سلام هیچی نمیگم فقط اینکه اگه چنین عکسی تو کشوری اروپایی بود قطعا حضانت اون بچه از پدر مادرش گرفته میشد و پدر مادر دادگاهی میشدن
چرا این بچه باید به جای زندگی همش به مرگ فکر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام هیچی نمیگم فقط اینکه اگه چنین عکسی تو کشوری اروپایی بود قطعا حضانت اون بچه از پدر مادرش گرفته میشد و پدر مادر دادگاهی میشدن
چرا این بچه باید به جای زندگی همش به مرگ فکر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
ویرایش توسط sam127 : 08-19-2018 در ساعت 01:54 PM
اصلا فکر سن و سال بچه نیستن اصلا فکر روحیه بچه نیستن که چی حالا اینکارا
بدبختی مردم اینه فکر میکنن با غم و اندوه میتونن مقدسات و نگهدار و به خدا نزدیک بشن و شهدا رو خوشحال کنن
فقط میتونم بگم متاسفم.....
زندگی سه دیدگاه داره
دیدگاه شما
دیدگاه من
حقیقت
آی مذهبی های متعصب با افکارتون گند زدید به دوره کودکی ما دهه هفتادی ها و شصتی ها و قبل ترش
از بس گفتید خدا دشمن بنده های گناهکاره
خدا یه جهنم درست کرده منتظر بمیری بندازتت تو جهنم
کل بچگی ما با ترس از خدا گذشت و با یک مش خرافات مذهبی
کل بچگیمون خلاصه شد در روضه و عزا و مرگ و مردن
چرا الان ول نمیکنید؟
ویرایش توسط sam127 : 08-19-2018 در ساعت 02:33 PM
جز تاسف حرف دیگه ای نمیمونه .
جریان مهدکوک که برات تعریف کردم که چه عقاید مزخرفی برای بچه ها ترویج میکنن رو که میدونی اینام مث همون.
توی سیستم اموزشی هم همینه یادمه فقط تو مدارس برا ما از عذابای وحشتناک مو و اینا میگفتن و از خدا و پیامبر فقط اینارو یادمون دادن.
من که خیلی بچگی مریض شده بودم سر این چیزا.
ویرایش توسط saba95 : 08-19-2018 در ساعت 09:13 PM
سلام
درست است که ترویج این مسائل برای ما جز ضرر حداکثری هیچ ندارد، ولی برای عده ای قلیل سوووود حداکثری دارد. بالاخره باید چیزی باشد که در صندوقچه ای گذاشته شود تا نتوان نقدش کرد. چه صندوقچه ای بهتر از تقدس.
چه موقعی بهتر از کودکی برای آموزش؟ مگر کودکی دوره ای نیست که انسان می تواند تا چند زبان را همزمان یاد بگیرد، آنهم بسیار ساده تر از بزرگسالی. حیف این فرصت طلایی نیست واقعا!
امیدوارم که همونجور شهید بشه ... اینجور آدمها همون بهتر که نباشن
خوشحالم از اینکه هیچ دینی و قبول ندارم
هیچ کس ، هرگز ، به هدفی که نمی بیند ، نخواهد رسید
واقعا کودکی دوران حساسیه و هرچیییییییییییی توی اون دوران واردش کنی به سختی بیرون میره
بچه که بودم همش توی کلاسای قران بودم ، توی بسیج ، توی سپاه
پیش خودم فکر میکردم از طرف خدا مامور شدم بچه های مردم رو دستشون رو بگیرم بیارمشون توی دین
همین کارم کردم و حدو 15 تا بچه رو مسجدی و دینی کردم
پول تو جیبی هایی که بهم میدادن رو همشو میدادم به مسجد و در راه خیر خرج میکردم و ذره ای خرج خودم نمیکردم
نصف شبا که همه خاب بودن بیدار میشدم نماز شب میخوندم
یه کلبه ای توی اتاقم درست کرده بودم عکس شهیدا رو گذاشته بودم با شمع روشن میکردم و شروع میکردم به نجوا و گریه با خدا و ...
تازه میخاستم طلبه هم بشم
ولی یه حادثه باعث شد به خودم بیام و تعصباتم رو بزارم کنار و خدا رو شکر الان زندگی خوبی دارم و حالا هس که میفهمم چه اشتباهی میکردم
یه زمانی دختری رو که میدیدم سرمو مینداختم پایین که مبادا چشمم به چشمش بخوره
الان هر دختری رو ببینم میگم جووووون ....
خلاصه بچه دار که شدین خیلیییییییییییییییییییییی مراقب باشین که توی دوران کودکی چه چیزایی وارد ذهنش میشه
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش * سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش
یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری *راضی به همین چند قلم مال خودت باش
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد * اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش
پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت * منت نکش از غیر و پروبال خودت باش
هزاران بار دیدم در این دنیای پست ، حرمت مردی به نامردی شکست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)