میگم اگه دوستی داشتم که مثل شما بود اطلاعات نسبتا کاملی در مورد این تمایل داشتم من نمیتونم دلیل منطقی ببینم که یه پسر لباس های زنونه بپوشه البته این تا حدودی ممکنه ولی جالب اینجاست که طرف اصلا نمیخواد قبول کنه که مشکل داره و باید درمان بشه یا خودش هیچ اقدامی نمیکنه .این که بهش حس خوبی میده که نشد دلیل منطقی .البته بگم که من با شما هیچ مشکلی ندارم و ازتون بدم نمیاد و تقریبا به همه تا جایی که کسی رو اذیت نکنن احترام میذارم
من هم همه چیز دارم
n 0021صندوقت پیامت پر شده خالیش کن
سلام ایدی تو بفرس
سلام ایدی تلگرام یا اینستات که بتونم باهاتون ارتباط بگیرم
123456
ویرایش توسط bbalzz2000 : 02-09-2023 در ساعت 04:17 PM
123456
ویرایش توسط bbalzz2000 : 02-09-2023 در ساعت 04:16 PM
سلام فریبا 13 fareba13خبر ی ازشما نیست پس من چطوری از شما سوال بپرسم
سلام
من هستم
چه عجب اومدی کم پیدا چرا نمیشه به شما پیام خصوصی داد
پیام بده برات بفرستم
چه جوری پیام بدم
سلام باز شد پیام بده
فریبا ۱۳ پیغام خصوصیت بسته است
بازه که
از کجا فعالش کنم که بتونم پیام خصوصی بدم
سلام خاطرات زنانه پوشی بخونید
سلام تنها واز میل جنسی بدم میاد .ولی نیاز عاطفی که جنبه متعتلی انسانه زیاد دارم
از میل جنسی چندشکم میشود ولی نیاز عاطفی که جنبه متعالی روح انسانه دارم
سلام
سلام
[QUOTE=transvestite;317585][COLOR="#FFFFFF"]لطفا صندوقت خالی ک
من هم سالهاست زنانه میپوشم ، خیلی آرزو دارم تو لباس زنانه ، زنانه ارضا بشم ، و دوست دارم در جایگاه یه خانم قرار بگیرم و مثل زنها زندگی کنم ، دوست دارم تو جمع زنها باشم ، مخصوصا زنهای محجبه .
من پر از احساسم 😇😊😇😊
برای پاسخ به سوال شما باید بگم انسانها یا صد در صد مرد هستند با خصوصیات کاملا مردانه که دوست دارن اقتدار داشته باشن و فقط فاعل بودن را دوست دارند و فقط بدنبال ارضاء میل جنسی خودشون با زنها هستند
عده ای کاملا زن با صد درصد خصوصیات زن هنه خلق شده اند که از موقعیت زن بودن خوش لذت میبرند و فقط با وجود یک مرد ارضا میشن
عده ای کاملا نصف مرد و نصف زن هستند مثلا زنهایی که آلت مردانه دارند و یا مردهایی که آلت مردانه ندارن و یا حتی اندام زنانه دارند
در این میان عده آیی به دلیل اختلالات هورمونی هستند با شدت و ضعف مثل کسانی که از جنسیت خودشون راضی نیستند مثل پسری از بچگی علاقه به کارهای زنانه داره و چون بزرگتر ها سهل انگاری کرده اند این اخلاق روز به روز در این بچه قوی و قوی تر شده و به جایی رسیده که دوست داره لباس زنونه تن کنه و موهای بلند داشته باشه و آرایش کنه و در کل از داشتن اقتدار مردانه بیاره و دوست دارم کسی به اون تحکم کنه و در عوض دختر هایی هستند که از دختر بودن خودشون راضی نیستن و دوست دارن اقتدار مردانه داشته باشن و بر کسی حاکم باشن
در کل غیر از دو گروه اول بقیه نوعی بیماری دارن که دست خودشون نیست شاید بعضی از این افراد به خاطر شرایط محیطی درمان بشن ولی عده ای دیگه اگه در شرایط بد قرار بگیرن بدتر میشن
