....پس خدا را
....پس خدا را
[quote=یک فرد بسیار محترم;311326]گروه تلگرام؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/خدا را فراموش نکنید
میگم باز ؟؟زدی تو فاز چرت وپت این وسط فقط خدا کم بود که اونم اوردیش تو سایت میگم شب ها چی میزنی فاز خدا میگیری این جا معبد نیست این جا محلی هست برای افرادی که بتوانن همدیگر را درک کنند و حرف دلشان را بزنند برای در گیری با خودت و نوشتن به خط میخی سایت جدید پیدا کن این جا فکر نکنم کسی متوجه حرف های تو بشه
[quotلطفا صندوق خالی کن
سلام جاناتان صندوقت رو خالی کن
این هم یک دستور از پزشک بدون ویزیت نسخه برات پیچید برو حالش رو ببر
مثل اینکه متوجه نشدی
در هر ورزشی خواه بدن سازی خواه ایروبیک یا دویدن یا دوچرخه سواری ووو انسان انرژی مصرف میکنه و باعث تخلیه انرژی میشه و توجه کمتری به نیاز جنسی میکنه
من وقتی انرژی مصرف میکنم و در هر ورزشی که باشه عرق میکنم و خسته میشم بیشتر میل پیدا میکنم کسی بر من مسلط بشه و به هر نحوی که دوست داره لذت ببره
دوست دارم اون وقت که بدنم خیس عرق هست کسی منو بغل کنه
من توی خونه با ابزارهای مناسب ورزش را انجام میدم و همیشه سعی میکنم انعطاف بدنی خودم را حفظ کنم همین الان انعطاف بدنی من از خیلی از جوانها فعلی بیشتره
محدثه صندوق پیامت رو خالی کن
جانی کوچولو خوشگله صندوق پیامت او خالی کن دیگه
سلام ..زن پوش واقعی هستم که این حس از بچگی دارم و حس بسیار خوب و آرامش بهم میده ..خیلی ها فکر میکنن با یه شورت پوشیدن زن پوش هستن ..در صورتیکه این حس از زمان تولد با امثال من هست .منتها زمان بروزش مشخص نیست ....هنوز درک نمیکنن حس ما رو .ولی اینکه لباسهای زنونه مختلف می پوشم ... آرایش،میکنم ..لذت میبرم ...زن پوش اون گونی لاشی نیستش ..روحیه لطیف و ************ کردن باعنوان یک زن برام .خس بی نظیر هست و ************ آرامش میده بهم...اوج زن پوشی بین سن 15تا23که بهترین زمان هستش برا یک زن پوش ....به حس هم احترام بزاریم.. .
این حس را فقط اونهایی که دارن متوجه میشن برای بقیه قابل درک نیست
من هر چی میگم این حس را را وقتی داشتم که نه ویدئو بود و نه ماهواره و هنوز هم هست وهر چقدر هم تلاش کردم خوب نشده
سلام دوستان کاش می شود من دختر بودم اخه وقتی عاشق پوشش زنونه هستی نمی تونی جلوی کسی بپوشی اذیت میشی از این قضیه کاش می شود دیگران حس ما را متوجه می شودند
من دوست دارم تو خونه بلوز دامن بپوشم بیرون هم با مانتو شلوار برم خرید زنونه کنم کار خونه کنم با چادر برم دم در دوست هایم همه خانم باشند مهمونی زنونه برم اریش کنم چقدر جالبه
سلام دوستان سایت خلوت شده
سلام. شرایط ایشون دقیقا مثل منه. کاش میتونستم با ایشون آشنا بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)