نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: ابراز وجود

766
  1. بالا | پست 1

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    شماره عضویت
    21862
    تشکـر
    501
    تشکر شده 144 بار در 92 پست
    میزان امتیاز
    10

ابراز وجود

با اینکه کارم خوبه و پیشرفت های زیادی کردم بلد نیستم ابراز وجود کنم و تو جمع همکاران از خودم تعریف کنم متاسفانه نسبت به حرف دیگران خیلی حساسم و روم تاثیر می‌زاره همین چند ماه پیش کارفرمای بدی داشتم که سلاح اش این بود که با کوبیدن پرسنل میخواست تحکم شو بر روشون بیشتر کنه من خیلی مقاومت کردم و کوتا نیومدم هی نقشه بازی کردم اما وقتی بهم اعلام کرد که دنبال کار دیگه ای برم از درون متلاشی شدم یه مدت افسرده شدم و تصمیم گرفتم دیگه سرکار نرم.الان سه ماه بیکارم قبلن اگر کسی بهم انتقاد میکرد سعی میکردم بهتر باشم و اون مشکل برطرف کنم اما الان بی خیالی طی میکنم از کنارش میگذرم

2. بالا | پست 2

عنوان کاربر
    مشاورکو یار
    شماره عضویت
    31215
    تشکـر
    13,825
    تشکر شده 1,942 بار در 995 پست
    میزان امتیاز
    11

پاسخ : ابراز وجود

سلام، وقت بخیر

اول از همه، باید بگم این‌که تو همچین شرایط سختی تونستی دوام بیاری و کارت رو ول نکنی، خودش نشونه قدرت و اراده ت هست.
    واقعاً این چیزیه که خیلی‌ها ندارن.
    چیزی که تعریف کردی، فشار روانی زیادی بهت وارد کرده و طبیعیه که هنوز اثراتش رو حس کنی.
    چند تا نکته هست که به نظرم اگه رعایت کنی، می‌تونه بهت کمک کنه:

بیشتر خودت رو بشناس و به خودت اعتماد کن
    تو از اون دسته آدم‌هایی هستی که توانایی‌های خوبی دارن، ولی شاید هنوز نتونستی ارزش واقعی خودت رو ببینی. یه کار ساده که می‌تونه خیلی کمکت کنه اینه که یه لیست از کارهایی که تا حالا انجام دادی و موفقیتات بنویسی. اینجوری هر وقت حس کردی ازت انتقاد می‌شه یا کسی سعی داره رو اعصابت بره، می‌تونی به این لیست نگاه کنی و یادت بیاد که چقدر توانایی داری.

حد و مرزتو با دیگران حفظ کن ، اینکه حرف همه رو جدی نگیری و همه چیز رو به خودت نگیری
    هر کسی از زاویه خودش به تو نگاه می‌کنه و این لزوماً حقیقت تو نیست. کسایی که عادت دارن دیگران رو با انتقاد خورد کنن خودشون بیشتر مشکل دارن. پس یه مرز ذهنی بذار بین خودت و اینجور آدما.

یاد بگیر چجوری خودت رو نشون بدی
    خودتو بزرگ نکن، ولی از کارهایی که کردی راحت حرف بزن.
    مثلاً به جای اینکه بگی من فلان کار رو عالی انجام دادم بگو تو پروژه قبلیم با یه چالش سخت روبه‌رو شدم و تونستم اینجوری حلش کنم. اینجوری بدون اینکه مستقیم تعریف کنی، نشون دادی توانایی داری.

انتقاد رو مدیریت کن
    بعد از کار کردن با یه آدم سخت‌گیر طبیعیه که دل‌چرکین شده باشی
    ولی انتقاد دو دسته س ،اونایی که می‌تونن کمکت کنن رو بپذیر، بقیه‌ش رو بنداز دور.

آهسته و پیوسته برای شروع دوباره برنامه‌ریزی کن
    بیکاری ممکنه حس بدی بهت بده، ولی عجله نکن برای اینکه هر کاری رو قبول کنی. دنبال محیط کاری باش که هم رشد کنی، هم با احترام باهات رفتار بشه.

و اینکه توی این دوران، ورزش، مطالعه کتابای خوب یا حتی وقت‌گذروندن با آدم‌های مثبت می‌تونه خیلی حالت رو بهتر کنه
    اینجوری استرستم کمتر می‌شه.

یه مشاور شغلی یا روانشناس می‌تونه راهنمایی‌ت کنه که چجوری این دوران رو بهتر بگذرونی و برای آینده آماده بشی.

برای ابراز وجود کم‌کم شروع کن درباره موفقیت‌هات حرف بزن
    اول از جمع‌های دوستانه شروع کن، مثلاً با خانواده یا دوستای نزدیکت. اینجوری کم‌کم عادت می‌کنی تو جمع‌های حرفه‌ای‌تر هم راحت‌تر حرف بزنی.

در نهایت یادت باشه این تجربه‌ها شاید سخت بودن، ولی باعث شدن قوی‌تر بشی. تو از پسش برمیای و مطمئن باش آینده‌ ت روشن‌تر از این حرف‌هاس.
    فقط کافیه به خودت اعتماد کنی و قدم‌به‌قدم جلو بری.

3. کاربران زیر از رامونا بابت این پست مفید تشکر کرده اند

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

لیست کاربران دعوت شده به این موضوع

کلمات کلیدی این موضوع

© تمامی حقوق برای مشاورکو محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد