نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: علاقه شدید به خواهر زن

716
  1. بالا | پست 1

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    شماره عضویت
    50726
    تشکـر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    0

Angry علاقه شدید به خواهر زن

سلام.من تقریبا ۱۲ساله با دختری که خیلی دوستش داشتم ازدواج کردم.با وجود اختلاف ها و سوء تفاهم های پیش اومده در طول این چند سال,هنوز هم دوستش دارم و براش جونمم میدم.
    اما مسئله ی دیگری هست که شدیدا منو درگیر خودش کرده.قبل گفتن موضوع اجازه میخوام بگم من اصلا اهل خانم بازی و هر روز با یه زن بودن نیستم،اصلا جنسم این نیست.حتی از زمان مجردی...
    خواهر خانم مجردی دارم که با مادر خانمم زندگی میکنه.
    بقدری برام جذاب و دوست داشتنی هست که حتی لحظه ای نیست که بهش فکر نکنم.باور کنید من آدم سر بزیر و خانواده دوستی هستم،اما توی این یه مورد کاملا تسلیم میشم و از دست میرم.تمام حرکاتش،اندام بسیار زیبا و ضریفش،نگاه گیرا و پر از شیطنتش،راه رفتنشمیمی های جالب چهره ش،...وای دارم عقلم رو از دست میدم.هیچ کسی رو تو عمرم انقدر آرزو نکردم.حاضرم باری یک شب به آغوش کشیدن و لمس تن آسمونیش،تمام عمر و جوونیم رو فدا کنم.اون برای به من زیباترین آرزوی محال،و دور از دسترس ترین خواسته ی زندگیم تبدیل شده.در حالی که فقط چندتا پله پایین تر،تو واحد طبقه پایین ما زندگی میکنه.وقتی صداش رو میشنوم نفسم بند میاد،وقتی کنارمه نمیتونم چشمامو ازش جدا کنم.منو محو تماشای زیبایی های خودش میکنه.هر شب با آرزوی داشتنش ب خواب میرم و هر صبح بعد بیدار شدن،اولین کارم دعا کردن برای سلامتی و موفقیت ش هست‌.نه میتونم رهاش کنم و بی خیالش بشم،و نه ممکن هست که بهش برسم.یه برزخ کامل که داره منو ذره ذره میخوره و از بین میبره.من در حد پرستش دوستش دارم.هرکاری ازم میخواد با جون و دل انجام میدم براش.تو خلوتم تن زیبا و مانکن گونه ش رو میون دستهام تصور میکنم،و غرق در لذت میشم.صبح که بیدار میشم متوجه میشم شب تو خواب ارضا شدم...حتی خیالش اونقدر جذاب و شیرینه که حاضر نیستم به دنیای واقعی پر از حسرتش برگردم.تا الان هیچ حرفی بهش نزدم،اما مطمئنم از رفتارها و اهمیتی که به خودش و خواسته هاش میدونم اونم متوجه احساسات من شده.

2. بالا | پست 2

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    شماره عضویت
    40068
    تشکـر
    14
    تشکر شده 60 بار در 52 پست
    میزان امتیاز
    7

