مامان بابام دوسم ندارن بیشتر آبجی کوچیکمو دوست دارم بهم میگن غیر قابل تحمل شدی دیگه دوست نداریم مثلا ابجیم تا یه چیزی میخواد برایش میخرن اما من نه باید یک ماه صبر کنم واسه یه وسیله اصلا باهام خوب رفتار نمیکنن هم من رو کوچیک میکنن بهم میگن نجس
مامان بابام دوسم ندارن بیشتر آبجی کوچیکمو دوست دارم بهم میگن غیر قابل تحمل شدی دیگه دوست نداریم مثلا ابجیم تا یه چیزی میخواد برایش میخرن اما من نه باید یک ماه صبر کنم واسه یه وسیله اصلا باهام خوب رفتار نمیکنن هم من رو کوچیک میکنن بهم میگن نجس
نه پسرم
شما حق ندارین به سایر کاربران نظرات اشتباه و ناامید کننده بدین.
@Admin
به این شرایط و نظرات اشتباه بعضی کاربران رسیدگی کنید
سلام عزیزم.
اول ازت میخوام چه اینجا و چه هر جایی دیگه ، چه در فضای مجازی یا در واقعیت ، آگاهانه نسبت به کامنت افرادی که باهاشون رو به رو میشی برخورد کن و با خودت آنالیز کن نظر یا پیشنهادی که از دیگران میشنوی تا چه حد میتونه درست و منطقی باشه.
درباره مشکلی که مطرح کردی ،
عزیزم همه والدین به یک اندازه فرزندانشون رو دوس دارن
تفاوتهای رفتاری که با فرزندان مختلف دارن ناشی از رفتارهایی هست که از اونها میبینن و توقعاتی که ازشون دارن
بهترین کار این هست که با هر کدوم از پدر و مادر که رابطه صمیمانه تری داری صادقانه به گفت و گو بنشین و در مورد حال و احساست صحبت کن
قطعا ایشون هم دلیل این نوع رفتار رو به تو توضیح میدن
هم تو توقع و خواسته ت رو با ایشون در میون بزار و هم اینکه بپرس در مقابل چه توقعی از تو دارن
در درجه اول این مسئولیت به عهده تمام انسان ها هست که در حد توان و با توجه به موقعیت، از انتشار یا اثرپذیری راهکارهای ناامیدکننده و نامناسب توسط اشخاص دیگر در هر فضایی جلوگیری کنن.
و در درجه دوم به دلیل مسئولیتی که کاربریم ایجاد میکنه به من مربوط هست مواردی که لازم میدونم رو تذکر و یا به ادمین گزارش بدم.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)