به نظرتون آیا میشه با زنانه پوشی کنار اومد ؟؟ و با این روند به زندگی ادامه داد ؟؟؟
به نظرتون آیا میشه با زنانه پوشی کنار اومد ؟؟ و با این روند به زندگی ادامه داد ؟؟؟
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم . زنانگی کردن رو دوست دارم
سلام به شما دوست عزیز ببینید در هرصورت این یک اختلال محسوب می شود و بهتر است که تا جای ممکن در مسیر درمان قرار داده شود چون این شرایط می تواند فرد را در کنار مشکلات روحی با مشکلات اجتماعی، خانوادگی و... روبرو کند.
02188422495
02122354282
02122247100
سلام به نظر من خیلی سخته بیشتر باید کنترلش کرد تا درمان یعنی اگر امروز زنانه پوشیدم چندین ساعات طولانی یا این مدلی از خانه بیرون رفتم دفعه بعدی انجام دادن این کار رو فردا چه درخانه وبیرون از منزل ادامه ندهم و چند روز دیگر بگذرد ودوباره انجام بدم کم کم فاصله های پوشیدنم رو طولانی تر کنم وبه این صورت کنترل شود
سلام
بله می شه کنار او مد زندگیت بکن مثل من چند ساله دارم باهاش زندگی می کنم
من با این مسئله کنار اومدم . بهترین لذت زندگی من مبدل پوشیه . برای من هم مشکلی به وجود نیامده .
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم . زنانگی کردن رو دوست دارم
به نظر من تو سیستم ایران نمیشه البه دهه 80 یا راحت از این کارا میکنن ولی بازم تابو هست
از هفت ساله گی مبدل پوش بودم سه با حجاب کامل بازار رفتم ولی یه ماسک زدم رو صورتم و خودم رو آرایش کردم هر چی هست مبدل پوشی یه مشکل هست تو خلوت خودت یک زن هستی و تو جم یک مرد اصلا معلوم نیست جنسیت آدم چیست ای کاش یه طرفه میشد یه زن بودم خیالم راحت میشد الان هم چهار دست لباس زنانه بلوچی و یک دست زنانه ترکی دارم رکابی و سوتین زیاد هر کی لازم داشت به من بگه
منم مثل شمام
درک و شناخت احساسات و تمایلات جنسیتان، قدم مهمی در مسیر خودشناسی و سلامت روان است. آنچه توصیف میکنید در روانشناسی با عنوانهایی مثل زنپوشی (cross-dressing) یا خود جنسگرایی زنانه (autogynephilia) شناخته میشود — یعنی برانگیختگی جنسی هنگام تصور خود در نقش یا ظاهر جنس مخالف.
چند نکته مهم:
این احساسات غیرمعمول یا نادر نیستند. بسیاری از افراد ممکن است چنین تمایلاتی را تجربه کنند و لزوماً به معنای اختلال یا مشکل روانی نیستند.
تفاوتی میان هویت جنسیتی، نقش جنسیتی و برانگیختگی جنسی وجود دارد. این تمایلات لزوماً به این معنا نیست که شما ترنسجندر هستید، مگر اینکه احساس کنید هویت واقعی شما با جنس زیستیتان تفاوت دارد.
احساس شرم یا سردرگمی طبیعی است، اما مهم این است که با خود صادق باشید. اگر این تمایلات باعث ناراحتی یا تداخل در زندگیتان شدهاند، خیلی طبیعی است ؟
برای درک و مدیریت ذهن اروتیک و تمایلات زنانهپوشی، میتوانیم قدمبهقدم جلو برویم:
1. خودشناسی بدون قضاوت
اولین قدم این است که بدون قضاوت کردن خود، سعی کنی فقط مشاهدهگر احساساتت باشی:
چه زمانی این افکار یا تمایلات به سراغت میآیند؟
آیا در تنهایی بیشتر ظاهر میشوند؟ هنگام استرس؟ یا فقط در موقعیتهای خاص؟
چه احساسی بعد از آن داری؟ (آرامش، گناه، شرم، یا لذت)
یادداشتبرداری روزانه (حتی خیلی مختصر) میتواند به شناخت الگوها کمک کند.
2. تمایلات جنسی را از هویت جدا کن
خیلی از افراد، بهویژه مردان، ممکن است تخیلاتی داشته باشند که در آن خود را در نقش زن تصور میکنند. این الزاماً به معنای تمایل به تغییر جنسیت یا همجنسگرایی نیست.
مهم است بفهمی که تخیلات جنسی، بخش طبیعی و پیچیدهای از ذهن هستند، و همیشه هم به دنیای واقعی ترجمه نمیشوند.
3. مدیریت عملی تمایلات
اگر این تمایلات باعث اختلال در زندگی روزمرهات میشوند، یا مثلاً احساس گناه یا وسواس به همراه دارند، راهکارهایی برای مدیریت وجود دارد:
راهکارهای ذهنی:
مراقبه (مدیتیشن) یا تمرینهای ذهنآگاهی (mindfulness) برای کاهش وسواسهای فکری و کنترل تحریکات ذهنی مفیدند.
ورزش یا فعالیت بدنی میتواند به کنترل انرژیهای درونی کمک کند.
راهکارهای رفتاری:
اگر گاهی لباس زنانه میپوشی و بعد احساس گناه میکنی، بهتر است با خودت شفاف باشی: «آیا این تجربه موقتی و لذتبخش است یا احساس وابستگی و اجبار دارم؟»
ویرایش توسط N@Z : 05-03-2025 در ساعت 09:09 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)