به نظرتون آیا میشه با زنانه پوشی کنار اومد ؟؟ و با این روند به زندگی ادامه داد ؟؟؟
به نظرتون آیا میشه با زنانه پوشی کنار اومد ؟؟ و با این روند به زندگی ادامه داد ؟؟؟
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم . زنانگی کردن رو دوست دارم
سلام به شما دوست عزیز ببینید در هرصورت این یک اختلال محسوب می شود و بهتر است که تا جای ممکن در مسیر درمان قرار داده شود چون این شرایط می تواند فرد را در کنار مشکلات روحی با مشکلات اجتماعی، خانوادگی و... روبرو کند.
02188422495
02122354282
02122247100
سلام به نظر من خیلی سخته بیشتر باید کنترلش کرد تا درمان یعنی اگر امروز زنانه پوشیدم چندین ساعات طولانی یا این مدلی از خانه بیرون رفتم دفعه بعدی انجام دادن این کار رو فردا چه درخانه وبیرون از منزل ادامه ندهم و چند روز دیگر بگذرد ودوباره انجام بدم کم کم فاصله های پوشیدنم رو طولانی تر کنم وبه این صورت کنترل شود
سلام
بله می شه کنار او مد زندگیت بکن مثل من چند ساله دارم باهاش زندگی می کنم
من با این مسئله کنار اومدم . بهترین لذت زندگی من مبدل پوشیه . برای من هم مشکلی به وجود نیامده .
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم . زنانگی کردن رو دوست دارم
به نظر من تو سیستم ایران نمیشه البه دهه 80 یا راحت از این کارا میکنن ولی بازم تابو هست
از هفت ساله گی مبدل پوش بودم سه با حجاب کامل بازار رفتم ولی یه ماسک زدم رو صورتم و خودم رو آرایش کردم هر چی هست مبدل پوشی یه مشکل هست تو خلوت خودت یک زن هستی و تو جم یک مرد اصلا معلوم نیست جنسیت آدم چیست ای کاش یه طرفه میشد یه زن بودم خیالم راحت میشد الان هم چهار دست لباس زنانه بلوچی و یک دست زنانه ترکی دارم رکابی و سوتین زیاد هر کی لازم داشت به من بگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)