توبه تنهاراه و ترک زنپوشی بصورت ذهنی بهترین راهه
توبه تنهاراه و ترک زنپوشی بصورت ذهنی بهترین راهه
ویرایش توسط mahsa136706 : 10-17-2024 در ساعت 06:13 AM
سلام به دوستان
چه عجب سایت بالاخره ۲ نفر اومدن برای بازدید
تنهاراهش توبه وتمرین ترک زنپوشی هسش راه توبه باز هست
ویرایش توسط mahsa136706 : 10-17-2024 در ساعت 06:12 AM
@red_wolf8 منو عضو کن لطفاً
سلام
کسی هست
توی خانه همیشه دامن می پوشم
هیچ ایرادی هم نداره هزار بارم با افتخار میگم دامن و روسری می پوشم
عجب جای مزخرفیه این جا این همه کاربربدون فعالیت حتی دریغ از یک پیام گذاشتن
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم و به خودم میبالم .....
هیچ لذتی بالا تر از زنانه پوشی نیست . من خودم با پوشیدن لباس زنانه به آرامش میرسم
من یک زنانه پوش چادری و با حجاب هستم و به خودم میبالم .....
سلام واقعا راسته ادم با پوشیدن لباس زنانه ارامش میگیره ریلکس میشه چون من تجربه کردم و یه زن پوش هستم
سلام
سلام دوستان تا حالا ۶نفر رو عضو کردم هر کی دوست داشت ایدی تلگرامش رو بده
تا بشه یکی از اعضای گروه زنونه پوش ها
سلام مناز بچگی عاشق پوشیدن لباسهای زنونه بودم مخصوصا لباس زیر همیشه توخلوت خودم تنم میکنم تعریف از خودم نباشه چون ورزش میکنم اندام قشنگی دارم اصلا فکرشو نمیکردم یروری واسم مشکل بشه الان حدودا ۳۵ سالمه اصلا نمیتونم کنارش بگذارم یواش یواش داره واسم دردسرمیشه اگه کسی میتونه یه راه حلی واسم پیداکنه ممنون میشم
سلام من ۳۵ سالمه از بچگی عاشق پوشیدن لباس زنونه بودم مخصوصا لباس زیر همیشه توخلوت خودم حسابی به خودم میرسم چون ورزش میکنم اندام قشنگی دارم ولباسهای زنونه توتنم خیلی قشنگه ومن لذت میبرم الام چند وقتیه بد جور عادت کردم طوری که اصلا نمیتونم نپوشم احساس میکنم تو وجودم یه جنس مونث که میخواد بیاد بیرون نمیدونم چیکارکنم کمکم کنید
سلام عزیزان کسی هست
بچه ها کسی نیست اینجا
بیا تلگرامایدی بده
سلام هستین فکر کردم بالاخره یه نفر پیداشد که بتونم دردمو بهش بگمو باهاش راحت باشم
سلام..
منم مثل شما هستم...وقتی که زنونه میپوشم انگار یه کمبودی جبرتن میشه و تازه بعد از اون میتونم احساس کنم که ارامش دارم ...منم خب تغریبا تمام لباسهای زنونه رو پوشیوم ...من یجورایی دیوانه کار عتشق ادایش هم هستم ...ریمل و خط لب و پن کک و سایه و الباقی اوازم ارایش رو هم وارم ....وقتی ادایش میکنم البته فقط یکم کوچولو دلم میخاد با این دختدهایی که یه عالمه میمالن بازم جذاب نمیشن کل کل کنم ....با یه خط چشم و ریمل و یه پنکک از ۹۸درصد دخترخانومها نازتر میشم ...اینو تو تلگرام نظر سنجی کردم البته نمیگفتم که عکس خوومه..ولی از دستپاچگی و التماسهای پسرها کاملا میشد فهمید که عاشقمن
واقعا ...زدی تو خال ...منم دقیقا همین جوری هستم و با اینکه خیلی خوش بون و خوشگلم ولی تاحالا جدات نکردم خودم رو زنونه پوش کنم بره کسی ...میترسم ..و میدونم کافیه یه بار فقط با کسی باشم و جلوش تیپ زنونه بزنم ..مطمینم که انقد التماسم میگنه تا اجازه بون ازم کام بگیره ...و خوب میدونم اگه یکبار فقط از ************ حال بدم و بهم مره بوه که مطمینم میده...دیگه کارم تمومه و رسما زیر خواب اکن شخص خاهم شد ..واسه همین تاحااا جرات نکردم لذت زنونه پوشی و زیباییم رو با کسی به اشتراک بزارم ...چون مطمینم بعد اولین بار دیگه یه زن خاهم بود و هیچ کنترولی دو بدنم نخاهم داشت دیگه
سلام به شما کاربران زنانه پوش در مشاور کو
دوستان موردی هست که باید بدونید
اگر شخص مذکری که بالای ۱۵ سال سن داره با پوشیدن لباس و آرایش زنانه در معابر و اماکن و محیط های عمومی ظاهر بشه طوری که برای مردم جنسیت اون قابل تشخیص نباشه
این اقدامش مصداق تظاهر به عمل حرام و مطابق مادۀ 638 قانون مجازات اسلامی برای فرد مجازات تعیین میشه
و اگر در محیطهای کاملا زنانه مثل باغ بانوان و باشگاه و مجالس عروسی زنانه داخل بشه
علاوه بر مجازات مطابق مادۀ 638 قانون مجازات اسلامی
مجازات های دیگه ای بنا بر تشخیص قاضی یا دادستان اعمال میشه
مثل ضربه زدن با شلاق
عزیزم اشتباه متوجه شدی منظورم اینه شاید خدا وتوسل کمکمون کنه وگرنه روانپزشک واینا هیچ کاری نمیکنن بدتر دیوانه میشیم من خودم ادم مذهبیم ولی نمیتونم ترکش کنم زنونه پوشی عزت نفس بهم داد چون هیکلم زنونه هست قدمم درحد خانمهاست و سفیدوموبور بودم مردها منوتحقیرمیکردن ولی زنانه پوش که میشم هم قد وهیکل زنها هستم و کاملا درکم میکنم کاملا الکی گفتم فقط توبه و خدا وائمه کمک میکنه تاکی زنپوش بشیم
ویرایش توسط mahsa136706 : 11-24-2024 در ساعت 09:27 PM
سلام من هم یک زنونه پوش هستم از سن ۶ سالگی شروع به این کار کردم الان لباس کفش حجاب سوتین خیلی خوشم میاد ۳۰ ساله هستم کرمانی از لباس محلی بلوچی زنانه رو دوست دارم
اگر کسی دوست با من در ارتباط باشه پیام بدهید
سلام عزیزانم منم یه زنپوش تازه اومدم عاشقتونم
سلام عزیزم خوبی منم یه زنپوشم بهم پیام بده تلگرام
ویرایش توسط Royaameri : امروز در ساعت 07:04 AM
خانمهای گلم اگه کسی ببداره جوابمو بده چون الان احتیاج دترم بایکی درد دل کنم
بیدارشین پاشین پاشین صبح شده
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)