سلام، یه سوالی داشتم، اونم اینکه یک آدم سردمزاج میتونه خیلی عاطفی باشه؟ ابراز محبت کنه؟ یا سردمزاجی توی همه رفتارهای شخص هست؟
نظرتون چیه؟
سلام، یه سوالی داشتم، اونم اینکه یک آدم سردمزاج میتونه خیلی عاطفی باشه؟ ابراز محبت کنه؟ یا سردمزاجی توی همه رفتارهای شخص هست؟
نظرتون چیه؟
سلام
اگه منظورتون از سرد مزاج بودن فقط کم بودن میل جنسی نیست؟
باید بگم اتفاقاً سرد مزاج بودن ممکنه باعث شدید شدن احساسات و عواطف و میل جنسی و استرس بشه
در مورد کم بودن میل جنسی، ممکنه یه شخصی مزاج گرم داشته باشه اما میل جنسیش ضعیف شده باشه
گرم یا سرد بودن مزاج، چیزی متفاوت از کم یا زیاد بودن میل جنسیه
برای آشنایی بهتر میتونید در مورد «مزاج شناسی» سرچ کنید و سخنرانیهای دکتر خیراندیش رو گوش بدید
ویرایش توسط Experience : 01-19-2018 در ساعت 06:35 PM
میشه بیشتر توضیح بدین؟
منظورم از سردمزاجی علاقه کم به داشتن رابطه و کلا اینکه به غذاهای بامزاج سرد مثل ماهی بدن بیشتر واکنش نشون میده
یک بحثی از سردمزاجی هست ایا شما هرگز تحریک میشید؟یعنی زمان هایی هست که دلتون رابطه بخواد یا خیر در هیچ حالتی تمایل به داشتن هیچ رابطه ای ندارید؟
اگر گاهی دلتون میخواد شما سرد مزاج نیستید و دلتون میخواد اما به دلایل مشکلات متعدد ممکنه به این اختلال دچار شده باشید. یک حالت دیگه هست که ممکنه کلا آس ک س باشید که احتمالش کم هستش.
لطفا مقاله زیر رو مطالعه بفرمایید.
بی[replacer_a]
سرد مزاجی مفهومش فقط میل جنسی کم نیست
اگه میبینید با خوردن غذاهای سرد مزاج، بدن دچار مشکلاتی میشه، خب ازشون پرهیز کنید و بجاش غذاهای گرم مزاج بخورید.
سردیها: لبنیات، برنج، مرغ، ماهی، روغن نباتی و روغن مایع، گوشت گاو، چای
گرمیها: عسل، خرما، انجیر، شیره انگور، نخود، پیاز، گوشت گوسفند، جوشونده های گیاهی(نعناع - افتیمون - اسطوخودوس)
نخود برای تقویت میل جنسی خیلی موثره و بهتره با گوشت گوسفند بصورت آبگوشت پخته بشه.
ویرایش توسط Experience : 01-20-2018 در ساعت 09:26 PM
میشه لطفا توضیح بدین که فرق سرد مزاجی با مزاج سرد چیه؟من خودم اصلا گرایشی به غذاهایی که بالا فرمودن غذاهای گرم هستن ندارم،اما سرد مزاج نیستم،تفاوت این دو چیه دقیقا؟
من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت فروشگاه خرید برنج هستم. در سایت مرکز مشاوره و روانشاسی آنلاین قصد دارم تا سوالات شما که مرتبط با برنج هست رو پاسخ بدم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)