بله خرید برای عروسی نیمه شعبان البته فرداش شب جمعه
ولی همه چیز گرون شده
یه جوراب شلواری ۱۸۰
لباس مجلسی ۱۱۰۰
کلاهگیس ۱۷۰۰
پروتز ابرو ۱۱۰۰
یه ست لباس زیر ۳۷۰
لوازم آرایشی که نگوووووووو
لنز ۳۵۰
مژه مگنتی ۱۷۰
خیلی گرون ........
بله خرید برای عروسی نیمه شعبان البته فرداش شب جمعه
ولی همه چیز گرون شده
یه جوراب شلواری ۱۸۰
لباس مجلسی ۱۱۰۰
کلاهگیس ۱۷۰۰
پروتز ابرو ۱۱۰۰
یه ست لباس زیر ۳۷۰
لوازم آرایشی که نگوووووووو
لنز ۳۵۰
مژه مگنتی ۱۷۰
خیلی گرون ........
جاناتان نیستی کجایی کم پیدای یه حرفی یه نقل قولی یه حرفی
میگم بیا بیخیال این عروسی شو فکر کنم هر چی در میاری باید تو این عروسی های که تو طول سال میری خرج کنی
همصحبت که لازمه و نظر دادن ولی اینقدر فروشندها خودشون نظر میدن و حرف می زنن که راحت ادم خر می کنن مثلا برای جوراب شلواری ..
وای خانم اینقدر جنس خوبه پاهارا جمع می کنه و کشیده نخ کش نمی شه واسه مجلس می خواید
وای به شادی بپوشید حتلا لباستون چه رنگی؟؟
من مشکی
اره رنگپا خوبه خیلی با کلاستون می کمه با پاشنه بلند بپوشید
و ......از این حرفا ....خخخخخخ
بعد که میایی بیرون و میری مغازه بعدی قشنگ سرت ۵۰ یا ۶۰ کلاه گذاشته
این جوری که معلومه خرجت خیلی بالاست
نه خوشم اومد خوب گفتی دیگه فروشنده است با دیدن یه خانم خوشگل مثل شما بایدم زبونش وا بشه
نه اذیت نمی شم خوب اینم یه جورایی به قسمتی از زندگی من شده دیگه کاریشم نمی شه کرد .
چند وقتی رفتم تو ترک ولی فایده نداشت بدجوری عصبی شده بودم و همه چیرم ریخته بود بهم .
بادمه یه شب یه عروسی دعوت بودم رفتم ولی هگش ولم تو قسمت زنونه بود همش تو فکر بودم الان اونطرف چه خبره و چیکار می کنن و من داشتم دیونه می شدم اخرش زدم بیرون اومدم خونه حالم خیلی خراب بود .
ولی فرداش به تیپ خیلی خفن زدم رفتم بیرون تا اخرشب تا یه کم اروم شدم وریت مثل یک معتاد که بهش نرسیده
سلام خوب این هم یک مدل زندگی کردن هست امایکنواخت بودنش کمتره هیجانش بیشتر بعصی زندگی ها که تکراری هست برای شما تنوع زیاد داره شور ؟؟؟؟وهیجانش بالاست اما پر استرس
پس تمایل فریبا خانم بیشتر به زن بودنه خب برو دنبال کارهای مربوط به تغییر جنسیت تا جوان و شاداب هستی
نه مثل این شهره لرستانی که در این سن و سال تازه میگه تغییر جنسیت دادم و شدم کامبیز لرستانی
اگه خانم بشی مسلما خواستگار های زیادی هم دشته باشی هم خوش اندام هستی و هم مایه زن بودن را داری یک زن خوشگل میشی
منتهی نمیدونم چقدر هزینه داره لااقل زندگی شما سر و سامان میگیره
ولی من این بی سرو سامانی دوست دارم
این هم یک نوع زندگی هست هر جور عشقته زندگی کن
لذت نبری از کفت رفته
نه نشده
سلام
ویرایش توسط saberkhan : 03-01-2023 در ساعت 08:06 AM
سلام به همه دوستان عزیز
خوبید خوشید
چه خبر من که خیلی سرحالم انشاالله شما هم همینطور باشید .
من چند روزی نبودم درگیر عروسی و کار بودم ولی حالا هستم
عروسی خیلی خوش گذشت جای همه دوستان خالی کلی اتفاق خوب و باحال افتاد که به موقعش تعریف می کنم ولی امروز جمعه در حال ریکاوری هستم دوش ابگرم و استراحت تا کمر درد و زانودردم خوب بشه و پوست صورتم یه کم خسته شده شده چون این چند روز گذشته دایم زیر گریم بوده
محدثه صندوق پیامت رو خالی کن
سلام دوستان
بریم سر حوادث این چند روز اخیر
طیق معمول ظتر بود و حدود ساعت سه و نیم رسیدم خونه خسته بودم و یه کم استراحت کردم و ولم می خواست برم بیرون ولی زمان کم بود چون برای گریم حداقل دو یا سه ساعت لازم بود ولی خوب بد جوری نمیدونم چرا هوس بیرون رفتم به سرم زده بود هم برای خرید باید میرفتم و هم برای دل خودم حدود ساعت چهار و نیم شده بود برای همین بلند شدم و صورتم شستم و سدیع رفتم سراغ میز آرایشو شروع کردم به گریم طبق معمول اول ابروها را کاور کردم و بعدش پوست صورت و بعدش نصب ابروها و بقیه آرایش حالا آماده شده بودم و لباس می خواستم بپوشم اول از همه شورت پوشیدم و سوتین بستم و سیمه ها گذاشتم و زیر پانتویی پوشیدم و بعدش جوراب ولی اینبار دامن پوشیدم که بلند بود و روش پالتو و بعدشم مقنعه و آماده بیرون رفتم شدم ولی بوت پوشیدم و خودم تو اینه نگاه کردم هوا دیگه تقریبا داشت تاریک می شد ......فایل پیوست 3544
ویرایش توسط fariba_l3 : 03-14-2023 در ساعت 05:02 PM
جوابم منفیه
سلام به همه دوستان عزیزم
من بخاطر مشگلی گه بوجود امده متاسفانه یک مدتی نیستم
بعد از رفع مشگل باز در کنارتون خواهم بود
سلام فریبا جون
دلم براد تنگ شده کجایی
با چه استایلی میخوای بری
سلام
خوبید دوستان عزیز من اومدم هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)