فاضلاب به کسی میگن که یه مرد بیاد عین مرد فحش بده ناموسش
بعد بره با کاربر جعلی جواب بده! این یعنی فاااااااضلااااااب
خوب ببینید مسلمونی که غیرتش رو در دفاع از ناموس زیر پا بزاره و بجای اینکه خودش دفاع کنه از ناموسش کاربری جعلی بهنام رو بیاره جلو مرده ؟ به خاطر اینکه کاربری طلایی ش حفظ بشه و کسی نفهمه کیه با کاربری های غیر رسمی از ناموسش دفاع میکنه
به نظرتون این ادم ناموس پرسته ؟
کاربری که هزارتا نام کاربری حعلی داری تو اگر مرد بودی
تو خصوصی فحش به من نمیداد با کاربری جعلی
بیا اینجا جلو همه با کاربری اصلیت بگو
تا کو.نت رو تونل کامیون رو کنم
ویرایش توسط شایاااان : 04-29-2021 در ساعت 01:38 PM
افلاطون گفته
...
حدس بزنید چی گفته
این کیه ؟ جو مونگ
چیه ?! دارم از افلاطون اعتراف میگیرم ببینم چی گفته
کار ما حدس زدن نیست اعتراف گرفتنه
مثلا افلاطون اعتراف کنه که گوه خورد به ریش پدرش خندید دیگه
به کسی فحش بده
میخواد اعتراف بده اسم اصلیش چیه نام کاربریش چه رنگیه
هیچی نگو یکم دیگه اعتراف میده
فایل پیوست 3460
ویرایش توسط شایاااان : 04-29-2021 در ساعت 09:05 PM
چه دنیای قشنگی
بسم الله الرحمن الرحیم
تصاویر بی ادبانه پست نکن اینجا انجمن روانشناسیه خجالت بکش
کافر که اذان نمیگه
وقتی بلغارستان بودم نماز اول وقتم ترک نمیشد به جان سلطنت @Saltanat
راست میگویند این بانو برو خودت را درمان کن.
پس من چکار کنم بانو که هر چی تاپیک زده میشه مال خودمه تا شماها رو بجون هم بندازم.
از وقتی دلواپس فهمید یه معتادم و بهم توجه نکرد قسم خوردم باعث اخراج همه کاربران بشم یکی یکیشون و طعمه اولم خود دلواپس بود که سیاست نداشت.
یوزر @Saltanat رو ساختم خودمو به مودب بودن زدم بعدش هر روز با یه یوزر جعلی اومدم و تاپیک زدم و دعوا درست کردم.
شماها خیلی ساده اید راحت میشه بازیتون داد.
هر کیم بخواد بیدارتون کنه باهاش درمیفتید.
ویرایش توسط SHERVIIN"66 : 04-30-2021 در ساعت 07:33 AM
اکسپرینس چقدر بیچاره ای که با تک تک اسم بچه های اینجا که باهات مخالف هستن آیدی ساختی و خودت جواب خودت با آیدی های مختلف میدی اینجوری میخوای بقیه رو به اصطلاح گیج کنی
ولی خیلی بدبخت تر و ساده تر از این چیزایی مثلا ما کوریم نمیبینیم اسم آیدی یه چیز بهش اضافه یا کم شده
تورو به حال خودت رها میکنیم چقدر دلم برات میسوزه با این حرکاتت مطمعن میشم چقدر بیچاره و تنها فلک زده هستی تو یکی از بدبخت ترین آدم ها و تنها ترین آدمی هستی که تو دنیا دیدم که برای جلب توجه دست به هرکاری میزنه ....اخی
بیچاره.. فلک زده
.. روانی.. بی کسوکار .. ترد شده از جامعه ..هیچ دختری هم بهت نگاه نمیکنه نه قد و هیکل درستی داری نه اخلاق درستی داری نه محیط درستی داری و یک فرد بیمار روانی هستی
کوتوله
ویرایش توسط پریماه. : 04-30-2021 در ساعت 09:08 AM
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
حرف های پاین و بخونید و شماره این صحفه رو داشته باشید و به بقیه بچه ها اطلاع بدید
https://forum.moshaver.co/members/%D...%A7%D9%86.html
....
https://forum.moshaver.co/members/behnaammm1400.html
.....
https://forum.moshaver.co/members/salltanat.html
.....
https://forum.moshaver.co/members/sherviin"-66.html
........
https://forum.moshaver.co/members/%D...A7%D9%872.html
......
تمام این کاربر های بالا که تگ کردم همشون یک
آدم بیماری هست . که آیدی اصلیش این شخص
https://forum.moshaver.co/members/experience.html
چون مدیریت اخراجش کرده به دلیل توهین و فحش و ایجاد مزاحمت برای بقیه کاربر ها
چند روز دیونه تر شده و نمیدونه عقده هاشو چجوری خالی کنه
تمام آیدی های بالا تر آوردم ایدی اصلی بچه ها نیست این فرد بیمار با اسم کسایی که باهاش مخالف هستن اسمشون و برداشته با اضافه کردن یک کلمه یا کم کردن یک کلمه از اسم بچه ها آیدی مشابه اسم بقیه زده
میخواد بقیه رو گمراه کنه
احتمالا آیدی های دیگه مثل اسم بقیه هم بسازه ولی شماها بهش بی توجه باشید این دنبال توجه هست دست به هرکاری میزنه
صرفا جهت اطلاع دوستان
ویرایش توسط پریماه. : 04-30-2021 در ساعت 09:29 AM
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
سلام. این کاربری ها @Experience و کاربر @شایااان و کاربر @Behnaammm1400 ای پی یکسانی ندارند. اما چون بی احترامی کردند محرومیت دائمی شدند
سلام به دوستان
شب های شب زنده داری و دعا و توبه نزدیکه
یادی از هم کنید و برای همه دعا کنیم
الهی همه دلمون شاد بشه .
