ولی بازم راهی هست خودکشی که نشد راه حل . این راه حل نیست فقط راه فراره از مشکل
ولی بازم راهی هست خودکشی که نشد راه حل . این راه حل نیست فقط راه فراره از مشکل
اگه خودکشی نکنم واقعا معجزه ست تو این 7سال که زندهم فقط یه مرده متحرک بودم واقعا همه بهم بد کردن از همه اجتماع متنفر شدم تو خونه و اجتماع هر جا رفتم بهم گفتن بی عرضه
تاپیک من اینجاست https://forum.moshaver.co/f85/سلام-می...وردن-6821/
سلام سارا عزیز .
راستش نه حل نشد ولی درد دل کردم
مشکل دوستمون حادتره
دقیقا میدونم چی میگی واقعا درکت میکنم
دوستی یا هر کسی دیگه ای مثل بقیه باشه تو زندگیتون ندارین؟
نرگس جان منم روز اول بخاطر خودم اومدم اما وقتی اوضاع اینجا رو دیدم کلامو انداختم هوا وضع من خیلی بهتر از بقیه بود البته اگه بجای نگاه کردن به اطرافم و مشکلات دیگران بازم زانوی غم بغل میگرفتمو فقط خودم و مشکلمو نگاه میکردم هیچ وقت حالم خوب نمیشد حس میکنم تو هم مثه من به قضیه نگاه کردی![]()
آره خوب تقریبا
درسته که رفتید مشاوره و روانپزشک اما سوال مهم اینه که خود شما با تمام وجود خواستید که از این وضعیت رها بشین؟ یا نه همش ناامیدی؟
به نظر من آدم وقتی ناامید باشه مرده است من به این خیلی اعتقاد دارم . فرقی ندارم اقدام کنه به خودکشی یا نه
باور کنید خیلی دوس دارم هر کاری از دستم برمیاد انجام بدم که خوب بشید اینو با تمام وجودم میگم و احساس همدردی میکنم باهاتون
یاریگر نالیدن هیچ سودی نداره همونطور که نرگس گفت باید خودت از ته دل بخوای اوضاع تغییر کنه
بعدشم وقتی میبینی کسی کمکت نمیکنه دیگه چه اصراری داری ؟چرا همش منتظر دیگرانی ؟خودت یا علی بگو و خودتو از این وضعی که توشی بیار بیرون
هیچ کس هم به اندازه خود تو نمیدونه به چی ،چقدر نیاز داری پس بیشتر از همه میتونی به خودت کمک کنی
(چقدر خودت گفتم ها)
یاریگر از دیگرون انتظاری نداشته باش وگرنه تا حالا کمکت کرده بودن
خواهش میکنم دوست عزیز . الان داشتم از صفحه خودتون نظرات بقیه رو میخوندم واقعا متاسف شدم به جای اینکه آرامش بدن بیشتر نمک به زخم آدم میپاشن آخه این چه طرز برخوررده دوستان اگر نمیتونید راهنمایی کنید و به درد دل آدم گوش بدید لطفا با این شدت پاسخ ندید
اگه خودکشی نکنم معجزهست
قدم اول اینه که برای همیشه فکر و اسم خودکشی رو اذ ذهنتون پاک کنید اگه میخواید خوب بشید
تا زمانی که این فکر رو دارید کاری از پیش نمیبرین
نمیتونم اصلا خوب بشم چون راه پیشرفتی برای کار و زندگی ندارم همین نمیذاره خوب بشم 7سال از زندگی عقبم هیچ کسم بهم کمک نکرد فقط میخوام خودمو بکشم خدایا نابود شدم 7ساله دارم عذاب میکشم + بیکاری و از بین رفتن زندگیم
تنها هدفم انتقام گرفتنه تو عمرم فقط یه بار کمک خواستم رفتم دکتر که هیچ کمکی بهم نکردن بدبختی باید همین روزا خودم بکشم
انتقام؟ ؟ خیلی فکر خودتو با این افکار منفی آلوده کردی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)