نوشته اصلی توسط
armin672
معرفی خودم و پارتنرم
سلام، پسر 28 ساله هستم، قصد مهاجرت و تحصیل مجدد دارم
در ارتباط با دخترخانمی 27 ساله هستم، ایشون هم قصد مهاجرت کاری دارن،
من توی این سال ها دوست دختر نداشتم و اولین تجربه ام هست، برای رفع نیاز جنسی ام خودارضایی می کردم،
طرف مقابل از همون اول اعلام کردن که قصد رابطه جنسی ندارن و محدود در حد گرفتن دست و بوسه و ... ، ولی در عمل دیدم که این خط قرمزها براشون خیلی محکم نبود و شاید اگه من چیز بیشتری (مثلا رابطه دهانی) موافقت می کردن. از طرفی هم صحبت از ازدواج که شد، گقتن حداقل چندین سال دیگه تمایلی ندارن. البته من هم شرایط ازدواج ندارم.
با روانشناس و مشاوره های مختلف صحبت کردم، 99% گفتن سخت نگیر، رابطه جنسی حق طبیعیه، قدیمی فکر نکن، جامعه مدرن شده باید خودت رو تطبق بدی، اگه هر دوطرف موافق باشن هیچی هیچ اشکالی نداره، تنوع طلب نمیشی ، افراط نخواهی کرد و غیره
ولی ته دلم صاف نمیشه، من افراد غیرپایبند زیادی رو دیدم که به ظاهر خوش گذروندن ولی حالشون خوب نبوده اصلا، تنوع طلب شدن، خیانت کردن، مشکلات روحی پیدا کردن و این از اولین قدم با اولین نفر شروع شده..
از طرف دیگه هم میبینم خیلی هایی که ازدواج کردن هم از ازدواجشون راضی نیستن، خیلی ها از نظر نیاز جنسی با هم مطابقت ندارن، شاید بدن طرف مقابل برای من جذابیت نداشته باشه اصلا، به علاوه خیلی چیزها رو خیلی دیر، بعد از اینکه 2 میلیارد مهریه بدهکار شدن فهمیدن و غیره
من گیر کردم این وسط و واقعا خیلی انرژی ازم گرفته میشه، هربار که خودارضایی می کنم (عموما با عکس پورن) حس بازنده بودن و ناتوانی جنسی بهم دست میده، از اون سمت هم رابطه جنسی خارج از ازدواج رو نمیپسندم.
توصیه ای دارید؟