مثل اینکه از کسیکه با یک بیماری بدنیا اومده انتظار داشته باشیم که خودش تلاش کنه خوب بشه مثلا ناشنوایی اگه در سنین پایین متوجه بشن با کاشت حلزون گوش مشکل ناشنوایی حل میشه ولی درصد بالایی از بچه ها به خاطر همین بیماری کر و لال میشن و یا تنبلی چشم ووو
پس افرادی که تمایلات زنانه دارند را باید بیمارانی قلمداد کرد که در سنین پایین در مورد آنها کوتاهی شده و الان اینقدر این بیماری قوی شده که خیلی سخت میتونن تغییر کنند
تمام این ر فتارها در مییزان ایمان بخدا وبی محبتی ودوری از کانون خانواده.با اب سرد سرد دوش بگیر ین حالت عوصش میشود
یعنی چی خودت فهمیدی چی نوشتی من که فکر کنم هیچ مخاطبی منظور حرفت رو نفهمیده به زبان فارسی بنویس نه خط میخی
من خودم جزو همون افرادی هستم که هم در بچگی علاقه به کارهای زنونه داشتم و اهل خونه از این بابت خوشحال هم بودن و سعی در رفع اون نکردن
و هم اینکه در همون سن و سال کودکی دائم توی بغل پسر های بزرگتر بودم و با من بازی میکردن و یا به بهانه کشتی گرفتن روی کمر من میخوابیدن و اینقدر در این وضعیت بودم تا اونها تحریک بشن و بیان پایین البته هرگز دخولی انجام نشد فقط در همین حد بود
بعد از مدتی به دمر خوابیدن و بازی کردن با خودم عادت کردم و اون زمان چیزی در باره خود ارضایی و بد بودن اون نمیدونستم و همچنین کسی هم از این کار من خبر نداشت که منو راهنمایی کنه
هر چه بزرگتر شدم تمایل به زن بودن و مفعول واقع شدن به عنوان یک زن بیشتر شد
حدود 14 سالم بود که با پسری هم سال خودم تنها میشدیم و من از اون خواستم با آلت های هم بازی کنیم در حقیقت من دوست داشتم آلت اون را توی دستم بگیرم و از اون خواستم با هم زن و شوهر بازی کنیم و من نقش زن را اجرا میکردم و طاق باز میخوابیدم و اون میخوابی روی من و عشقبازی میکردیم ولی در تمام این مواقع فقط هیچ بازی بود
اولین باری که آلت یک مرد را توی دستم گرفتم 9 سالگی بود همون پسری که با من کشتی میگرفت 6 سال از من بزرگتر بود آلتش راومیگذاشت توی دستم و میگفت باهاش بازی کن و اون لذت میبرد
حدود 19 سالم بود کنار یکی از اقوام که هم سال خودم بود و متاهل هم شده بود خوابیده بودیم وقتی خواب بود دست بردم توی شلوار اون و آلتش را توی دستم گرفتم و بازی میکردم و چقدر از این که آلت اون بزرگ شده بود لذت میبردم دوست داشتم اون را ببوسم و یا بخورمش ولی میترسیدم شاید بیدار بشه
همین حالا هم از دیدن آلت مردها و گرفتن اون توی دستم و یا بوسیدن و خوردنش لذت میبرم
با اینکه خیلی دوست فیس بوک داشتم که از من درخواست ملاقات حضوری میکردن ولی اصلا با کسی خلوت نکردم چون میدونم اگه یکبار طعم این لذت را حس کنم دیگه معتاد میشم
خیلی هم سعی کردم این اخلاق را از خودم دور کنم ولی مثل اینکه تک تک سلول های من معتاد شده اند
الان هم از اینکه بدنم مردونه باشه خوشم نمیاد سعی میکنم همیشه موهای بدنم را بزنم و لباس زیر زنونه تنم کنم اینجوری احساس آرامش و راحتی میکنم و فکر میکنم در جایگاه واقعی خودم هستم
البته این رفتار همیشه با سرزنش خودم هم همراهه و باعث احساس گناه در وجودم میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)