اگه میخای یه تاکو خوشمزه درست کنی از دستور پخت زیر استفاده کن.
مواد لازم:
نان تورتیلا: ۶ عدد
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۲ حبه
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
ادویه تاکو: ۱ قاشق چایخوری (شامل: فلفل قرمز، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سماق قرمز، زیره سبز، نمک دریا)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
سس تند: به مقدار دلخواه (اختیاری)
پنیر پیتزای رنده شده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
پیاز، سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
ادویه تاکو، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
تورتیلاها را گرم کنید.
مخلوط گوشت را با سس تند (در صورت استفاده) مخلوط کنید.
یک قاشق از مخلوط را روی هر نان تورتیلا بریزید.
پنیر پیتزا را روی گوشت بپاشید.
تاکو را تا کنید و با سس تند، گوجه فرنگی، کاهو و سبزیجات دلخواه سرو کنید.
نکات:
میتوانید از انواع مختلف گوشت مانند مرغ، ماهی یا سبزیجات برای تهیه تاکو استفاده کنید.
به جای پنیر پیتزا میتوانید از پنیر چدار استفاده کنید.
تاکو را میتوانید در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گرم کنید تا پنیر آب شود.
ارزش غذایی:
یک تاکو با پنیر پیتزا حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری دارد و منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای سالم است.
منبع: پنیر پیتزا چناران