خسته شدم از بس مامان و بابام بهم گیر میدن
بخداا خسته شدم:/
درسته اونا ب فکر من هستن ولی من که کار خاصی انجام نمیدم از سر تا پام گیر میدن

(((
من ۱۷ سالمه نه دختری هستم ک بیس چار ساعت برم بیرون و با دوستام باشم همیشه خونه ام و فقط بعضی روزا میرم باشگاه اونم تنها نمیرم و حتما پیشم ی بزرگتر هست
و به علاوه ۲ کلاس دیگه ک میرم ولی اونجا هم با پدرم میرم و اصلا تنها جایی نمیرم
ولی بازم مامانم و بابام بهم گیر میدن
ب همه چی من گیر میدن
من موهام خیلی بلنده مامانم میگه باید موهاتو کوتاه کنی و من اصلا دوست ندارم ک کوتاهشون کنم و همیشه ب من میگه ک موهاتو باید کوتاه کنی(در حالی ک من هیچ ضرری نمیرسونم بهشون این خودمم ک دوست دارم موهام بلند باشه)اخه بنظرتون چ اشکالی داره موهای من بلند باشه؟؟
من چادریم و حتی موهامم نمیزام بیرون ولی بازم گیر میدن (یکاری میکنن ک ادم از خودشم متنفر بشه)
مامانم حتی ب خوابم گیر میده (بعضی روزا شده من تا ساعت ۳ بیدارم ولی بازم ازم انتظار داره ساعت ۷ از خواب بیدار بشم (من امسال کنکور دارم و میدونم چقدر لحضاتم مهمه ولی اگه بعضی وقتا هم بیدار میمونم دارم میخونم ن همیشه فقط بعضی وقتا ممکنه شبا بیدار بمونم) مثلا اگ ۳ بخوابم و ۹ صبح بلند بشم دیگ نباید بعداظهر بخوابم چون ساعت ۹ بلند شدم و مامانم میگه که تو ساعت ۹ بلند شدی و چطور میخوای بعداظهر هم بخوابی؟
خب چ اشکالی داره من بخوابم چ اذیتی میکنم اصلا من دوست دارم بخوابم (من شبا رو دوست دارم و دوست دارم یکم بیدار بمونم چ اشکالی داره؟)(میدونم ک صبح بهتره ک زود بیدار بشی و کاراتو انجام بدی ولی خب هر کسی ی مدلیه بازم چ اشکالی داره؟) من در هر صورت نمیدونم چیکار میکنم ولی در هر حالت من مایه ننگم:||||
مامانم حتی به اهنگ گوش دادن منم گیر میده مامانم میگه چرا اهنگ گوش میدی درستو نمیخونی؟
چ اشکالی داره که من اهنگ گوش بدم ادم بعضی وقتا خسته میشه و دوست داره ک اهنگ گوش بده اخه اونا اهنگ رو دوست ندارن من چیکار کنم ؟! :/
وقتی حوصله ندارم میرم پیششون میشینم میگه:چرا الکی اومدی اینجا نشستی تو همش میایی میشینی اینجا و بهانه میاری ک درس نخونی :|
و از همه مهمتر اینکه گوشی میگیرم دستم(اینو قبول دارم من بعضی وقتا خیلی گوشی دستم میگیرم،ی مدت با هم قرار گذاشتیم ک من روزی ی ساعت گوشی دستم باشه و در واقعیت هم همین شد ولی وقتی بابام حرصش از من درمیومد میگفتش من میدیدم ک تو روزی ۱ سسسساااااعتتتتت گوشی دستته و شروع میکرد و میگفت ک بقیه چطوری میخونن و تو اینطوری هسی و فلانی و.. همین حرفای همیشگی...
بخدا اگه بهم گیر ندن من اصلا گوشی دستم نمیگیرم ولی همیشه ب همه چی من گیر میدن از سر تاااا پام...
بخدا اینقدر بهم گیر میدن اون لحضه دلم میخواد بمیرم فقط راحت شم
به هر حال من هر کاری انجام میدم چ خوب باشه چ بد باشه به هر حال مامانم ک بابام بهم گیر میدن هر چی باشه
بخدا همین حرفاشون باعث میشه ک من درس نخونم و چن ساعت بخاطر حرفاشون حرص بخورم بخاطر کارهایی ک واقعا هیچه و من هیچی انجام نمیدم ک بگم بخاطر همون کارامه ک دارن بهم میگن ک انجام ندم
ممنون ک وقت میزارید و میخونید خیلی ب کمکتون احتیاج دارم بخدا خسته شدم
شما بگید چیکار کنم؟!