امضاء خداوند پای همه آروزوهایتان باشد
نه پول داری نه کار داری نه خونه و زندگی داری نه قیافه داری نه قد و هیکل داری نه اخلاق داری نه سطح اجتماعی داری
نه هیچ کسی زنت نمیشه هیچی نداری هیچیییی هیییچییی در سن چهل سالگی نکبت تو زندگیت فرا گرفته حالا من حیوان زندگی کردم یا تو ؟؟
پوچ پوچ بیمار از این دنیا میری یه آدم بی مصرف که هیچ سودی برای دنیا نداشت هیچ کاری برای پیشرفت نکرد
من با همه درست رفتار میکنم ببین نتیجش تو همین تاپیک مشخص آدم نیستی باهات آدمانه صحبت کنن ارزشش و نداری باهات درست صحبت کنیم اگر مسخره کردن منظورت خودتی خب چون تو کلا دلقک و مسخره هستی من به یه بیمار جنسی که مزاحم زن ها میشه و پیشنهاد های کثیف میده مثل آدم رفتار نمیکنم و چون تو یه موجود بی ارزشی تمام کثافت و لجن زندگیتو خودت برداشته شده با یه اخلاق مزخرف چرا بقیه باید بهت احترام بذارن ؟؟؟؟
اخی سوختی پول میتونم به سلطنت بدم ؟؟ دلم خواست دلللللم خواست تا تو زورت بیاد دق کنی انقدر احترام سلطنت رو داریم خودت رو هم بکشی نمیتونی اونو زشت کنی و نظر مارو تغییر بدی خودت هرچی خفه تر کنی داد بیداد کنی ما به اون احترام بیشتری میذاریم
معلوم اسمم پریماه نیست اینو همه میدونن مثلا میخواستی به همه بگی اسکل من خودم قبلا اینجا گفتم
وای مردم از خنده
راجب بینیمم من اصلا مشکلی با بزرگیش ندارم انقدر خودم زیبا میدونم و بینیم به صورتتمم میاد و اعتماد به نفس دارم کاری باهاش ندارم
همه عکسمم دیدنن تا چشمت در بیاد حسود دق میکنی یکذره موقعیت منو نداری
مثل تو نیستم که از وحشت قد و قیافت نه عکس میذاری نه حتی اسمت رو میگی
وای تازه اینا یادم آمد وای تو چقدر بدبختی جدی جدی تا این حد بدبختی خداوکیلی یه پون یه چیز فقط یک دونه چیز مثبت بگو ما بدونیم
تمام این رفتار های تو ناشی از اعتماد به نفس پایین و زندگی لجنی که داری و اطرافیانت محبت تو زندگی بهت نکردن و تردت کردن و حسادت به بقیه میکنی و میخوای سر بقیه خالی کنی و بقیه رو مقصر کنی ولی نمیفهمی همه اینا برای بی عرضگی خودته
تورو خلاصه کنم
موجود نفرت انگیز خطرناک برای بشریت انجمن که جای خود داره
ویرایش توسط پریماه. : 05-01-2021 در ساعت 10:05 AM
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان
إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم
وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ
و از شب قدر چه آگاهت كرد
لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ
شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ
در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند
سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ
[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است
ویرایش توسط پریماه. : 05-02-2021 در ساعت 12:18 AM
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
وقتی بابای من هرشب هرشب باغچه جلو و عقب مامانت رو آبیاری میکنه نیازی نیست من بسوزم
این تویی که داری میسوزی وقتی میبینی مامانت شده دستمال کاغذی بابام . معلوم ماه سیاه و ماه سیاه 2 و روزبه خان و سایر کاربری های تشابهیت از کیه معلومه کیه از ترس به هر دری میزنه
من مرد قدرتمندی نمیبینم مقابلم که ازش بترسم من آدم با صفتی نمیبینم که ازش حیا کنم !
تو یه خانومی ، خانومی یکم مثل سعید و سام مردونگی بلد باش خاله زنک ، توچشم خانوم ها مرد خاله زنک و خانومی مثل تو حکم نجاست متعفن داره
واسه آقایون سایت حکم خانومی داری
اح چقدر تو مفلوکی
خدایا شفا خواستاریم
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
همگی بیاید برای این شیطان پرست که تو خصوصی این پیام هارو برای ما میفرسته دعا کنیم
میدونیم تو موجود کثیفی هستی احتیاج نبود خودت و توصیف به گربه کنی میدونم تو یه گربه صفت موزی هستی
ولی مارو به بد کسایی تشبیه کردی ولی انقدر احمقی که بازم نمیدونی موش خیلی باهوش تره
@Experience
بیچاره از ترس اینکه با پیجج اصلیش اخراج نشه از پیج های دیگه میسازه و اقدام میکنه پیام میده
چقدر ترسو چقدر بیچاره چقدر احمق اخی اخی
بچه ها حواستون به این موجود کثیف باشه
ویرایش توسط پریماه. : 05-12-2021 در ساعت 09:33 PM
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)