پاسخ : علاقه شدید به خواهر زن

نقل قول نوشته اصلی توسط رها بیداری نمایش پست ها
    سلام.من تقریبا ۱۲ساله با دختری که خیلی دوستش داشتم ازدواج کردم. با وجود اختلاف ها و سوء تفاهم های پیش اومده در طول این چند سال، هنوز هم دوستش دارم و براش جونمم میدم.
    اما مسئله ی دیگری هست که شدیدا منو درگیر خودش کرده.قبل گفتن موضوع اجازه میخوام بگم من اصلا اهل خانم بازی و هر روز با یه زن بودن نیستم،اصلا جنسم این نیست.حتی از زمان مجردی...
    خواهر خانم مجردی دارم که با مادر خانمم زندگی میکنه.
    بقدری برام جذاب و دوست داشتنی هست که حتی لحظه ای نیست که بهش فکر نکنم.باور کنید من آدم سر بزیر و خانواده دوستی هستم،اما توی این یه مورد کاملا تسلیم میشم و از دست میرم.تمام حرکاتش،اندام بسیار زیبا و ضریفش،نگاه گیرا و پر از شیطنتش،راه رفتنشمیمی های جالب چهره ش،...وای دارم عقلم رو از دست میدم.هیچ کسی رو تو عمرم انقدر آرزو نکردم.حاضرم باری یک شب به آغوش کشیدن و لمس تن آسمونیش،تمام عمر و جوونیم رو فدا کنم.اون برای به من زیباترین آرزوی محال،و دور از دسترس ترین خواسته ی زندگیم تبدیل شده.در حالی که فقط چندتا پله پایین تر،تو واحد طبقه پایین ما زندگی میکنه.وقتی صداش رو میشنوم نفسم بند میاد،وقتی کنارمه نمیتونم چشمامو ازش جدا کنم.منو محو تماشای زیبایی های خودش میکنه.هر شب با آرزوی داشتنش ب خواب میرم و هر صبح بعد بیدار شدن،اولین کارم دعا کردن برای سلامتی و موفقیت ش هست‌.نه میتونم رهاش کنم و بی خیالش بشم،و نه ممکن هست که بهش برسم.یه برزخ کامل که داره منو ذره ذره میخوره و از بین میبره.من در حد پرستش دوستش دارم.هرکاری ازم میخواد با جون و دل انجام میدم براش.تو خلوتم تن زیبا و مانکن گونه ش رو میون دستهام تصور میکنم،و غرق در لذت میشم.صبح که بیدار میشم متوجه میشم شب تو خواب ارضا شدم...حتی خیالش اونقدر جذاب و شیرینه که حاضر نیستم به دنیای واقعی پر از حسرتش برگردم.تا الان هیچ حرفی بهش نزدم،اما مطمئنم از رفتارها و اهمیتی که به خودش و خواسته هاش میدونم اونم متوجه احساسات من شده.
    سلام،
    این از مواردی است که در بین پیام‌ها فراوان بیان شده است. نمونه‌های فراوانی از این دست علاقه‌مندی‌ها در بین پیام‌های همین وبگاه می‌یابید. این دست علایق، هرگز به سرانجام نمی‌رسد و شما هرگز به ایشان نخواهی رسید. ولی یک اثر بسیار بد در زندگی شما خواهد گذاشت و آن اینکه همسر خودتان را از دست خواهی داد یا به صورت واقعی یا به صورت عاطفی. انتخاب با خود شماست، یا به زندگی ارزشمند خود که قدرش را نمی‌دانی باز گردی یا با این توهمات، زندگی خودت را از دست بدهی، زیرا مطمئناً، همسر شما از این علاقه خبردار شده است. مسلماً، همسر شما چیزی از خواهرش کم ندارد و شاید اگر، بر فرض محال، زمانی به خواهرش دست یابی هیچیک از این تصورات شما درست از آب در نمی‌آید و خواهی دید که برای چیزی ارزشمندتر نجنگیده‌ای. به همین دلیل، از همین الآن که هنوز چندان دیر نشده است سعی در اصلاح روابط خودت با خانمت کن و گرنه خدا چنان با تو خواهد کرد که از زندگی‌ات سیر شوی.
    موفق باشی

3. کاربران زیر از ماجراجو بابت این پست مفید تشکر کرده اند

4. بالا | پست 3

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    شماره عضویت
    50726
    تشکـر
    1
    تشکر شده 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    0

پاسخ : علاقه شدید به خواهر زن

ممنون بخاطر راهنمایی تون...خودمم همین نظر رو دارم و میدونم این احساسات یکطرفه هرگز به سرانجام نمیرسه،و اگر هم برسه چیزی نیست که آرزوش رو دارم.
    همه سعی خودم رو میکنم که بیشتر با همسرم وقت بگذرونم و قدرش رو بیشتر بدونم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

که، از، به، با،

© تمامی حقوق برای مشاورکو محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد