجه
زانو استیل 90 درجه
کاربرد زانو استیل
تغییر مسیر جریان مایع و گاز به صورت 45 درجه
تغییر مسیر جریان با زاویه 90 درجه
استفاده از زانورده 40 صنایع غذایی در ورودی و خروجی مخازن
استفاده در ورودی و خروجی های رادیاتور

استفاده برای بهینه سازی کردن سایر اتصالات استیل

انواع زانو 45 درجه و 90 درجه استنلس استیل ، با توجه به نوع محیط و زاویه تغییر جهت جریان این زانو ها هر کدام در یک شرایط بکار میروند . ضخامت دیواره های زانو استیل نیز بر اساس میزان فشار تعیین میگردد.

ویژگیهای ساختاری زانو استیل

زانو استیل های صنایع غذایی از متریال استنلس استیل 304 و 316 تولید میشود . از استنلس استیل در محیطهایی استفاده میشود که اکسیداسیون های مقطی و طولانی مدت وجود داشته باشد ، که موجب زنگ آهن و فرسایش متریال های دیگر میشود . در این بین استنلس استیل میتواند در برابر این اکسایش ها کاملا مقاوم باشد . حال درصد بالای کروم و نیکل موجود در زانو استیل صنایع غذایی میتواند در برابر عوامل زیر نیاز باشد.

محیط های با رطوبت بالا
شرایط دمایی بالای محیط
مایعات اسیدی و خورنده
محیطهای بهداشتی ، لبنی و دارویی