چطوری باید فوت جاب انجام داد و نظر دخترا درباره ی اینکار چیه ؟
چطوری باید فوت جاب انجام داد و نظر دخترا درباره ی اینکار چیه ؟
فوت جاب
گونهای آمیزش جنسی بیدخول در انسان است .
که توسط پا برای برانگیختگی جنسی، تحریک و رسیدن به اوج لذت انجام میشود.
در برخی موارد، این عمل را میتوان بخشی از فتیش پا در نظر گرفت.
فوتجاببه طور معمول برای مردان و توسط یک شریک (مذکر یا مؤنث) صورت میگیرد.
که با استفاده از پاها یا انگشتان خود به گرفتن و مالیدن نواحی آلت تناسلی فرد دیگر میپردازد.
خـــــدانـگهــــــدار
سلام دوستان
فوتجاب،هندجاب،بیلوجاب و و و
روش انجامشون همه ش خلاقیتیه،و برمیگرده به ذهن و فتیش فرد،که چجوری دوست داره انجام بده...
حالا ترتیب و موالاتی نیست که بگید خب قوانینش چجوری هستند،هرجور که هردو لذت ببرند،انجام میدن...
با سلام میخواستم بدونم نظر خانما و دخترا دربارهی فوت جاب و فوت فتیش چیه؟ و ایا فوت فتیش رو یه اختلال میدونن ؟ ایا این حس فقط در مردا هست یا دخترا هم از این حسا دارن ؟ در کل نظر دخترا درباره ی پسرایی که فقط به پا توجه میکنن و کاری به اندام های دیگه ندارن نظرشون چیه؟
من ازش خبر دارم!
و حس بدی ب هیچ عنوان ندارم!
جذابه برام خخ
خخخخ سوال جالبی بود.
من تازه با این سایت اشنا شدم. منم به پوشش جوراب نازک( شیک و بلند) کنجکاوم ولی حالا این علاقه بکنار. هندوجاب و بیلو جاب و ... از کدوم کشور اومدن حالا؟ فرهنگستان لعت اینارو ثبت کرده
اقا اینم بگم من تو نت سرچ کردم حتی پرسیدم همونجور که تو مردا علاقه ها مختلف. تو خانومام گرایش و علاقه ها انگار فرق دارن.
من پسر هستم ولی فوت فتیش دارم و میخام ی پارتنر جدید پیدا کنم ک از این کار من لذت ببره لطفا معرفی کنید اگ هست کسی
پس معلوم خوشت میاد از این کار آره کلک خوشبحال دوس پسرت پس هرموقع بخاد پاهات تو دهنشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)