نوشته اصلی توسط
شایگان
منم یه پسر جوون هستم که علاقه شدید دارم به پای خودم و بوی پاهام دیوونم میکنه.عاشق اینم یکی پاهامو که جوراب دخترونه کوتاه دارم دست بزنه و از پاهام لذت ببره.من از پاهای پسرای دیگه خوشم نمیاد مگر اینکه خیلی خوشگل باشه و سنش پایین باشه.پاهای دخترایی هم که جوراب اسپرت و کتونی اسپرت و پاهای بزرگ دارن خیلی دوست دارم عاشقشم.ولی مشکل اصلیم اینه که بیشتر تمایل به پای خودم دارم و دوست دارم ازم سواستفاده بشه وقتی که جوراب کوتاه دارم و توسط یه مرد سن بالا یا یه آدم سطح پایین مثلا کارگر ساختمانی بخاطر جورابای فانتزی و کوتاهم بهم تجاوز بشه و تحقیر بشم.خیلی وضعیت بدی دارم واقعا.هرروزم داره پیشرفت میکنه بیماریم.من از یه خانواده فرهنگی هستم و این انرژی منفی من انگار زندگی خودم و خانوادم رو داره میپاشونه.به شدت حالم بده.اینم بگم البته در گذشته تو سن پایین قبل اینکه این فیتیش پا رو داشته باشم بارها بهم تجاوز شد به زور و این باعث شد مفعول بشم.ولی الان انگار میل اصلی مفعول شدنم بخاطر پاهامه.خواهش میکنم کمکم کنید.واقعا نمیدونم دردمو به کی بگم.چیزی به نابودی خودم و خانوادم نمونده.چندسال هم بخاطر همین سرخوردگی ها افسردگی ها دچار اعتیاد شدم ولی دوباره از اعتیاد خارج شدم و الان چندساله پاکم.تعریف نیست ولی خیلی خوش چهره هم هستم و با یه دختری هم رابطه عاشقانه دارم و جدی.ازنظر سایرین انسان عادی هستم ولی هیچکس نمیفهمه دردی که داره از تو داغونم میکنه.بارها هم ترک کردم ولی دوباره شروع کردم.گاهی وقتا گه شهوتم زیادی بالامیره نصف شب از خواب میپرم و جورابامو میپوشم و خودارضایی میکنم تا آروم بشم و خوابم ببره