بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان همون طور که میدونید شب یلدا بلند ترین وخاطره انگیز ترین شب در کل سال هست
هرکس برنامه های مختلف ومتفاوتی برای این شب زیبا وبه یاد ماندنی داره
اما به طور کلی رسم ورسوم این هست که از آجیل و هندوانه و انار به طور حتم استفاده بشه همه کوچک تر ها به منزل بزرگ تر خانواده پدربزرگ ومادربزرگ میرن و اونجا کلی داستان از گذشته ها میشنوند که محتوا هاشون از خیالی وحماسی وافسانه و.........گرفته تا گذشته شخصی پدربزرگ ومادربزرگ متغیر هستن
راستش توی خانواده ما رسم هست که پدر بزرگم یه کرسی خیلی بزرگ میزاره وسط سالن و یه لحاف بزرگ که بهش میگن لحاف کرسی میزارن روش یه سینی مسی هم میگزارن روی کرسی وتوش پرازتنقلات وخوراکی ومیوه و...........هست اما خُب خانواده ما خیلی کوچک هست یعنی فقط یه عمه دارم وپدربزرگ ومادربزرگ و شوهر عمه و بچه های عمه ام که جمع ما کلن میشه ۸ نفر براهمین پدربزرگم مهمون هم دعوت میکنه مثلا برادر زاده هاش ودرکل زیاد جالب نمیشه
براهمین یک شب قبل از یلدا یا یک شب بعد از یلدا یه یلدا میگرم برای فقط خودم یعنی میشینم داخل اتاقم با یه کاسه تخمه هندونه و یه کاسه کوچک تر دون اناری ولامپ های اتاق رو خاموش میکنم در پنجره رو باز میکنم بیرون رو تماشا میکنم نمیدونم چرا یلدا تو تنهای با حداقل امکانات وتنقلات اندک این قدر لذت داره البته بابام هم بهم ملحق میشه اما فقط تا وقتی دون اناری هام خلاص نشده بعدش بلافاصله میگه برم بخوابم تو هم زود بخواب
شما ها برنامه هاتون چیه تو شب زیبای یلدا؟