طراحی سیستم آشپزخانه صنعتی یک دانش و علم است که اگر توسط متخصصان مجرب صورت بگیرد باعث کاهش هزینه ها ، افزایش بازدهی ، رضایت مشتریان و هم چنین رضایت پرسنل و مدیران آشپزخانه خواهد شد . در یک آشپزخانه ایده آل فرآیندهای آماده سازی ، پخت و نگهداری غذا ها و پیش غذاها با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی در نهایت دقت ، سرعت و سهولت انجام می شود . برای داشتن چنین آشپزخانه ای نیاز به یک تیم حرفه ای جهت طراحی و اجرا است . این تیم شامل سرآشپز ، طراح ، لوله کش ، برق کار و افراد دیگر می تواند باشد .

چند نکته درباره خرید سیستم آشپزخانه صنعتی

در تهیه و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی بهتر است یک سری نکات را مورد توجه قرار دهید تا بتوان محصولات با درجه کیفی بالا و کارایی بسیار مناسب را تامین و مورد استفاده قرار دهید. اولین مورد در هنگام این تجهیزات آشپزخانه صنعتی می توان به جنس تجهیزات اشاره کرد که با توجه به اینکه کاربری از این تجهیزات بسیار بالا است از این رو جنس استفاده شده در ساخت و تولید محصولات باید بسیار باکیفیت بوده و جنس استیل گزینه پیشنهادی ما می باشد.

جنس استیل با توجه به قابلیت های بسیار و مقاومتی که در مقابل فرسایش دارد بسیار ایده آل بوده و همچنین تمیز کردن جنس استیل بسیار مناسب و راحت تر می باشد. از دیگر نکاتی که در این خصوص می توان گفت به دلیل فضای کاری که پر از رطوبت، بخارهای روغن و چربی و حرارت می باشد که مدت زمان بسیار کوتاهی بر روی تجهیزات و وسایل ها نشسته و تمیز کردن بسیار سخت می شود آن هم اگر جنس تجهیزات از چوب باشد. همانطور که می دانید دستگاه های صنعتی از مکانیزم پیچیده ای ساخته شده و از این رو برای تمیز کردن راحت آنها باید اصول خاصی را رعایت کرد و به این منظور مطالعه کردن دفترچه راهنمای محصول بسیار مفید خواهد بود