یه زنپوش با احساس که بتونه درکم کنه
یه زنپوش با احساس که بتونه درکم کنه
,سلام
خوبی مریم جون فکر کنم من ننیشناسی من فریبا هستم و خیلی از بچه هایی که اینجا هستند من می شناسن من زنونه پوش هستم و چند سالی به صورت حرفه تی زنونه پوشی می کنم و بیرون هم میرم فول زنانه و حتی مجلس های زنانه مثل عروسی و روضه و خیلی جاهای دیگه .
پسنهای قبلی من و خاطرات زنانه پوشی من بخون اونجا خیلی چیزهایی که نیاز داری بهش میرسی اگر بازم سوالی داشتی اینجا بپرس جواب میدم
سلام
این حس زنونه با پوشیدن یه شورت خیلی باید برات قشنگ باشه که اینطوری ذمق زده شدی عزیزم حالا اگر لباس کامل بپوشی مثلا مانتو و شلوار چادر با کفش و یه چهره زنانه داشته باشی حتمن دیگه از خوشحالی سکته کنی عزیزم ولی نه به این راحتی نیست که فکر می کنی
سلام
خوبید کسی نیست
سلام معین
...سلام من یک زنانه پوش ساکن شهر قم هستم. اگر از قم کسی هست که بتونه برای خریدن لباس زنانه کمک کنه پیام بده چون من نیاز دارم اول لباس های زنانه را پرو کنم تا اندازه ام باشه بعد اینترنتی خرید کنم ولی به دلیل اینکه مرد هستم نمی تونم لباس زنانه را در مغازه پرو و اندازه کنم از اندازه هایی هم که در سایت های فروش لباس می نویسند زیاد برام مفید نیست چون برام سخته تطبیق بدم اندازه ای برای لباس نوشته شده است به تن من می خوره یا نه. لذا نمی توانم لباس اندازه دقیق خودم را پیدا کنم بعد سفارش اینترنتی خرید بدم
ویرایش توسط transvestite : 09-13-2024 در ساعت 10:57 PM
سلام به همه
سلام
ببینید بزرگترین مشگل همیمه دوستان اندازه لباس چطوری دستتون بیاد چون اولا ما نمی تونیم پرو کنیم دوما مرد هستیم و سایزمون با یک زن فرق داره ولی باید حداقل یکبار خرید کنید و بر اساس اون سایزتون در میاد یا با لباسی که میدونید خودتون سایز کنید یا با استفاده از چارت لباسی که فروشنده ارایه میده خودتون سایز بندی کنید .
البته سایز شرکت های تولیدی کمی باهم فرق داره ولی حدودشم که دستتون بیاد کافیه و نکته دیگه تین که چه لباسی می خواهید بخرید مانتو یا لباس مجلسی دقیقا چی .
ویرایش توسط fariba_l3 : 09-14-2024 در ساعت 12:18 AM
بعد اینکه لباس زیر خوب مشگلی نداره یک بار که بخرید اندازه می فهمید سوتین که دور سینتون اندازه بگیرید مشخص می شه .
جوراب که سایز نمی خواد روسری و چادر هم همینطور مقنعه فقط بلندی یا کوتاهیش مهمه و همین
الان پروفایلم چک می کردم تاریخ عضویتم دیدم واقفا ۷ ساله من اینجا عضوم ........
ویرایش توسط fariba_l3 : 09-14-2024 در ساعت 01:30 AM
خالی کردم
سلام
شب بخیر
چه جالب ۱۷ نفر مهمان حاضر هستند ولی کسی از اعضا نیست
باشه میفرستم
سلام بچه ها به پیغام خصوصیتون لینک تلگرام رو فرستادم
دوستان لینک جدید رو فرستادم بزنید بیاید عضو بشید
بیاین عضو بشید حالش رو ببرید دوست شما زن پوش سهیلا
دوستان چرا عضو نمی شید
سلام دوستان هر کی می خواد عضو بشه ایدی تلگرامش رو بده تا از این طریق بتونم عضوش کنم فقط از این راه امکان داره نمی دونم چرا ممنون از همه شما از این جا هر چی سعی کردم نشود بچه ها حتما بفرستین اون جا بهتره منتظرهستم با تشکر سهیلا
الان چند نفر از بچه ها ایدی تلگرامشون رو فرستادن عضو گروه شودن بفرستین
دوستان ایدی تلگرامتون رو برام بفرستین عضوتون کنم تا الان سه نفر فرستادن عضو شودن
مریم جون ایدی تلگرامت رو بفرست عضوت کنم
Mmo 1377 ایدی تلگرامت رو بفرست عضوت کنم
Samsnnnتلگرامت رو بده عضوت کنم تو گروه
چند نفر رو عضو کردم تا الان
چقدر سایت خلوت شوده علتش چیه
transvstiteتلگرامت رو بفرست عضوت کنم
سلام زن پوشم صندوق پیامت رو خالی کن
واقعا حیفه ادم این جا فعالیت کنه بیاینداخل تلگرام عضو بشین این جا مسخره بازیه ایدی تلگرام رو به پیغام خصوصیم بفرستین تا عضو گروه زنونه پوش ها بشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)